sobota 20. dubna, 00:53 Svátek má Marcela
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček
 
 
Podkategorie:
 
 
 
Autor: Rejpal
Status:
www.samokecna.e..

Výpisky z massachusettského deníku ...

Datum: 29.12.2012 03:49
 

12. srpna: Přestěhovali jsme se do našeho nového domu v Massachusetts. Bože, jak je zde krásně. Vrcholky kolem vypadají tak majestátně. Už se nemohu dočkat, až je pokryje sníh.

14. října: Massachusetts je tím nejkrásnějším místem na zemi! Všechno listí změnilo barvy - odstíny oranžové a rudé. Vyjel jsem si do okolí a viděl nějaké jeleny. Jak byli graciózní. Jsem si jist, že to jsou ta neúžasnější zvířata na zemi. Je to tu jako v ráji. Ach bože, jak se mně tu líbí!

11. listopadu: Brzy začne lovecká sezóna. Nedovedu si představit, jak někdo může chtít zabít něco tak úžasného, jako je jelen. Doufám, že už konečně začne sněžit.

2. prosince: Minulou noc konečně sněžilo. Probudil jsem se a vše bylo pod bílou pokrývkou. Vypadalo to jak na vánočním pohledu. Vyrazili jsme si ven, odklidili sníh ze schodů a proházeli příjezdovou cestu. Udělali jsme si nádhernou koulovačku (já vyhrál) a potom přijel sněhový pluh a my jsme museli proházet příjezdovou cestu znovu. Jak nádherné místo. Miluju Massachusetts!

12. prosince: Minulou noc připadl další sníh. Sněžný pluh si zopakoval žertík s příjezdovou cestou. Prostě jsem tady do toho zamilován.

19. prosince: Další sníh napadal minulou noc. Kvůli zahrnuté příjezdové cestě jsem se nedostal do práce. Jsem úplně vyčerpán prohazováním. Zkurvenej sněžnej pluh.

22. prosince: Minulou noc napadlo ještě více těch bilejch sraček. Mám na rukou puchejře od lopaty. Jsem přesvědčen, že sněžný pluh čeká hned za rohem, dokud neproházím průjezdovou cestu. Kurva jedna!

25. prosince: Veselé zkurvené Vánoce! Víc posranýho sněhu. Jestli někdy dostanu do rukou toho zkurvysyna, co řídí sněžný pluh, tak ho přísahám bohu zabiju. Nechápu, proč prostě nepoužijou na tu silnici více soli, co by rozpustila ten zkurvenej sajrajt.

27. prosince: Další bílý sračky připadaly minulou noc. Po tři dny jsem nevystrčil nos s výjimkou prohazování příjezdové cesty pokaždé, když projel pluh. Nemůžu se nikam dostat. Auto je "pohřbeno" pod horou těch bílejch sraček. Meteorolog hlásil dalších 25 centimetrů na tuto noc. Dovedete si představit, kolik lopat sněhu to znamená?

28. prosince: Meteorolog se mýlil. Tentokráte napadlo dalších 85 cm těch bílejch sraček. Takhle to neodtaje ani do léta. Sněžný pluh uvízl v závěji a ten parchant si přišel vypůjčit moji lopatu. Řekl jsem mu, že už jsem již šest polámal, když jsem odhazoval ty sračky, co nahrnul na moji příjezdovou cestu a pak jsem mu tu poslední přerazil vo jeho zkurvenou palici!

4. ledna: Konečně jsem se dostal z baráku. Jel jsem do krámu nakoupit nějaký jídlo a na zpáteční cestě mně vběhnul zatracenej jelen před auto a já do něho vrazil. Na voze mám za tři tisíce škody. Ty zkurvený bestie by se měli postřílet. Že je ti lovci nevymlátili v listopadu všechny.

3. května: Odvezl jsem auto do servisu ve městě. Nevěřili byste, jak je to rezavý vod ty zkurvený soli, co sypou silnice.

10. května: Odstěhoval jsem se do Gorgie. Nedovedu si představit, jak někdo, kdo má zdravý rozum, může žít v takovém bohem zapomenutém státě, jako je Massachusetts.

 

Komentáře a názory

 
  • Autor: Rejpal
    Status:
    www.samokecna.e..

    Re: Výpisky z massachusettského deníku ...

    Datum: 29.12.2012 03:50
     

    Tohle jsem kdysi dostal od moji segry a zdalo se me to docela legracni grinning smiley 

    Doufam ze jsem to zase nedal do spatne kategorie winking smiley

     
    Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Rejpal (29.12.2012 03:52)
     
  • Autor: Reklama

    Re: Výpisky z massachusettského deníku ...

     
     
  • Autor: Arturka
    Status:

    Re: Výpisky z massachusettského deníku ...

    Datum: 29.12.2012 11:16
     

    grinning smiley

    Akorát Rudo...ehm eye rolling smiley Jsou zde vlákna, kam to můžeš dát, aniž bys založil novou dikuzi. Příště hledej. nono smiley Nezlob se za kárání stydlin smiley love smiley

     
  • Autor: Rejpal
    Status:
    www.samokecna.e..

    Re: Výpisky z massachusettského deníku ...

    Datum: 29.12.2012 17:52
     

    Ne ja se vubec nezlobim. Jen jsem si nebyl jisty kam to dat stydlin smiley winking smiley

     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.