Re: REBARBORA

Autor: HonzaPM, Datum: 03.05.2010 14:10

U nás se dělá vždycky s tvarohem. Odvápňuje, tak aby to tvaroh napravil.

Klidně jen tak na mini kostičky nakrájená zamíchaná s cukrem v tvarohu,

příp. s kapkou citronu nebo naopak sladké smetany.

Taky se tahle směs dá do kyn. buchet, mřížkového koláče, ovocných knedlíků atd.

 

Po 24.6. (sv. Jan) už neřezat, jednak už pak má opravdu hodně šťavelanů

a taky aby zesílila na další rok. Má ráda vydatné hnojení.

Klidně čerstvým hnojem anebo si půjčit pejska od Hanky. grinning smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 05:57
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-rebarbora/read.php?1,79877,386391#msg-386391