úterý 18. června, 23:03 Svátek má Milan
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Otazka
Status: expert
picasaweb.googl..
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat?

Datum: 25.02.2008 18:16

Tady je to správné místečko. winking smiley

Dneska mě ještě nic a nikdo nenaštval, ale nechválím dne před večerem. smiling smiley

Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Otazka (07.11.2011 18:57)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 521 z 744
  • Autor: daga

Re: Potřebujete si zanadávat?

Datum: 01.06.2012 22:52

Anavi napsal(a):

Když bolí "jen" hlava, ještě to jde, někdy k tomu šíleně tlačí jako by za očima a v tom "nejlepším" případě i zvracím... To si vůbec užívám.

Ivčo, přesně vím o čem mluvíš ... naštěstí se mi takto bolest hlavy rozjede vyjímečně - 2X 3x do roka asi? , ale i tak mě pomůže se z toho vyspat a druhý den sice ještě hlavu cítím, ale už nemám ty bolesti za očima a jsem relativně v pohodě, nezvracím atd..

A opravdu pomáhá hodně studený hadr a zatlačovat oči zpátky do hlavy , že eye rolling smiley eye rolling smiley eye rolling smiley a tma a ticho....Mě se to většinou vystupňuje k večeru a nemaje malé děti už, tak to řeším klidem.

A polykač prášků vůbec nejsem, ale když někdy cítím , že ta bolest začíná, tak když si vezmu prášek - Ibalgin zavčasu a nenechám to rozjet, tak se to někdy ani nerozjede drinking smiley

Fakt tě teda lituju , každý měsíc sad smiley sad smiley sad smiley

• Autor: Reklama

• Autor: terka

Datum: 01.06.2012 22:58

Amee, taky jsem si na tebe a sklokeramickou desku vzomnela, asi pred 2 mesici nejak spadl takovy ten krajec na pizzu a vyriznul kus linky angry smiley je to ostry jako ziletka, taky to mohlo spadnout na tu desku, vid winking smiley

Amee napsal(a):

No mě spadly skleněné hodiny, přímo na kuchyňskou desku a co myslíš, hodiny za dvě kila z Ikea ani 'tuk, ale hranou přímo do desky, takže výsek jako prase. Štve mi, že nespadly na sklokeramickou desku, protože tu mám pojištěnou, kurvy musely padnout kousek vedle. No já si vždycky říkám, že ještě nemám spoustu věcí hotových a na druhé straně, ty které hotové jsou, již stíháme rozbíjet a většinou jsou to ty nejdražší.

• Autor: slunino

Datum: 01.06.2012 22:59

Amee, nedávno jsem umývala růčo podlahu v kuchyňském koutě a těch vpichů od nožů jsem ani nespočítala sad smiley Jo, naní nad mop. To ty zápichy nožů tak nevnímám. Mám tu až na pár věcí vše provizorní. A rozbíjí se samozřejmě již ty hotové nafurt. Přidám příhodu z nedávné doby. Malý tak cloumal postýlkou, že shodil klipart s puzzle o rozměru asi A2. Naštěstí zalítl hned za postýlku. Naštěstí nespadl díky kolotoči nad postýlkou na něj. A odnesl to naštěsí jen dřevěná lišta. Je na sr... na padrť. A bude hodně dlouho.

Kordulo, to naštve (to je slabé slovo). Už jsem to tu psala. Vyprala jsem kdysi Nokii na 40 stupňů na program Syntetika v Perwolu. A ještě 1,5 roku normálně fungovala. To byly ještě kvalitní mobily.

Datum: 01.06.2012 23:08

Jeste k tem bankam, taky jsem hledala sporici ucet, u "moji" CS mi to prislo naprosto nevyhodne, takze jsem prevedla nejaky peniz k ING na sporici ucet, vysel mi nejlip z toho co je na trhu. Navic presne jak psala Majka - ochota temer nulova. A taky jsem chtela mit penize trochu rozdeleny, kdyby jedna banka padla - coz teda u sporky hrozi nejmin ze vsech bank, ale i tak, cela familie mame penize u sporky eye rolling smiley

Teda jeste ze mam ucet zdarma jako benefit, koukam, ze usetrime mesicne slusny penize.

Jinak pozor na ty banky co slibuji mnohem vyssi urok nez ostatni banky, neni to jen tak. Bud je to tahak- reklama, ale dlouhodobe to nemuze fungovat. Takova banka musi delat daleko rizikovejsi operace, aby byla schopna tolik vydelat. Neni to jen o bonusech pro management. Ikdyz winking smiley Cim rizikovejsi operace, tim vetsi sance, ze to nedobre dopadne, navic v tehle dobe thumbs up

Abych pravdu rekla, tak Air bank jsem jeste nemela cas prostudovat, ale Kelner je peknej chlap, nekolikrat jsem ho videla nazivo winking smiley a ty jeho bodyguardi taky dobry grinning smiley za chvili si nas tu koupi vsechny...

