čtvrtek 28. března, 17:57 Svátek má Soňa
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Bydlení a domácnost > Domácí spotřebiče
Diskutujte! Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
 
 
 
 
Autor: ulitka
Status: nováček

PRO STEAM 3000

Datum: 31.08.2007 14:25
 

Ahoj!

Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s touhle žehličkou? Měla jsem starší typ Ariete Professional a pak Pro Steam a byla jsem s nima maximálně spokojená. Jde o parní žehličky, mohla jsem vše žehlit jednou sílou páry a nic se nespálilo (dokud mi ji tatínek neopravoval a já ji pak nic netušíc nechala ležet na koberci, který mi připálila grinning smiley ), můžu žehlit vertikálně, má parní šok (hodně silný), ale pokaždé mi žehlička vydržela tak 3 roky a pak se začala zanášet vodním kamenem, utíkat pára a prokapávat. Po tatínkových opravách ještě chvíli vydržela, ale teď už se mi ani nenahřívá. Tak nevím, jestli do ní jít znovu nebo radši zkusit napařovací žehličku. Jak vám žehlička vydrží dlouho?

 

Komentáře a názory

 
    Stránky: 12345678 | další
    Aktuální stránka: 1 z 8
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Parní žehlička PRO STEAM 3000

    Datum: 31.08.2007 14:32
     

    ulitko, my jsme stejně ségry grinning smiley!!!

    Já ji dostala od manžela k vánocům, tuším snad už před 5 lety! Nedám na ni dopustit a jinou nechci. Jednou byla v opravě kvůli zaseknutému kolečku, jinak je v pohodě a to ji ani nevymývám tím octem, jak se doporučuje.

    Napařovačku nechci ani vidět, tahle parní prostě nemá chybu. Třeba na kapsáčový kalhoty super. Natáhnu je, pustím páru a je vyžehleno, nedovedu si představit, jak bych to žehlila, navíc to pak dělá přes ty kapsy ty lesklý čáry, tímhle to odpadá...

    takže u mě thumbs down thumbs down

     
    Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Anavi (16.12.2012 17:56)
     
  • Autor: Reklama

    Parní žehlička PRO STEAM 3000

     
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 13.09.2007 12:16
     
    ... a zapomněla jsem napsat, že mi vyhovuje i to, že můžu žehlit třeba bavlněný povlečení a pak něco typu silon. doma jsem si musela prádlo před žehlením řadit, abych pak nemusela čekat, než to zchladne... tady můžu brát libovolný kousky a pohoda, gumové nášivky na dětských věcech taky bez problémů thumbs down
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 11.12.2007 00:03
     
    Moni, vidíš to, co já eye popping smiley ? Novej model winking smiley thumbs down
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 11.12.2007 00:04
     

    Já ji chcu!!!! Zrovna nedávno se mě manžel ptal, jestli nechci novou, že tahle začíná nějak pořád pískat, když se ohřeje voda. Tak já snad tu nabídku využiju winking smiley smiling smiley

     

    [www.wsinternational.cz]#

     
    Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Anavi (11.12.2007 00:05)
     
  • Autor: ulitka
    Status: nováček

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 11.12.2007 14:10
     

    No jo, Anavi, jenže to je napařovačka! Né parní žehlička, co máme my! Je to sice ta, na kterou jsem se zde v záhlaví ptala, ale bohužel jsem si to spletla a tohle není parní žehlička. Já se na ni dívala v Brně v prodejně VW internationalu a už jsem ji chtěla kupovat, když jsem se pak dozvěděla, že ta parní žehlička je jiná! A tak jsem si nechala předvést i tu jinou žehličku a nakonec jsem ji taky koupila! Ale bohužel jsem z ní mírně zklamaná. eye rolling smiley Má takovej novej povrch a neklouže tak bezvadně jako u té staré! A nevím proč, ale nikde na netu jsem ji nemohla najít v nabídce ke koupi. Jen v "archivu", že se prodávala, ale už není ke koupi. Tak nechápu proč. Zatím ještě není moc využívaná, takže nedokážu pořádně ohodnotit její "kvality". Dala jsem jí mamce. Sama teď intenzivně brouzdám a přemýšlím, že si zkusím koupit naprařovačku a to konkrétně tuto: [www.patro.cz] . Abych řekla pravdu, tak v této chvíli ji mám aktuálně v "nákupním košíku". :-))) A zkusím najít fotku té Pro STEAM parní žehličky.

