Re: DĚLENÁ STRAVA L. KOŘÍNKOVÉ 9

Autor: bledulka, Datum: 21.05.2019 13:07

Ahoj Lafí i ostatní holky smiling smiley .

No co teda nechápu za 2 dny už 0,5kg dole?A já zase za dva dny 2kg nahoře.Co se týče prasárniček v jídle,na to jsem expert. Dělenku pořád pročítám a pořád se učím a zjišťuju,že to a to nevím.Když o tom tak přemýšlím, téměř nejím pečivo jako housky a rohlíky,málo sladké.Ta kila jsem nabrala hlavně ubráním pohybu po úraze, fakt nepravidelností v jídle. Na nikoho to nemohu svádět(roky,léky).

Teď když si jdu něco koupit,že už to fakt potřebuji,tak to co se mně líbí je malé.A záda a klouby taky volají.

Já dneska zv:ráno eidam,šunka,vajíčko a okurku steril. A to jsem se tak nadlábla,že jdu až obědvat.Normálně vařím ostatním a sobě upravuju:takže gulášovka bez brambor a mouky a roštěnka se zeleninovým salátem . Večer mám naplánovaný salát s vajíčky a eidamem. Nemusím po nějakých časových intervalech,že? A ještě by mě zajímalo, abych hubla musím všechno dietní,myslím šunku,eidam a nebo můžu i Vysočinu a tučnější sýry?Myslím si,že dietní,ale vaše zkušenosti.Lafí moc prosím plánuješ vaření den předem. Chtěla bych si tady s některou z vás udělat podle vás aspoň jeden den v zv a jeden v ky, jestli já totiž i moc nejím. A nevím jestli jsem se už ptala,jak střídáš dny?

No a na pití si dávám 1-2 kafe se stévií,(heř.čaj,mátový čaj a vodu s citronem - neslazené).To co jsem z pití napsala beru jako neutrál. A na kolik kil chceš zhubnout? Mně by stačilo těch 10kg na 80 a pak se uvidí. A pak si udělám taky jeden přežíračkový den,to mně půjde ze všeho nejlíp mls smiley

Ahoj a krásné odpoledne flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 18.04.2024 04:55
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-l-korinkove-9/read.php?1,1213533,1537706#msg-1537706