|
|
úterý 18. června, 23:03 Svátek má Milan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat?
Ivčo, přesně vím o čem mluvíš ... naštěstí se mi takto bolest hlavy rozjede vyjímečně - 2X 3x do roka asi? , ale i tak mě pomůže se z toho vyspat a druhý den sice ještě hlavu cítím, ale už nemám ty bolesti za očima a jsem relativně v pohodě, nezvracím atd..
A opravdu pomáhá hodně studený hadr a zatlačovat oči zpátky do hlavy , že
a tma a ticho....Mě se to většinou vystupňuje k večeru a nemaje malé děti už, tak to řeším klidem.
A polykač prášků vůbec nejsem, ale když někdy cítím , že ta bolest začíná, tak když si vezmu prášek - Ibalgin zavčasu a nenechám to rozjet, tak se to někdy ani nerozjede
Fakt tě teda lituju
, každý měsíc
Amee, taky jsem si na tebe a sklokeramickou desku vzomnela, asi pred 2 mesici nejak spadl takovy ten krajec na pizzu a vyriznul kus linky
je to ostry jako ziletka, taky to mohlo spadnout na tu desku, vid
Amee, nedávno jsem umývala růčo podlahu v kuchyňském koutě a těch vpichů od nožů jsem ani nespočítala
Jo, naní nad mop. To ty zápichy nožů tak nevnímám. Mám tu až na pár věcí vše provizorní. A rozbíjí se samozřejmě již ty hotové nafurt. Přidám příhodu z nedávné doby. Malý tak cloumal postýlkou, že shodil klipart s puzzle o rozměru asi A2. Naštěstí zalítl hned za postýlku. Naštěstí nespadl díky kolotoči nad postýlkou na něj. A odnesl to naštěsí jen dřevěná lišta. Je na sr... na padrť. A bude hodně dlouho.
Kordulo, to naštve (to je slabé slovo). Už jsem to tu psala. Vyprala jsem kdysi Nokii na 40 stupňů na program Syntetika v Perwolu. A ještě 1,5 roku normálně fungovala. To byly ještě kvalitní mobily.
Jeste k tem bankam, taky jsem hledala sporici ucet, u "moji" CS mi to prislo naprosto nevyhodne, takze jsem prevedla nejaky peniz k ING na sporici ucet, vysel mi nejlip z toho co je na trhu. Navic presne jak psala Majka - ochota temer nulova. A taky jsem chtela mit penize trochu rozdeleny, kdyby jedna banka padla - coz teda u sporky hrozi nejmin ze vsech bank, ale i tak, cela familie mame penize u sporky
Teda jeste ze mam ucet zdarma jako benefit, koukam, ze usetrime mesicne slusny penize.
Jinak pozor na ty banky co slibuji mnohem vyssi urok nez ostatni banky, neni to jen tak. Bud je to tahak- reklama, ale dlouhodobe to nemuze fungovat. Takova banka musi delat daleko rizikovejsi operace, aby byla schopna tolik vydelat. Neni to jen o bonusech pro management. Ikdyz
Cim rizikovejsi operace, tim vetsi sance, ze to nedobre dopadne, navic v tehle dobe 
Abych pravdu rekla, tak Air bank jsem jeste nemela cas prostudovat, ale Kelner je peknej chlap, nekolikrat jsem ho videla nazivo
a ty jeho bodyguardi taky dobry
za chvili si nas tu koupi vsechny...
terko, popravdě - Kelner by mi doma nevadil
Chytrej a ještě pěknej, to je vražedná kombinace, že jo
. Třeba je aspoň nepříjemnej nebo tak něco
, aby nám to nemuselo bejt líto, že neexistujou jeho klony.
[www.novinky.cz]
řazení do jízdních pruhů - u toho se rozčiluju každej den. Snažím se jet co nejdéle v tom, který končí, že se pak zařadím - myslíte, že vás někdo pustí? Ne, úplně vidím, jak na to radši každej šlápne, i když riskuje, že to někdo, kdo se na zařazení chystá, nedobrzdí a napálí to do něj. Když jede člověk do ciziny, tam je to jiná liga. Dáte blinkr a už vidíte, že ten druhý přibrzdí, aby vás pustil. Toho se tady jen tak nedožijem.
www.majkaj.webg..
Já takhle rozsekla novou kuchdesku závažím ze světla, prostě z nějakého nepochopitelného důvodu praskal jedna nožička od osky. Nasralo mě to, ale pak jsem si řekla, hlavně, že to někoho nefláklo po palici. Tehdy mi ta díra přišla velká jako svět, dnes už ji nevnímám.
Ty jo, prave ze je asi dost skromnej a slusnej. Choval se vdy dost nenapadne, zadny povyk okolo, pozdravil a usmival se kolem. Nebyt toho mercedesu a bodygardu okolo, tak si ani nevsimnes ze je to nekdo "slavnej"
a zapomnely jsme na to nejdulezitejsi - bohatej
To mas recht Majci, takovym zavazim do hlavy
Amee, jak se ma sestra? Co siti?
www.majkaj.webg..
TRo, že řidiči u nás neznají zip, dokáže poořádně nasrat. Jsou to dementi.
Se zeptám neteře, jestli je to v autoškole vůbec učí...
Zmetek jeden!
Mám krásný, od loňska nový, vysoký květináč. Teď jdu ven, smrad jak z mrtvoly, a po květináči od shora dolů stéká žlutohnědá tekutina. Tak vlezu na net, jestli to je to co myslim a asi nejspíš jo - ten kreténskej sousedovic kocour mi prostě bude ten život ničit a bude ... Načtla jsem taky to, že teda zřejmě nebude kastrovaný. Jestli uvidím jediný kotě ve svým dosahu, tak jim ho fakt vlastnoručně vomlátím vo hlavu. 
Drahuško, ty mě pochopíš
Není to o tom, že bych měla něco proti němým tvářím - dneska mi bylo ráno blbě, tak jsem ležela v chodbě na zemi a asi třičtvrtě hodiny jsem si povídala s naším morčetem, což je proti kočkám a psům tupé zvíře
, takže žádná zpětná vazba rozhodně nenastala. Ale nikomu neškodí!!!!!
A když mu včas neuklidím bednu, smrdí pod nos tak maximálně nám. A když píská hlady, tak tím taky otravuje jen nás. Ne, že dává sousedom budíčka v půl šestý, protože má zrovna chuť si zašpásovat jako ty vopice kočičí uječený vod vedle
grrrrrr
Myslíte, že když ten květináč po umytí navoním nějakým parfémem, že ho to odpudí nebo ho to naopak bude motivovat k tomu, aby to zase přestřík.. to je tak hnusný!! ble.
Tak než jsem stihla nasbírat rozumy, tak ten hajzl to obstřík po druhý! Asi jsem ho předtím vyrušila. Teď je to tepve chuťovka! Bejt sousedka venku, tak jsem jí asi zakroutila krkem současně s kocourem...
V dobré autoškole se to učí. Otázka je, jestli jich je dost.