čtvrtek 28. března, 09:22 Svátek má Soňa
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Interiérový design
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Bydlení a domácnost > Interiérový design
Diskutujte! Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
 
 
 
 
Status: expert
Výsledné hodnocení: 4.5

Vánoční stromečky

Datum: 26.12.2006 19:26
 
Abychom je nemusely vláčet sebou v diskusi grinning smiley

Starší odpovědi byly automaticky odmazány
 

Komentáře a názory

 
    Stránky: předchozí12345 | další
    Aktuální stránka: 3 z 5
  • Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 08.01.2019 09:10
     

    Stromek nebyl. Ale už jsem musela všechno poukládat. Skoro se zdařilo. S dědkem to cvičí.A to letos ještě docela snášel příkoří vánoční výzdoby. grinning smiley eye rolling smiley

    Eli, vidím rozkládací betlém. Já letos dostala další do sbírky. Mladá ho koupila na poště. Je Ladův a vymačkávaly se perforované části i se stojánky.Docela se podařil.Taky už v neděli putoval na půdu.

    Když tak koukám, stromeček je přece jen stromeček. thumbs down

     
  • Autor: Reklama

    Re: Vánoční stromečky

     
     
  • Autor: bosk
    Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 08.01.2019 09:14
     

    Výzdobu ještě mám,ale tento týden mám v plánu ji uklidit.

     
  • Autor: babkaela
    Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 10.01.2019 21:06
     

    Bosku, Irisko, pěkné stromečky thumbs down . U nás by tohe neprošlo. Minimalista Tony táta věší na co nejprťavější stromeček opravdu jen to co nezbytně musí ... aby se nemuselo potom moc uklízet winking smiley .

    Regino, betlém jsem kdysi v dávnověku dostala od sestry (šla jsem se schálně podívat na rok vydání - 1969) a celé ty roky někde u stomlu nebo poblíž musel být.

    Vánoce ráda nemám, slavila bych raději jinak slunovrat, ale na Štědrý den mne ráno popadne nostalgie a vytáhnu věci, které mi připomínají moje blízké, kteří už mezi námi nejsou. Na stromku je i baňka od brášky, lucerničky "světlušky", které jsme dostaly od mé tety před 43 lety, na špičce hvězda, která zdobila stromeček mého dědečka už v Bratislavě a potom se s ním stěhovala v roce 1939 zpět na Moravu, přežila mnohé stěhování až po ovdovění dědečka spolu s ním skončila u nás ....

    A Ladův betlém mám koupený už asi 20 let, jen se dosud nenašel nikdo, kdo by ho rozstříhal, podlepil něčím pevnějším a vyrobil stojánek ...

     
  • Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 10.01.2019 21:22
     

    Já Vánoce nadevše miluju a právě pro ty vzpomínky. Stačil by mi stromek a světýlka, výzdobu žádnou jinou nedělám (do posledka peču a peču). U stromku padám úlevou a vysílením:-), ale to je přesně to co chci a miluju. Na Vánoce má být pohromadě velká rodina, vařit se spousta jídla, dělat zmatek a kixy na které se další roky vzpomíná. A spousta legrace.

     
  • Autor: Missi
    Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 11.01.2019 06:13
     
    st001.jpg
    Další fotografie:

    zatím drží love smiley

     
  • Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 11.01.2019 08:06
     

    Abych řekla, Vánoce tu nejsou už nijak moc o jídle. To se tak nějak upozadilo. A dědek během svátků konzumuje méně než obvykle. Z toho soudím, že mu skutečně přinášejí nějakou formu duševní újmy. grinning smiley 

    Abych se zase tak úplně nefkákala, syn má fixaci na jídla, která se obvykle vaří jen v tomhle období. Dcera zase na výzdobu a pálení svíček. Když se rozsvítí všechny vánoční cajky, jak to nazývá dědek, kterých má ovšem většina nějakou historii,je to jak rudá záře nad Kladnem.Já mám úchylku na světýlka v oknech a na zahradě. A případně kvetoucí kytky.

    Eli, skládací betlém, co máš ty, jsem jako dítě měla. Bohužel někde zmizel při stěhováních. I ten vystřihovací. Musely se k němu přidělat špalíčky, aby figurky stály. Tenhle poštovní to už má docela vychytané. Je z pevnějšího papíru, se stojánky, které fakt drží a materiál je i částečně otiratelný. I přes tuhle modernizaci neztralil Ladův půvab. Za mě bych řekla, že se ještě nikomu nepodařilo vytvořit lepší betlém tak charakterický pro českou náturu. Možná až pro další technogenerace ho ztratí.Nějak jsem si to hodně uvědomila na výstavě ve Vídni. Je to takový český Brueghel. Scény plné postav a děje i když technika je naprosto jiná.

