Re: dřevěná kola

Autor: Ram, Datum: 03.02.2011 11:02

Snažil jsem se ti jen poradit podle svých znalostí a zkušeností. Nikoho jsem tu záměrně neurážel. Když jsem napsal, že natírat něco vyjetým olejem nebo hydraulickým olejem ja hovadina nebo ptákovina, tak to není žádné urážení nýbrž konstatování faktu, který jsem vzápětí vysvětlil. Jestli tu někdo adresně a osobně urážel, tak jsem to nebyl já. Když něco napíši tak proto, že o tom něco vím a zároveň uvedu důvody, proč tomu tak je.

Jsou takoví, kteří ti neporadí, ale vědí přesně, že to co radím já, je šílenost. Inu někdo neumí poradit, ale umí jen odrazovat. Já mám s ošetřením podobných kovových součástí odrezovačem a černou matovou nitrobarvou své dobré zkušenosti, tak jsem ti tuhle vyzkoušenou radu dal, protože odrezovač změní povrchovou strukturu kovu a nitrobarva chrání i v tenké vrstvě. Výsledkem je, že vůbec není na první pohled poznat, že je to něčím natřené, protože ta černá barva v tenké vrstvě vytvoří jen jakousi lazuru, pod kterou prosvítá kov. Jestli rady využiješ, nebo se přikloníš ke konstatování o bezradné "šílenosti" je na tobě. Já jsem se ti jen snažil poradit a vysvětlit, v čem jsou nedostatky v radách ostatních. Protože někdy jsou to fakt šílenosti.

Přeji ti správné rozhodnutí při výběru z rad, méně soukromých zpráv varujících přede mnou a především spokojenost s výsledkem. thumbs down


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.03.2024 16:18
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-drevena-kola/read.php?1,538545,539549#msg-539549