úterý 23. dubna, 19:32 Svátek má Vojtěch
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Dům a vše okolo
hodnocení: 4.30
Diskutujte! Stavíte, nebo již bydlíte ve vlastním? Podělte se o řešení svého bydlení s ostatními!
 
 
 
 
Autor: Libi
Status:
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Geopatogenní zóny

Datum: 07.02.2008 19:53
 

Dneska mi přišel poštou letáček na měření geopatogenních zón. Firma - ADAM - Renáta Šimová - citace: právě bylo ukončeno druhé kolo měření geopatogenních zón v České republice v rámci projektu "Zdravé bydlení". Statistiku můžete najít na adrese: [www.adam-pr.cz] .................Měření prováděl Institut přírodní medicíny v Praze metodou VEGA. .................Přijedeme, zdarma proměříme a navrhneme optimální řešení..............

 

Máte s něčím podobným zkušenost?

 

Komentáře a názory

 
    Stránky: 1234 | další
    Aktuální stránka: 1 z 4
  • Autor: Kashika
    Status:

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.02.2008 15:09
    Hodnocení fotografie "Geopatogenní zóny": 5
     
    Neviděla, neslyšela, ale kdyby mi to někdo (zadarmo, ale ne kuli penězům, ale že to není podvodník grinning smiley ) změřil, to bych teda brala, zajímalo by mě to.
     
  • Autor: Reklama

    Re: Geopatogenní zóny

     
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.02.2008 15:11
     
    Kashiko, vy to nepotřebujete - vy máte psy, ti to prý cítí. Kde je špatná geopatogenní zóna, tam by si prý pes ani kočka nelehly smiling smiley. Ale věřte tomu, že jo.grinning smiley
     
  • Autor: Keria
    Status: expert

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.02.2008 16:12
     

    Anavi...prave ze ja som pocula, ze kde si lahne kocka, tam je patogena zona..confused smiley ..Ale o psovi to tiez poznam, ze ten lihava v "dobrej" zone.Vraj niekedy davno - napr. v Nemecku to bolo zauzivane - ked stavali dom, tak pustili na pozemok psa a kde si lahol pes, tak tam zacali stavat..

    Inak este viem, ze podobne je citliva na patogene zony aj paprad, kde nerastie, tak je to zle...hm...nieco bude na tom, lebo napr. v starom dome som mohla mat paprad na jedinom mieste (...a .. na ten dom nemam pekne spomienky, i ked to bola podla inych "velkolepa" vila z 30-tych rokov.)...V tomto nasom "novom" dome tiez na krbe sa mi papradiam nedari ...a dokonca mame prave na tom mieste na pieskovcovom oblozeni prasklinueye popping smiley ., ale inde mam celkom krasne papradie....)

    Ja osobne tym teoriam trochu verim...napr. nasi psy sa vzdy nasackuju ku mne do postele - dvojpostele - ale prave v tom rohu - nad tym miestom, co spominam - nechcu spavat., aj ked tam maju volny vankus ( hihi, velmi rady maju vankuse..) .stale sa pchaju ku mne na druhu polovicku postele - na moj vankus, alebo na paplon k noham...Pritom u manzela spavaju bez problemov na druhom volnom vankusi..( hihi....este doplnim, ze mame oddelene spalneeeee - kazdy svojuuu!)

     
    Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Keria (11.02.2008 16:38)
     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.02.2008 19:23
     

    Keria: máš pravdu. Psi si lehají do "zdravé zóny a kočky vyhledávají záporné zóny. Prostě ty, co nám vadí.

    Dokonce jsem slyšela, že je dobrý do prázdné místnosti budoucí ložnice pustit psa a tam, kam si lehne, dát postel.

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.02.2008 21:05
     
    drahus: tak to máme smůlu - náš pes nevyleze do schodů sad smiley
     
  • Autor: Traged
    Status:

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.02.2008 21:07
    Hodnocení fotografie "Geopatogenní zóny": 5
     
    Tak já nevím, ale v naší posteli to spí všechno. Kočky i psi. eye popping smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley
     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.02.2008 21:19
     
    grinning smiley grinning smiley grinning smiley Když oni neleží jen v geopatogeních zónách, ale taky homopostelových zónách. My máme postel také pro směs savců grinning smiley grinning smiley grinning smiley
     
  • Autor: Libi
    Status:

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.02.2008 21:37
    Hodnocení kategorie "Dům a vše okolo": 5
     

    přemýšlím, kde všude leží náš kocour a snad jsem nenašla místo, kam si nelehne eye popping smiley , tak to máme asi blbý grinning smiley

     

    pár odkazů - je tam i o vlivu na zvířata, kytky, ale i přístroje confused smiley

     

    1. [www.mysterianet.net]

    2. [www.zena-in.cz]

    3. [az.bloguje.cz]

    4. [www.zdravi4u.cz]

    5. [www.gpz.cz

    6. [frailea.chmi.cz]

    7. [diskuse.doktorka.cz]

     
  • Autor: Libi
    Status:

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.02.2008 21:41
     

    zkopčeno - z [www.zena-in.cz] - po vložení odkazu mi to hlásí článek nenalezen

     

    Spíte v geopatogenní zóně? (11.10.2004)

     

    Geopatogenní zóny (geo = země, pathos = utrpení), neboli dračí žíly, znali lidé už v dávné minulosti... O škodlivém vlivu těchto geopatogenních zón na lidský organizmus věděly podle dochovaných dokumentů údajně všechny vyspělé civilizace. První zmínky o dračích žílách jsou staré více než 4 000 let a pocházejí z Číny.

