pátek 24. května, 00:36 Svátek má Jana
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Výchova a péče
hodnocení: 4.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Moje dítě > Výchova a péče
Diskutujte! Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?

Podkategorie:

Autor: Libi
Status: expert
Výsledné hodnocení: 3
Klikni pro filtrování
Tagy: Ugg Sale

Výroky dětí

Datum: 15.01.2007 18:23

Ve školce slyším denně opravdu skvělé hlášky, jen kdyby si to člověk všechno pamatoval - tak aspoň něco z poslední doby.

1. Kája - "Paní učitelko a pečete už cukroví?"

Já - "Kájo nepeču, já se vracím každý den domů až večer."

Kája na to - "No tak si paní učitelko rozsviťte!"

2. Co může být děti studené? - Odpověď Julinky: "Když mamka umyje nočník stžudenou vodou a já si pak                                                                                          na  něj sednu!"

3. Oblékáme děti, jedeme do divadla.Vítku přines si ještě čepici! (nutná poznámka, pečlivá maminka, Vítkovi nagelovala na hlavě ježka) - Vítkova razantní odpověď zněla: "Paní učitelko, to teda ne! Maminka mi řekla, že když mám na hlavě to lepidlo, tak si čepici brát nemám!"

4. Děti teď budete nahlas opakovat, co já pošeptám. Sáňky - děti křičely nahlas ZADKY!!!

5. Povídáme si s dětmi, o představení, které navštívíme v ZŠ - Dravci, druhý den se ptáme - kdo si pamatuje, na jaké představení půjdeme - Odpověď Julinky: - "Na vrabce".

Kdo máte něco dalšího?

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 11 z 174
  • Autor: Didi

Re: Výroky dětí

Datum: 14.10.2008 22:10

Anavi napsal(a):

Ale že se člověk kolikrát musí držet, co..... winking smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley

Jo a bude hur, Anavi. Pockej, az zacnou chodit do skoly, smudlové. grinning smiley

• Autor: Reklama

• Autor: Anavi

Datum: 14.10.2008 22:19

Jo a ještě mě ten malej dostal ráno... Máme dva kelímky na kartáčky, jeden byl pro děti, jeden pro nás. Ale nakonec si nás děti "rozdělily".smiling smiley Ten starší si chtěl přidat kartáček do kelímku ke mně a k malýmu a ten malej: Ne, sem ne, dej si ho do toho druhýho, aby ten taťkův kartáček tam sám nebyl smutnej grinning smiley . A bráška poslušně: Tak jo. winking smiley

• Autor: Didi

Datum: 14.10.2008 22:21

Clovek by si to fakt mel psát. smiling smiley

• Autor: balanclady

Datum: 16.10.2008 13:02

Ono zuž i tady by to dalo na nějakou tu knihu ,děti a rodina.

• Autor: Evca
    www.evciny-stra..

Datum: 16.10.2008 16:37

Dneska mi malá na otázku Kdo tady kur.a udělal takovej bordel odpověděla to né já to moje šaumaeye rolling smiley eye rolling smiley

• Autor: Majka
    Status: moderátor
    www.majkaj.webg..

Datum: 16.10.2008 16:44

grinning smiley thumbs down

• Autor: Libi

Datum: 16.10.2008 17:14

zničehonic mi Vilémek povídá - ... a pani učitelko moje mamka, je takový medvěd. confused smiley Vilémku, proč je tvoje maminka jako medvěd? .... no protože mě má ráda flower smiley

Otázka v ranním kroužku - s čím si nejraději hrajete - panenky, puzlíky, autíčka, ... s ALFEM - a já na to a Alf je Nelinko plyšový nebo dřevěný - ona se na mě nevěřícně podívala a pronesla - ne to je přece náš pes smiling smiley ... otázka putovala dále po kroužku a Liduška odpověděla s MÍŠOU - poučena již z předchozí odpovědi se jí ptám - a Liduško Míša je pejsek? - následoval další nevěřícný pohled a odpověď zněla - ne to je můj bráška stydlin smiley

a ještě jedna ze dneška - včera jsem si dělala před ostatními legraci, že vždycky, když řeknu Matýsku udělej tohle a tohle na mysli mi vytane známá věta - Matýsek se posral - a ono dneska jo - a chvíli na mě ostatní koukali, že si jako dělám legraci, když ono to bylo pravda grinning smiley, a navíc, když jsem Matýska vysprchovala a oblékala, tak se najednou drží v jistých místech a křičí na mě .... pani učitelko to bolí, já mám pindíka venku a vy jste mi ho skřípla do kalhot thumbs up stydlin smiley grinning smiley

www.evciny-stra..

