čtvrtek 28. března, 11:19 Svátek má Soňa
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Vaření v pomalém a římském hrnci
heli, koukám, že u tebe v domácnosti se to moderními pomocníky v domácnosti jen hemží
Re: Vaření v pomalém a římském hrnci
Re: Vaření v pomalém a římském hrnci
Heli, vypadá to zajímavě. Vyšel tě na Aukru o tolik miň než normálně?
Re: Vaření v pomalém a římském hrnci
No, na to že už mám doma třetí( vysvětlím níže) ,tak je to mnohem levnější, než v pevným krámě.
Tak ten první "originál" mě stál 3,7 l asi 360,-kč. Pak mu z ničeho nic, puklo víko. ( ještě jsem ho držela ve chňapkách)
. Jelikož jsem si už na vaření v něm zvykla a ocenila výhody, objednala jsem si hned, po objevení se jiného, další. Cena byla 87,- kč. jaké, ale bylo moje překvapení, dyž přišel prcek, maličký na cca 2 l. Vejde se do něho, jen tak tak, jedno větší kuře.
Tak jsem nelenila a objednala další, inzerovali 3,7 l zož by znamenalo, že by měl být velký, jako ten původní. Jenže(a to jsemprávě z obrázku moc neviděla) přišel jakýsi, z české výroby, odněkud z Moravy. Je to tedy keramický pekáč s víkem. Obsahově určitě menší než těch inzerovaných 3,7l(ještějsem ho nepoměřila) Spodní nádoba je uvnitř vyglazovaná(coz prý není tak nejlepší, protože nepojme při namočení tolik vody,potřebné k funkci římského hrnce). Víko nepřesahuje spodní nádobu, ale má nahoře takový podivný uchyt, takže nevím, jak se to horký víko bude snímat. Prostě ještě jsem ho neměla možnost vyzkoušet. Tak nevím. Třeba budu spokojená. Zatím jsem z toho poněkud rozpačitá.
Takže, takhle nakupuju přes Aukro a už jsem se zařekla, že dost!!!!
No, uvidím
Re: Vaření v pomalém a římském hrnci
Já jsem si kdysi římský hrnec koupila, ale je uložený v původní krabici.Asi bych ho měla vyzkoušet. Začnu tím kuřetem, to je asi klasika a pak uvidím, jestli budu pokračovat nebo do něj naseju třebas bylinky . Věra
Anonymní návštěvník
Re: Vaření v pomalém a římském hrnci
Holky, diskusi jsem zanedbávala, ale napravím to. Osobně mám římský hrnec i pomalý. Na početnou rodinku je římský, v té velikosti, ve které byl tehdy koupen, už malý. Takže jsem koupila pomalý. Řekla mi o této vymoženosti Hanule Pro mne je výhodou v tom, že vyřím přes noc, kdy máme levný proud, nebo když jedu s dětmi hned ráno ven, nastrkám jídlo dovniř a po příjezdu se nenervuji, jak rychle něco té bandě dát. Recepty tu mám, takže pomalu budu přidávat, jen se mnou mějte trpělivost, začalo jaro: ptáci řvou, děti ječí, zahrada zaplevelená a u domu ty avie dřeva, takže do toho řevu pouštím ještě cirguli
Re: Vaření v pomalém a římském hrnci
Že si ale dáváš na čas :smajlík třoucí nedočkavě vidličku o nožík při pokusu vykřesat jiskřičku na rozdělání ohně:
Nejsi ty nějaká pomalá?
--------
písmenkáá