     
  • Autor: ulitka
    Status: nováček

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 11.12.2007 14:23
     

    Tak teď jsem viděla, že na WS uvádí, že je to opravdu parní žehlička! eye rolling smiley Tak teda fakt nevím.

    NO a ta co jsem koupila je PRO STEAM PLUS a zde je: [www.wsinternational.cz] V podstatě má zase jen "novou kastlu" a jinou žehlící plochu. Jinak bude uvnitř asi stejná. A taky má vzadu navíc nějaké tlačítko na přepínání -pára/nahřívání.

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 11.12.2007 17:54
     
    U nás má WS přímo prodejní místo, tak to tam půjdu omrknout "naživo" a nechám si to vysvětlit a ukázat.
     
  • Autor: Adule
    Status: začátečník

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 15.12.2007 22:03
     

    Ahoj, uz jsem tu zas s blbym dotazem ohledne teto zehlicky. Jak uz jsem psala Anavi, mela jsem starsi typ Ariete Proffesional Plus, ta byla super. U tehle nevim, uz mi z WS psali ze je to naparovaci zehlicka, pak zas ze je parni (kdyz jsem se ptala, proc teda na [www-strankach] uvadi parni). Jsem z toho mirne zmatena.

    Bohuzel v Plzni WS-prodejnu zrusili.

    Ulitko, jakou sis nakonec koupila? Porad nevim, zda to mam risknout nebo koupit normalni napaovacku...confused smiley

     
  • Autor: Adule
    Status: začátečník

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 25.01.2008 13:35
     

    Anavi a Ulitko, tak jsem si nakonec koupila [www.bilezbozi.cz] jsem s ni zatim spokojena, jen je nejaka sirsi nez ta puvodni Ariete a pada mi z odkladaci plochy z zehliciho prkna, jake mate prosim zehlici prkno - ja velkou tu diru na odkladaci plochu?

    Ulitko, mas nakonec novou zehlicku?

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 25.01.2008 14:42
     
    Adule, zatím novou nemám. Žehlicí prkno se mi teď nechce chodit přeměřovat, ale já tu parní žehličku odkládala přímo na plochu prkna, ne do žádného kovového držáku, jako mají některá žehlicí prkna. Tím, že ta parní může zůstat položená na látce nebo na té gumě, co pod ni dodávají, tak jsem jí leckdy při žehlení odložila kdekoli na žehlicí plochu.
     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Květa

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 23.02.2008 15:36
     
    Ahoj, jak vidím, tak nejsem sama, kdo pátrá po Ariette Profesional. Taky mi dnes zastávkovala, prostě nejde. Nevím čím budu žehlit, neboť všechny ostatní žehličky, které jsem měla možnost vyzkoušet se vůbec nedají s touto srovnat. Bude to těžký boj se rozhodnout pro něco podobného. Už jsem uvažovala o parních stanicích, které se nabízejí na internetových obchodech. Je škoda, že něco co bylo opravdu dobré již není v nabídce.
     
  • Autor: Adule
    Status: začátečník

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 25.02.2008 22:46
     
    tak drzim palce pri vyberu, i kdyz dnesni naparovacky se hodne te Ariete blizi, ja jsem zatim spokojena, jedina nevyhoda je, ze obcas musim ztlumit teplotu, jinak zadny jiny rozdil
     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Ilonka

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 26.05.2008 17:14
     
    Ahoj mám stejný problém, také jsem měla nebo ještě mám Ariete Profesionál , ale protože se mi zahřívalo madýlko koupila jsem si novou PRO STEAM a byla jsem trochu zklamamá.Už neměla takový výkon a jak píšeš po 3-4 letech mi teď přestala hřát.Takže zase žehlím 10let starou Ariete a přecházím to pálení madýlka. Chtěla bych si také koupit novou,ale ARIETE a to už mám asi smůlu. Ale než si koupit obyčejnou napařovačku, tak to jdu zase do PRO STEAMU.smiling smiley
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: PRO STEAM 3000

    Datum: 27.05.2008 07:29
     
    Mě teď zase začala pískat, když ji na chvilku odložím (a neodpouštím plynule páru při žehlení) eye rolling smiley . Takže se nemůžu třeba začučet na televizi a musím pořád pilně žehlit grinning smiley . Možná se to na mě nějak napojilo a zvukový signál mě upozorňuje na delší dobu nečinnosti grinning smiley grinning smiley
     
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Domácí spotřebiče (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.