Re: Housenky zavíječe likvidují buxusy .....

Autor: vimrova, Datum: 30.07.2017 13:28

Missi napsal(a):
vimrova napsal(a):

Iviku a Františku prosím, v které lokalitě je máte a případně, co zabírá za postřik? Stříkáte i preventivně?

Já je vzala preventivně zač. června, stříkala jsem euonymusy a jiné rostliny, které zas pro změnu chutnají dospělcům lalokonosce, tak jsem to vzala jedním vrzem Mospilanem , ale budu to muset zopakovat eye rolling smiley

Tobě zabírá Mospilan na lalokonosce? Já jsem tím teda také postříkala rostliny, ale ....... . Mimo jiné jsem chytila do lahve živé (malé i velké) lalokonosce. Prvním jsem tam dala čerstvě postříkané listy, do druhé lahve jsem dala listy utržené druhý den - lalokonosci jsou ve flaškách 10. den, listy žerou a žijou angry smiley eye rolling smiley .

Missi, to mi neříkej ani ze srandy, že to tu stříkám zbytečně angry smiley . Pokusy jsem nedělala, doufala jsem, že to sežerou a chcípnou eye rolling smiley .

Dělala jsem kdysi takové pokusy se slimákama a Ferramolem a taky 3. den stále ještě žili eye rolling smiley , musela jsem přisypat Ferramol a pak konečně chcípli eye rolling smiley .

 

Hespo eye popping smiley eye popping smiley eye popping smiley eye popping smiley eye popping smiley, tak to už je to za bukem eye rolling smiley .

O.K. koupila jsem minulý týden Plenum, ale nechtělo se mi do toho, tak se holt přemůžu . Uvidíme, co to bude platné eye rolling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.04.2024 10:49
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-housenky-zavijece-likviduji-buxusy/read.php?1,1455499,1455590#msg-1455590