Re: Semafor/ Schudkova metoda hubnuti podle Antonie Macingove

Autor: Sheila112, Datum: 04.10.2013 11:55

A dělají se i různé koláče tak jak z cuekty tak i z dýně, takže lze i do sladkého využít thumbs down a hlavně je vééééééélmi zdravá:

 

Dýně Hokkaidó obsahuje především betakaroten, který působí pozitivně na kvalitu kůže a chrání ji před účinky UV záření. Čím více je dýně zabarvena do oranžova, tím více betakarotenu obsahuje.

Dýně obsahují také řadu vitamínů (především jsou to vitamíny A, C, E) a minerálních látek (draslík, fosfor, hořčík, vápník a železo). Dýňová semena a současně lisovaný olej z těchto semínek obsahuje veliké množství zinku, který působí pozitivně na tvorbu a růst vlasů a nehtů.

Vysoký obsah vlákniny je příznivý pro správnou činnost střev. Dýně má detoxikační a močopudné účinky, výborně posiluje imunitní systém a je skvělým lékem na srdeční poruchy a onemocnění ledvin. Dýňová semínka působí kladně také na potíže s prostatou. Dýně Hokkaidó je výborným doplňkem stravy i při onemocnění žaludku, sleziny a slinivky břišní. thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.03.2024 13:24
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-semafor-schudkova-metoda-hubnuti-podle-antonie-macingove/read.php?1,726556,1048017#msg-1048017