     

    I v Egyptě či ve starém Římě o těchto zónách věděli a je dokonce potvrzeno, že se zónám snažili všemožně vyhnout. Například při stavbách domů, byli obzvláště opatrní, protože se obávali zvýšeného výskytu nádorových onemocnění, který se v těchto místech skutečně projevoval.

    Způsob, jakým vybírali místa pro svá obydlí, byl jednoduchý: vyhnali na pozemek stádo krav a kde se zvířata uložila k odpočinku, tam začali stavět.

     

    Vliv geopatogenních zón na člověka není zanedbatelný.

    Je prokázáno, že vyzařování energie ze zemského nitra, má při dlouhodobém působení na člověka neblahý vliv.

     

    Dlouhodobý pobyt (např. spánek) v geopatogenní zóně se většinou projeví onemocněním nejslabšího orgánu v lidském těle. Rovněž může vyvolat řadu nemocí, od těch banálních až po ty nejzávažnější (ty bývají podmíněny dalšími faktory).

    Krátkodobý pobyt v těchto zónách způsobuje u citlivějších jedinců poruchy soustředění nebo pocity stísněnosti i nevysvětlitelné únavy.

     

    Jak rozpoznáme, kde bychom neměli spát?

     

    Jednoduše. Zvířata jsou totiž tím nejspolehlivějším indikátorem patogenních zón.

     

    Pes - nejlepší místo pro umístění postele je to, kam si lehne ke spaní. Pes totiž nemůže spát tam, kde jej dráždí infrazvuk, který mu připomíná vrčení. Pes má velmi dobře vyvinutý sluch, řídí se vegetativním nervstvem a slyší nejen nižší frekvence, ale vnímá přesně i podprahové dráždění.

     

    Kočka - je pravým opakem psa. Je-li spokojená, přede. Vibrací "záklopky" v dutině ústní při dýchání vytváří tón, podobný infrazvuku, který ji celou "rozvibrovává". Ráda tedy vyhledává místa, která jí tento zvuk připomínají. A tím místem je i infrazvuková patogenní zóna. Pamatujte, že tam, kde ráda kočka odpočívá, neumisťujeme lůžko, místo odpočinku ani pracoviště.

     

    Včely – pokud úl umístíte do místa patogenní zóny, zaznamenáte větší snůšku medu. Infrazvuk je totiž nenechá odpočívat a udržuje je ve větší aktivitě díky šumu, který jim zní jako jejich vlastní zvuk, jež vydávají křídly v době denní aktivity.

     

    Mravenci - i jim je dobře v patogenních zónách, neboť jako včely produkují vlastní zvuk podobný infrazvuku.

     

    Geopatogenní zóny mají dvanáctičíselnou stupnici, přičemž stupeň jedna, značí velmi slabou zónu, pro člověka téměř neškodnou.

    Naopak stupeň dvanáct, je identifikován jako stupeň smrtelného nebezpečí. Smrt nastává již během několika málo hodin v této zóně a nejčastějším důvodem úmrtí je šok.

     

    V současné době probíhá na Moravě a ve Slezsku plošné měření geopatogenních zón. Máte-li zájem o bezplatné proměření geopatogenních zón a jiných škodlivých energetických polí ve vaší domácnosti, můžete se zapojit do tohoto prvního projektu i vy. Bližší informace Vám budou podány každý pracovní den od 9.00 do 16.00 na telefonním čísle 581 225 761.

     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.02.2008 22:17
     
    .....my vám přeměříme byt a až budete mimo domov, tak vám ho i vybílíme tongue sticking out smiley
     
  • Autor: Kashika
    Status:

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.02.2008 22:50
     

    Libi napsal(a): ------------------------------------------------------- > přemýšlím, kde všude leží náš kocour a snad jsem > nenašla místo, kam si nelehne , tak to máme asi > blbý

     

     

    grinning smiley grinning smiley grinning smiley

     
  • Autor: Libi
    Status:

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 17.02.2008 10:07
     

    On fakt leží úplně všude, teda kromě naší postele - takže tam neleží buď z důvodu, že ji má zakázanou nebo je postel na spávném místě grinning smiley

     

    Kolegyně, si to měření objednala, takže poreferuju, jak bude spokojena winking smiley

     
  • Status: nováček

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 10.06.2008 15:37
    Hodnocení fotografie "Geopatogenní zóny": 5
    Hodnocení kategorie "Dům a vše okolo": 5
     

    Hledám lidi, kteří mají pocit jako já, že naletěli firmě Renáta Šimová - ADAM, která měří geopatopatogenní zóny a prodává rušičku těchto zón CHEOPS a mají zájem o eventuelní hromadnou žalobu a získat peníze zpět. Mail: ''.phorum_html_encode('lisov@quick.cz').'' a telefon 776 207 077. Patrik Koranda

     
  • Autor: Libi
    Status:

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 05.08.2008 22:19
     

    .... kolegyně z bývalé práce si je objednala a výsledek? - oni sice zadarmo přijedou a změří zóny, ale pak si nechají řádově tisíce zaplatit, jak píše o příspěvek výše Patrik K. za rušičku těchto zón, v poslední době jsem s ní nemluvila, ze začátku, ale prý byla spokojená, jak je to teď nevím confused smiley

     
Stránky:  1234 | další komentáře>>
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Dům a vše okolo (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.