čtvrtek 25. dubna, 10:12 Svátek má Marek
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Prckové
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Moje dítě > Prckové
Diskutujte! Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
 
 
 
 
Autor: Didi
Status: expert

Spánek

Datum: 15.10.2007 08:05
 
Jak dlouho spí vase díte? Ten nás 6 letý, spí v prumeru 10 hodin, vzdycky mu to stacilo a nejednou si stezuje, ze je po ránu unavený. A je fakt jak spící panna. Kdyz ho dám ale drív spát, tak neusne. Anebo je to jen nechut vstávat a jít do skolky? Dneska mne docela stval.
 

Komentáře a názory

 
  • Autor: Amee
    Status: expert

    Re: Spánek

    Datum: 15.10.2007 09:10
     

    Malá chodí spát v kolem osmé večer, ráno vstává 7.00 do školky. Přes den už nespí, ani ve školce a celý den vydrží jako zajíček duracell. Jsou jí tři roky a 5 měsíců. Unavená není snad nikdy. Chjo.

    Takže to mám veselý. grinning smiley

     
  • Autor: Reklama

    Re: Spánek

     
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Spánek

    Datum: 15.10.2007 12:24
     

    Amee: Moje děti jsou též neunavitelné!!! smiling smiley

     

    Mladší 2,5 vstává asi kolem půl sedmé, po o spí od jedné do čtyř (to celkem na minutu přesně smiling smiley ) a večer ho dávám v osm do postýlky, ale někdy ho slyším, že si tam pro sebe žbrblá až do devíti. Ale to už mi neva. Leží, je ve své postýlce a už nesmí vstávat a celkem neprotestuje winking smiley

     

    Starší, skoro 5, vstává kolem půl osmé a je fakt, že tak půl hodiny po ránu je nepoužitelný, potřebuje se vždycky zahřát na provozní teplotu winking smiley . Chodí do postele taky v osm, usíná tak kolem půl deváté až deváté.

     

    Přes den podávají oba nadstandardní výkony, jsou jak živelná katastrofa grinning smiley grinning smiley .

     
  • Autor: Evca
    Status: expert
    www.evciny-stra..

    Re: Spánek

    Datum: 15.10.2007 15:34
     
    Moje mladší 2,5 roku chodí spát mezi osmou a devátou přes den nespí,lítá jako střela a je jí všude plno vstává taky mezi osmou a devátou.Asi bude veselo,až půjde do školkygrinning smiley
     
  • Autor: Petr1976
    Status: nováček

    Re: Spánek

    Datum: 10.01.2008 04:49
     

    Ahoj, naše holčička Kateřinastydlin smiley , 15m, se téměř pravidelně mezi druhou a třetí ranní hodinou budí. Probouzí se s hlasitým pláčem a to ani neotevře oči. Myslím si, že je to zvyk, neboť byla dlouho plně kojená. Pokud ji nevyndáme z postýlkythumbs up , nedáme napít a nepochováme, vydrží křičet i 2 hod.angry smiley .Nepomáhá, ani když na ní jen mluvíme a pohladíme ji. Usínání je v celku bez problémů : cca. 19hod. večeře, 19:15 až 19:30 koupání a 19:45 postýlka. Před spaním ještě dostane napít. Tak si myslím, že s námi pěkně točísmoking smiley . Znám lidi, co jsou schopný ve dvě ráno rozsvítit a jít si se svou ratolestí hrát, ale tak to teda ne!!! Co dělatplease smiley ??? Je právě půl pátý ráno, jeden takovej cirkus máme za sebou a tak si píšu o radu. V tenhle čas, už nemá cenu si jít lehnoutcoffe smiley . Ahoj.

     
  • Autor: Didi
    Status: expert

    Re: Spánek

    Datum: 10.01.2008 08:51
     

    To je mi te uprímne líto. V odborných knihách, pokud se jeste pamatuji, stojí, ze by rodice meli vydrzet a nepovolit, tudíz dítko z postýlky nevyndavat, ale kdo to má vydrzet. uz ani ne kvuli sobe, ale i kvuli diíteti, o kterém si myslíme, ze si práve asi vyrve plíce.

    Muj syn nechtel v postýlce spat vubec, tak si na cas manzel sel lehnout na gauc a byl klid. Díte spalo se mnou na manzelských postelích a spalo celou noc.

    Univerzální návod asi neexistuje, Já bych treba zkusila to nocní tisení kzdou noc trochu zkrátit, az by ses v ideálním prípade dobral toho, ze kdyz zacne plakat, ze ji jenom pohladís, neco uklidnujícího reknes a malá spí dál. Poprípade dás láhev s cajem a pak zase vezmes.

    Preju pevné nervy.smiling smiley

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Spánek

    Datum: 10.01.2008 10:17
     
    My jsme jen zastávali zásadu: nerozsvěcet, nevyndávat z postýlky, pokud možno ani moc nemluvit, jen třeba pohladit, dát pití a počkat u postýlky, než se dítě zklidní. Ale děti jsou různé. Starší spal od dvou let celou noc, ten mladší vytrapuje, budí se klidně osmkrát za noc, někdy už jsem z něj taky slušně "na prášky" sad smiley.
     
  • Autor: lostris
    Status:

    Re: Spánek

    Datum: 17.01.2008 16:16
     
    moji kluci byli nespaví oba ,jsou po 2 letech,takže v určitém období byli v noci vzhůru oba.jenže oni nespali ani přes den,takže možnost odpočinku byla mizivá.nevím,kde brali tu energii,ještě ted mi naskakuje husí kůže,když si vzpomenu,jak jsem třeba v 10 večer, vyrážela na procházku,aby manžel,který ráno vstával do práce a v noci občas k dětem,mohl aspon chvíli spát.no a ted mám kolikrát problém oživit je do školy.grinning smiley
     
  • Status: nováček

    Re: Spánek

    Datum: 21.01.2008 17:08
     
    Mí děti ten starší 3.5r. spí od 1r. jen v noci chodí spát po večerníčku a vstává ráno do školky a není unavenej ve školce říkaj ať ho budím dřív neusne jim po objedě nechtěj se s tím moc namáhat tak mi řekli že to je poruchu nono smiley no co si dnes nedovolí.Ta mladčí spí taky celou noc a vstávaj spolu , ale ta si zdřímne ještě po obědě na 30min.a to je vše a stačí jí to i klukovy jsou aktivní pořád lítá a je neúnavný smiling smiley
     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Prckové (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.