![]() |
pátek 22. února, 03:48 Svátek má Petr
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Výchova a péče
hodnocení: 4.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Výroky dětí
HankoK, synáček máštěstí, že nenarazil na poutníka ... to by byl totálně pros.anej den
.
Hanulko, logika Kačulky je naprosto bezkonkurenční
.
Včera jsme si hráli s Tony s panenkami .. jedna chodí do školky, druhá do 3. třídy, další na gympl a poslední na vysokou ... "A já jsem jejich sestra a chodím na dlouhou."
Eli, na dlouhou už víc než šedesát let nás tu chodí pár.
U některých problémů se mi stejně zdá, jakobych byla stále v první třídě. 
Jinak jsi vzorná babička, pak se nediv, kdy sázíš česnek.
Ale myslím, že máš správné řazení priorit... 
Synáček šteluje mladšímu bráchovi svůj bývalý počítač. Vrtá se v nastaveních, heslech, právech a různých jiných nesmyslech. Občas prská, nadává, proč to či ono nejde, najednou se ozval divnej smích a výkřik: "Teda když jsem byl malej, tak jsem byl pěkně vych***nej!"
"To jediný ti zůstalo!" odpověděl ten mladší
Šamanko
, dětičky dokážou výrokama překvapit, co
www.evciny-stra..
,,Natálo,jestli si okamžitě neuklidíš ten bordel na stole,tak ti seřežu prdel!" pravím rozzuřeně směrem k potomkovi
,,Na mojí prdel nemáš autorský práva" ozve se lakonická odpověď z gauče
www.majkaj.webg..
Jaká matka, taká Katka

Jo, geny jsou sviňa
.
Nicméně - na tvou podporu - řekla bych, že trochu těch autorských práv máš, jestli není adoptovaná!!
rovněž soudím, že je na 50 % autorkou oněch hýždí
Včera jsem dotáhla mladýho (17 let) k lékařce, bolelo ho v krku a měl rýmu a dnes odjížděl na hory. Doktroka (už starší paní, chodím k ní s oběma klukama od mimin) se ho zeptala "A co smrkáš?" (chtěla slyšet, zda vodová rýma, nebo naopak hustá..). Synátor se na ni útrpně podíval a odpověděl "nudle"...Rozesmál aspoň sestřičku..
Romco
. Já už se ani neptám a jak se něco začně vrbit, nastane obligátní a vykapal sis či vykapala nos. 
Mě v té chvíli taky cukly koutky, ale venku jsem ho sjela, doktorka ho zná od malička a zaslouží si slušné chování..... On to potom taky uznal, jenže tvrdil, že se v té chvíli nedalo neodpovědět, že to z něj vylítlo samo.. A paní doktorka se pousmála také, došlo jí,že si naběhla..
"Mami, já asi vím, co je to znamení u lékáren. Dvě náplasti slepené do křížku."