     
  • Autor: kaaj
    Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 11.01.2019 08:11
     

    Hezky jsi to shrnula a popsala grinning smiley grinning smiley grinning smiley za sebe prohlašuji - konečně jsou za námi !! spinning smiley sticking its tongue out dnes jdědek vynesl stromek do sklepa - a zase za rok -

     
  • Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 11.01.2019 08:17
     

    Kaaj, grinning smiley. V tomhle období se fakt moc nepoflákám. A když to všechno poukládám do krabic, popíšu, aby se nehledalo tak úplně další rok, tak taky, dobře, že to skončilo. Ale to neznamená, že to další Vánoce zase nepoputuje ven. grinning smiley

     
  • Autor: bosk
    Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 11.01.2019 10:35
     
    p1060441 - kopie.jpg

    Betlém máme papírový,vystřihoval ho náš syn-měl 12let a teď je mu 44,ale každý Vánoce musí být,přeLetožil i zájem našich vnoučat.Vloni ho manžel trochu vyspravil-podlepil co bylo potřeba.Vánoční výzdobu už mám uklizenou,nechala jsem jen stromek.

     
  • Autor: Majka
    Status: moderátor
    www.majkaj.webg..

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 11.01.2019 12:05
     

    Míšo, ten je nádherný eye popping smiley eye popping smiley eye popping smiley

     
  • Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 11.01.2019 17:24
     
    pohroma.jpg

    Míšo, překrásný, po takové zklidněné kráse toužím. Nemám ale dost ukázněnosti, abych kupovala jednu barvu, doma byl vždy stromek pestrý a já už i měla i jen zlatý, ale přišel mi smutný a fádní. Kupuju ozdoby podle toho jak se mi líbí.

    Letos ozdoby probrala Faleb a dost jich vyloučila z dalšího používání:-). Stromek už stál jen pro ni a bylo na něm minimum ozdob, ovšem co dokázala dnes než jsem došla z práce, to nemá obdobu :-).Třpytivé střípky máme všude, i v posteli. Ozdoby už jsem všechny schovala a visí jen osvícená kočičí houpačka, sice nebude co lovit, ale to snad Faleb nějak přežije.

     
  • Autor: bosk
    Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 11.01.2019 18:02
     

    Jájo,ta tomu dala! Naše kočky si stromku ani nevšimnou.

     
  • Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 11.01.2019 18:10
     

    Stromek se houpe jak je uvázaný u stropu a kočka se může zbláznit jak divočí.

     
  • Autor: samanka
    Status:

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 11.01.2019 18:28
     

    Stromečky máte krásný thumbs down thumbs down thumbs down, taky ještě mám. i betrém. Kdysi jsem z nouze popadla první, co měli na krámě, vyřezávané figurky z nějaké hmoty - asi polyresin, ani nebyl nijak drahý, asi 150Kč. Druhý rok, že se poohlédnu po něčem lepšejším, a ten stejný betlém jsem viděla za 1500 Kč eye rolling smiley eye rolling smiley eye rolling smiley no tak za takový prachy, to už se vyplatí si ho nechat grinning smiley grinning smiley grinning smiley. Na ten Ladův jsem kdysi také koukala, ale tady není, kdo by ho vystříhal a podlepil.

    A zdobím také, co mám ráda. Zatím se sice krotím - koule zlaté, krémové, bílé, drobné ordoby i s červenou a modrou - to kupuji i salonky v těchto barvách. A stromeček se neuklízí, dokud se nesní. a navíc přijde Ježíšek ještě jednou, má někde poschovávané dárečky a ještě je nenašel grinning smiley grinning smiley grinning smiley

     
  • Autor: babkaela
    Status: expert

    Re: Vánoční stromečky

    Datum: 11.01.2019 20:45
     

    Míšo, kráááásný stromek thumbs down , ale jak píše Jája, nemám tuhle ukázněnost a navíc ... teď zdobí stromek Tony s tátou.

    Bosk, taky pěkný betlém, syn to zvládl na 1 thumbs down. možná se dočkám toho, že Tony za 4 roky konečně vystříhá ten náš Ladův.

    Jáo, to je tedy spoušť eye popping smiley .

    Šamanko, takovéhle dodatečně nalezené dárky bývaly vždycky ty nej thumbs down . Moji kluci snad v to doufali, že Jéža někde něco nechal na potom ... a většinou se zadařilo.

     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Interiérový design (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.