Re: DĚLENÁ STRAVA L. KOŘÍNKOVÉ 9

Autor: bledulka, Datum: 23.05.2019 21:00

Ahoj Lafí,tak já dneska měka zv.Na snídani vaječnou palačinku se šunkou a zeleninu,okurky,paprika,rajče a kafčo. Na sváču jogurt s medem a vlaš.ořechy, oběd vepřové nudličky pečené a zeleninový salát,odp.tvaroh s dom. marmeládou a večer sýr eidam,šunka,vajíčko,zelenina.A musím říct,že už jsem přesvědčena,že mám raději ky.Ale ještě zítra budou zv,protože mám chuť na zavináč a chtěla bych si ho koupit. V pátek jezdíme na větší nákup.Zítra do Penny. K obědu plánuji játra.Já si nemůžu pomoct,ale chybí mně přílohy,třeba zítra ty játra u nás s rýží,pro mě mňamka,ale bez rýže už to není ono.A jak Ti chutnají ty knedlíky z Paloučku?.No a co třeba říkáš na fazolovku ze soja mléka smetanového?Zv fazolovku mám moc ráda.Lafí a co dáš jako přílohu?.Koukala jsem na ten ořechový zv chleba jak píšeš od miciny,tak musím vyzkoušet.Dívala jsem se tady do RECEPTŮ a fak mnoho výborných nápadů,budu zkoušet.Ještě Lafí prosím mám nadělané spousty domácí marmelády s obyč.cukrem, nevím jak to je,jestli můžu.Mám ráda na chleba.Máme chuť na čočku,tak asi bude v sobotu a taky jsem koupila v Penny Tortily,tak pro mě jen se zeleninou a majonezou,ostatní i maso. Moc prosím,pokud bych psala něco z jídel špatně,oprav mě,fakt se učím.A ještě řeším chleba do ky.Pořád kupuju žitný a už se mně přejídá>Kaiserky mám moc ráda,víc zařadím.Teď si neuvědomuju,jestl je víc druhů a které jsou nejlepší.

Tak mít doma vinohrad,to musí být taky spousty práce kolem.Kdysi dávno ho měl můj strýc s tetou u Mikulova, 2x ročně jsme tam jezdili.Moc se mně tam líbily vesnice,sklípky a hlavně ta černozem,u nás je půdy chuďoučká.Vím co se strýc s tetou napracovali,ale měli i ve stáří tolik elánu,co jsme jim mohli závidět.Já mám ráda vínečko,ale musí být slaďoučké.A to asi vinař nemusí,že?.A ještě mám moc ráda v zimě svařené víno,hodně oslazené,ale to vinaři asi neradi slyší,že?

U nás dneska pršelo tak do 1 hodiny odpoledne a pak i vysvitlo.Je dobrý,že máš k sobě parťačku dceru ,to já v tom jedu sama a manžel kroutí hlavou,z mladých to nikdo neví,vždycky u jídla to nějak zakamufluju.Vážit se budu až v sobotu, tak uvidím.Taky se u vás doma fandí u hokeju? U nás manžel a syn ,no jsem ráda,že už bude v neděli konec,televize stále obsazena.

Už budu končit.Měj se moc hezky a pěkný večer. smiling smileyDobrou b.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.03.2024 07:27
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-l-korinkove-9/read.php?1,1213533,1538005#msg-1538005