pátek 19. dubna, 03:58 Svátek má Rostislav
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Teplá kuchyně
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: Pepinka
Status: nováček
Výsledné hodnocení: 5

Svíčková!

Datum: 23.08.2007 18:20
 

Ahoj všichni!Mám dilema!!!Chci přiteli udělat svíčkovou a čerpám z mrazáku u něj doma.našla jsem tam hovězí přední,což by mělo vyhovovat,a tak jsem koupila halalí a chtěla jsem maso naložit.všimla jsem si ale,že maso je hovězí přední-krk a navíc je už nakráté na asi dvou centimetrové plátky!teď nevím jestli to mám dělat stejně jako s celým kusem masa,nebo se na to vykašlat!!eye rolling smiley

Pomozte prosím!!!please smiley

 
Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Pepinka (23.08.2007 18:20)
 

Komentáře a názory

 
    Stránky: předchozí12345678
    Aktuální stránka: 8 z 8
  • Autor: suee
    Status:

    Re: Svíčková!

    Datum: 07.02.2010 20:01
     

    Lado ja ji dala taky, ve všech receptech to tak bylo, ikdyž mamka dává normální riskla jsem to...

     
  • Autor: Reklama

    Re: Svíčková!

     
     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Teplá kuchyně (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.