Přebereme a propláchneme 15dkg pšenice. Zalijeme vodou, aby přesahovala 2cm. Necháme namočenou 24 hodin. Za tuto dobu pšenice mírně naklíčí. Slijeme vodu, zalijeme a povaříme asi 1/4 hodiny. Přecedíme a můžeme konzumovat. Nesmí se solit, mastit, kořenit. Dochutit spařenými rozinkami, sušenými švestkami.
Může se jíst ovoce: jablka, jahody, třešně, švestky, meruňky, broskve, rybíz, pomeranče, banány.
Nebo zelenina: zelí, kedlubny, rajčata, okurky, paprika.
Zelenina a ovoce se nesmí míchat!
K pití je vhodný malinový, jahodový, ostružinový čaj. Je možné pít jiné bylinky a vodu.
KŮRA SE DRŽÍ 7 DNŮ, NIC JINÉHO SE NEJÍ A NEPIJE.
Pšenice má vitamíny a všechny živiny co tělo potřebuje. Slupky se musí dobře rozkousat 32x.
Slupky tvoří kartáč, který drhne stěny střev a zbavuje střeva dlouholetého nánosu. Dalším kladem je, že má tělo možnost zbavit se vody.
Za týden je možno zhubnout 6 až 12kg bez škodlivých účinků. Je třeba překonat krizi, která se dostaví 3-4 den. Musí se vydržet, má-li mít účinek. Pak bude strava chutnat. Kůra se doporučuje 2x za rok.
21.3. a 23.9.
V té době je to nejúčinnější. Po této kůře se tělo zregeneruje, vyčistí krev, omlazuje kůže. Na této kůře je nutné 2-3 dny přecházet pomalu na jinou stravu. Nejíst moc, nepřejídat se, jíst střídmě.
Pšenice se vaří vždy na příští den a hned se namáčí další. Nesmí se užívat žádné dráždivé látky.
()
Re: PŠENIČNÁ KŮRA
holky..........je to už asi deset let,co jsem tohle podstoupila a je pravda,že vyčištěná jsem byla dokonale
Re: PŠENIČNÁ KŮRA
Re: PŠENIČNÁ KŮRA
Není úplně vhodné pro krevní skupinu NULA, která po pšenici přibírá...
Re: PŠENIČNÁ KŮRA
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné použít i pšeničné otruby? Děkuji