• Autor: Anavi

Datum: 02.06.2012 13:17

terko, popravdě - Kelner by mi doma nevadil winking smiley love smiley Chytrej a ještě pěknej, to je vražedná kombinace, že jo grinning smiley. Třeba je aspoň nepříjemnej nebo tak něco smiling smiley, aby nám to nemuselo bejt líto, že neexistujou jeho klony.

[www.novinky.cz]

řazení do jízdních pruhů - u toho se rozčiluju každej den. Snažím se jet co nejdéle v tom, který končí, že se pak zařadím - myslíte, že vás někdo pustí? Ne, úplně vidím, jak na to radši každej šlápne, i když riskuje, že to někdo, kdo se na zařazení chystá, nedobrzdí a napálí to do něj. Když jede člověk do ciziny, tam je to jiná liga. Dáte blinkr a už vidíte, že ten druhý přibrzdí, aby vás pustil. Toho se tady jen tak nedožijem.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Anavi (02.06.2012 13:47)

• Autor: Majka
    Status: moderátor
    www.majkaj.webg..

Datum: 02.06.2012 13:39

Já takhle rozsekla novou kuchdesku závažím ze světla, prostě z nějakého nepochopitelného důvodu praskal jedna nožička od osky. Nasralo mě to, ale pak jsem si řekla, hlavně, že to někoho nefláklo po palici. Tehdy mi ta díra přišla velká jako svět, dnes už ji nevnímám.

Datum: 02.06.2012 14:28

Ty jo, prave ze je asi dost skromnej a slusnej. Choval se vdy dost nenapadne, zadny povyk okolo, pozdravil a usmival se kolem. Nebyt toho mercedesu a bodygardu okolo, tak si ani nevsimnes ze je to nekdo "slavnej" winking smiley

Anavi napsal(a):

terko, popravdě - Kelner by mi doma nevadil winking smiley love smiley Chytrej a ještě pěknej, to je vražedná kombinace, že jo grinning smiley. Třeba je aspoň nepříjemnej nebo tak něco smiling smiley, aby nám to nemuselo bejt líto, že neexistujou jeho klony.

[www.novinky.cz]

řazení do jízdních pruhů - u toho se rozčiluju každej den. Snažím se jet co nejdéle v tom, který končí, že se pak zařadím - myslíte, že vás někdo pustí? Ne, úplně vidím, jak na to radši každej šlápne, i když riskuje, že to někdo, kdo se na zařazení chystá, nedobrzdí a napálí to do něj. Když jede člověk do ciziny, tam je to jiná liga. Dáte blinkr a už vidíte, že ten druhý přibrzdí, aby vás pustil. Toho se tady jen tak nedožijem.

Datum: 02.06.2012 14:29

a zapomnely jsme na to nejdulezitejsi - bohatej grinning smiley

terka napsal(a):

Ty jo, prave ze je asi dost skromnej a slusnej. Choval se vdy dost nenapadne, zadny povyk okolo, pozdravil a usmival se kolem. Nebyt toho mercedesu a bodygardu okolo, tak si ani nevsimnes ze je to nekdo "slavnej" winking smiley

Anavi napsal(a):

[www.novinky.cz]

Datum: 02.06.2012 14:30

To mas recht Majci, takovym zavazim do hlavy sad smiley

Amee, jak se ma sestra? Co siti?

Majka napsal(a):

Já takhle rozsekla novou kuchdesku závažím ze světla, prostě z nějakého nepochopitelného důvodu praskal jedna nožička od osky. Nasralo mě to, ale pak jsem si řekla, hlavně, že to někoho nefláklo po palici. Tehdy mi ta díra přišla velká jako svět, dnes už ji nevnímám.

• Autor: Majka
    Status: moderátor
    www.majkaj.webg..

Datum: 02.06.2012 15:31

TRo, že řidiči u nás neznají zip, dokáže poořádně nasrat. Jsou to dementi.

Datum: 02.06.2012 16:35

terka napsal(a):

a zapomnely jsme na to nejdulezitejsi - bohatej grinning smiley

Ale tak viš co - peníze přece nejsou důležitý grinning smiley, hlavně láska winking smiley love smiley

Datum: 02.06.2012 16:36

Majka napsal(a):

Se zeptám neteře, jestli je to v autoškole vůbec učí... confused smiley Kámoška převážně pobývá v cizině, kde je na to zvyklá a nenapadlo jí, že tady se soutěží v tom, kdo tě nepustí. Takže úplně automaticky se zařadila a už měla chlapa v zadku (auta grinning smiley).

