|
|
pátek 24. května, 00:36 Svátek má Jana
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Výchova a péče
hodnocení: 4.00
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Výroky dětí
Jo a bude hur, Anavi. Pockej, az zacnou chodit do skoly, smudlové.
Jo a ještě mě ten malej dostal ráno... Máme dva kelímky na kartáčky, jeden byl pro děti, jeden pro nás. Ale nakonec si nás děti "rozdělily".
Ten starší si chtěl přidat kartáček do kelímku ke mně a k malýmu a ten malej: Ne, sem ne, dej si ho do toho druhýho, aby ten taťkův kartáček tam sám nebyl smutnej
. A bráška poslušně: Tak jo. 
Clovek by si to fakt mel psát.
Ono zuž i tady by to dalo na nějakou tu knihu ,děti a rodina.
www.evciny-stra..
Dneska mi malá na otázku Kdo tady kur.a udělal takovej bordel odpověděla to né já to moje šauma

www.majkaj.webg..
zničehonic mi Vilémek povídá - ... a pani učitelko moje mamka, je takový medvěd.
Vilémku, proč je tvoje maminka jako medvěd? .... no protože mě má ráda 
Otázka v ranním kroužku - s čím si nejraději hrajete - panenky, puzlíky, autíčka, ... s ALFEM - a já na to a Alf je Nelinko plyšový nebo dřevěný - ona se na mě nevěřícně podívala a pronesla - ne to je přece náš pes
... otázka putovala dále po kroužku a Liduška odpověděla s MÍŠOU - poučena již z předchozí odpovědi se jí ptám - a Liduško Míša je pejsek? - následoval další nevěřícný pohled a odpověď zněla - ne to je můj bráška
a ještě jedna ze dneška - včera jsem si dělala před ostatními legraci, že vždycky, když řeknu Matýsku udělej tohle a tohle na mysli mi vytane známá věta - Matýsek se posral - a ono dneska jo - a chvíli na mě ostatní koukali, že si jako dělám legraci, když ono to bylo pravda
, a navíc, když jsem Matýska vysprchovala a oblékala, tak se najednou drží v jistých místech a křičí na mě .... pani učitelko to bolí, já mám pindíka venku a vy jste mi ho skřípla do kalhot

www.evciny-stra..
Libi
doufám,že jako správná pedagožka se za 20 let půjdeš na vlastní oči přesvědčit,zda ho to nějak nepoznamenalo
Libi

(anina)
na a to by sa malo kontrolovať aj neskôr,takže sa priprav,že ho musíš skontrolovať aj po 20-tich rokoch
Aneb "přiskříp jsem si bimbulu", ale to neřikal Mates, ale Míša, že jo?
Evco, "šauma" je výborná

Jo, Šauma mě zbořila
.
www.evciny-stra..
Mě taky dostala
Ráno si zpívám v autě, jako ostatně vždy, a on prej "co se to s tebou děje, maminko?"
A taky jsem prej hroznej chudáček, když pořád uklízím, a jsem jeho zmrzlinka.