Datum: 16.10.2008 17:31

Libinono smiley nono smiley nono smiley doufám,že jako správná pedagožka se za 20 let půjdeš na vlastní oči přesvědčit,zda ho to nějak nepoznamenalosmoking smiley

• Autor: suee

Datum: 16.10.2008 18:19

Libi thumbs down grinning smiley grinning smiley grinning smiley

• Status: expert

Datum: 16.10.2008 18:24

Evca napsal(a):

Libinono smiley nono smiley nono smiley doufám,že jako správná pedagožka se za 20 let půjdeš na vlastní oči přesvědčit,zda ho to nějak nepoznamenalosmoking smiley

na a to by sa malo kontrolovať aj neskôr,takže sa priprav,že ho musíš skontrolovať aj po 20-tich rokochgrinning smiley grinning smiley grinning smiley či nemá neaké následky predsagrinning smiley grinning smiley grinning smiley

• Autor: Stano

Datum: 16.10.2008 19:11

Aneb "přiskříp jsem si bimbulu", ale to neřikal Mates, ale Míša, že jo?

• Autor: Anavi

Datum: 16.10.2008 22:18

Evco, "šauma" je výborná thumbs down grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley

Datum: 17.10.2008 08:27

Jo, Šauma mě zbořila grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley.

www.evciny-stra..

Datum: 17.10.2008 10:13

Mě taky dostalaangry smiley

Datum: 28.10.2008 10:29

Ráno si zpívám v autě, jako ostatně vždy, a on prej "co se to s tebou děje, maminko?" eye popping smiley A taky jsem prej hroznej chudáček, když pořád uklízím, a jsem jeho zmrzlinka. mls smiley love smiley love smiley

Podobné příspěvky
Diskuze: Vánoční cukroví - nepečené Chodíte do kina, do divadla? Děti a první lyžování

Tak já začnu s receptem a doufám, že budou následovat další. Roláda z Esíček1,5 krabice Esíček, 150g cukr moučka2 lžíce kakaavařená silná a vychlazen

Autor: Missi - 24.11.2006 17:42
Rubrika: Moučníky - Komentářů: 300

Pokud občas zajdete někam za kulturou, podělte se, co se vám v poslední době líbilo nebo na co se chystáte...My plánujeme film Vratné láhve, tak uvidí

Autor: Anavi - 06.03.2007 09:40
Rubrika: Kulturní akce - Komentářů: 198

Dobrý den, přemýšleli jsme s manželem, že necháme děti naučit lyžovat v lyžařské škole(ce). Zatím přemýšlíme o lyžařské školce v Hořicích u Blanska,

Autor: jarka75 - 28.01.2011 23:59
Rubrika: Aktivity a volný čas - Komentářů: 5
Blog: Biodiverzita, biodiverzanti ..   

Biodiverzita je něco, co by se ve své nejvíce zjednodušené podobě dalo označovat jako druhová rozmanitost ekosystému. Definice biodiverzity samozřejmě

Autor: Ram - 14.12.2009 18:41
Rubrika: Příroda a květena - Komentářů: 1

Galerie: nejlepší je vodička. Sluníčko sedmitečné? Pšššššt!
  nejlepší je vodička.
Autor: jabraka - 03.11.2007 07:40
Rubrika: Výchova a péče - Komentářů: 5
Sluníčko sedmitečné?
Autor: Otazka - 03.04.2010 22:31
Rubrika: Prckové - Komentářů: 8
Pšššššt!
Autor: drahus - 06.11.2010 16:33
Rubrika: Psi - Komentářů: 15
Adresář: http://www.dumalois.cz http://navylet.net  

Skvělé ubytování pro rodiče s malými dětmi v Krkonoších.

Autor: ferite - 21.05.2008 13:14
Rubrika: Čechy - Komentářů: 0

www.navylet.net- Cíl výletu najdeš hned.... Stránky věnované tipům na výlet po Česku a blízkém zahraničí. Informace u každého tipu na výlet - lokali

Autor: Navylet - 20.07.2012 23:26
Rubrika: Tipy na výlety - Komentářů: 0

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra

adoptivní dcera WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - Of.cz vytvoř si vlastní tričko a dárky - natriko.cz -

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Výchova a péče (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-12 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.