Datum: 02.06.2012 17:17

Zmetek jeden! angry smiley Mám krásný, od loňska nový, vysoký květináč. Teď jdu ven, smrad jak z mrtvoly, a po květináči od shora dolů stéká žlutohnědá tekutina. Tak vlezu na net, jestli to je to co myslim a asi nejspíš jo - ten kreténskej sousedovic kocour mi prostě bude ten život ničit a bude ... Načtla jsem taky to, že teda zřejmě nebude kastrovaný. Jestli uvidím jediný kotě ve svým dosahu, tak jim ho fakt vlastnoručně vomlátím vo hlavu. thumbs up

Drahuško, ty mě pochopíš please smiley

Není to o tom, že bych měla něco proti němým tvářím - dneska mi bylo ráno blbě, tak jsem ležela v chodbě na zemi a asi třičtvrtě hodiny jsem si povídala s naším morčetem, což je proti kočkám a psům tupé zvíře smiling smiley, takže žádná zpětná vazba rozhodně nenastala. Ale nikomu neškodí!!!!! nono smiley A když mu včas neuklidím bednu, smrdí pod nos tak maximálně nám. A když píská hlady, tak tím taky otravuje jen nás. Ne, že dává sousedom budíčka v půl šestý, protože má zrovna chuť si zašpásovat jako ty vopice kočičí uječený vod vedle angry smiley angry smiley grrrrrr

Myslíte, že když ten květináč po umytí navoním nějakým parfémem, že ho to odpudí nebo ho to naopak bude motivovat k tomu, aby to zase přestřík.. to je tak hnusný!! ble.

Upraveno 4 krát. Naposledy upravil Anavi (02.06.2012 17:24)

Datum: 02.06.2012 17:30

Tak než jsem stihla nasbírat rozumy, tak ten hajzl to obstřík po druhý! Asi jsem ho předtím vyrušila. Teď je to tepve chuťovka! Bejt sousedka venku, tak jsem jí asi zakroutila krkem současně s kocourem... angry smiley thumbs up 

• Autor: Hanule

Datum: 02.06.2012 17:40

V dobré autoškole se to učí. Otázka je, jestli jich je dost.

Anavi napsal(a):

Majka napsal(a):

Se zeptám neteře, jestli je to v autoškole vůbec učí... confused smiley Kámoška převážně pobývá v cizině, kde je na to zvyklá a nenapadlo jí, že tady se soutěží v tom, kdo tě nepustí. Takže úplně automaticky se zařadila a už měla chlapa v zadku (auta grinning smiley).

Podobné příspěvky
Diskuze: VŠECHNO NEJLEPŠÍ ! ! ! Znaková řeč pro batolata Bolavé tělo

Ráda bych tady pokaždé někomu kdo je mi milý popřála k svátku, k narozkám( pokud bude mít někdo odvahu napsat datum nar.) nebo k jiné příležitosti

Autor: linet - 07.08.2008 01:57
Rubrika: Ostatní a volné téma - Komentářů: 448

Slyšeli jste o tom někdo? Víte o někom, kdo něco podpobného dělá? Mám nabídku zúčastnit se certifikačního školení (pokud si mě tedy vyberou, ale už má

Autor: Libi - 16.08.2008 21:07
Rubrika: Miminka a batolata - Komentářů: 31

Co vás bolí? A neříkejte, že jste jako rybičky. S čím bojujete a co vám na to pomáhá?

Autor: Arturka - 03.04.2010 17:58
Rubrika: Co se jinam nehodí - Komentářů: 312
Blog: Vole, jsem jakoby starej…. Holandsko Liško, chceš panáka?

Když jsem byl mladej, bylo v módě slůvko „vole“. Oslovovali jsme se „ty vole“, zvolání téhož bylo projevem úžasu, nadšení….. Byli mezi námi tací, kteř

Autor: Blb - 04.04.2009 18:35
Rubrika: Životní styl - Komentářů: 13

Co říct? Nejsem mistr pera, raději fotím. Navštívila jsem tuto krásnou zem jen krátce, ale hluboce na mě zapůsobila. Jaké Holandsko je? Je zvláštní,

Autor: drahus - 04.09.2010 09:31
Rubrika: Po Evropě - Komentářů: 31

Liško, chceš panáka? Tato věta zněla v denním baru starého hotelu Palace na rohu Jindřišské a Panské dost často. Stejně jako „Liško, koupíš mi panáka

Autor: Blb - 07.05.2011 11:53
Rubrika: Ostatní a volné téma - Komentářů: 9
Galerie: Nefoť mě! To je žrádlo! Pražští invalidé
  Nefoť mě!
Autor: Blb - 24.11.2006 02:58
Rubrika: Exotická zvířata - Komentářů: 8
To je žrádlo!
Autor: Blb - 01.08.2010 18:38
Rubrika: Co dům dal - Komentářů: 12
Pražští invalidé
Autor: Jack - 12.09.2010 10:45
Rubrika: Praha a okolí - Komentářů: 20
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra

adoptivní dcera WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - Of.cz vytvoř si vlastní tričko a dárky - natriko.cz -

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-12 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.