čtvrtek 18. dubna, 15:43 Svátek má Valérie
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Teplá kuchyně
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: hespa
Status: expert
Výsledné hodnocení: 5

Úprava králíka

Datum: 29.12.2006 11:19
 

Přetáhla jsem to z [www.labuznik.com] a trochu upravila.

 

vyobrazení Bezkonkurenční králík
kategorie: králík

recept je určen pro 4 osob(y)
doba přípravy je cca 24 hodin

Ingredience:
1 králík
2 dcl vody( 2-3dcl bílého vína)
2 dcl oleje (jen necelý dcl,bylo to hodně mastný)
lžička pepře
lžička mleté sladké papriky
5 stroužků česneku nakrájeného na plátky
2 velké cibule
1 lžice plnotučné hořčice
3 lžíce jemného kečupu
sůl
špetka pálivého koření dle vlastního výběru a já ještě přidala lžičku namíchaného italského nebo provensálského koření(bylinky)

Příprava:
Králíka naporcujeme, vložíme do přiměřeně velkého pekáče a zalijeme marinádou umíchanou z uvedených ingrediencí. Necháme odležet v chladu do druhého dne.
Vložíme do trouby a pečeme bez podlévání doměkka.
Ke konci pečení můžeme přidat trochu másla pro zjemnění omáčky.

Doporučená příloha:
Bramborový knedlík

 

 

Holky,vonělo to po celým bytě . nakonec jsem ten přebytečný olej vybrala, dala trošku másla,j ak radí a ještě trochu stříkla tím vínem nebo se dá i vodou.(ale malinko)

 

Komentáře a názory

 
Stránky:  12 | <<předchozí komentáře
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Teplá kuchyně (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.