sobota 25. května, 14:35 Svátek má Viola
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Otazka
Status: expert
picasaweb.googl..
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat?

Datum: 25.02.2008 18:16

Tady je to správné místečko. winking smiley

Dneska mě ještě nic a nikdo nenaštval, ale nechválím dne před večerem. smiling smiley

Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Otazka (07.11.2011 18:57)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 517 z 726
  • Autor: Stano

Re: Potřebujete si zanadávat?

Datum: 27.05.2012 08:24

Nemůžu přispět do neveřejných angry smiley angry smiley angry smiley , nejde to. sad smiley

• Autor: Reklama

• Status: expert

Datum: 27.05.2012 08:26

Stano zkusila jsem jde mi to. Do které se nemůžeš dostat?

Datum: 27.05.2012 08:30

Já nebudu zkoušet všechny, ale na pavlač se nedostanu a nemůžu Drahušce vychválit syna confused smiley sad smiley .

• Status: expert

Datum: 27.05.2012 08:31

Je tam přes 13 tisíc příspěvků ta bude plná nadoraz sad smiley

Datum: 27.05.2012 08:33

To je možný, to mě nenapadlo.

• Autor: LadaB
    Status: moderátor

Datum: 27.05.2012 11:45

Jo je to tak..už je nová.. winking smiley

• Autor: Anavi

Datum: 30.05.2012 13:19

Hajzlové, kreténi, podvodníci,zloději angry smiley angry smiley , to byl jen komentář k ČSOB, abych to vysvětlila.

Před rokem mi nabídli kreditní účet a kartu k němu. Jelikož jsem tou dobou neměla na uvedeném účtě téměř nic a hrozilo, že se mi třeba neprovede příkaz k úhradě, tak jsem uvítala možnost jít bezúročně cca na měsíc do minusu. Ovšem poslední půl rok, možná i víc, jsem již přes kartu ani přes kreditní účet neprovedla jedinou transakci. Před cca měsícem a půl jsem byla v bance kvůli jiné věci a když už jsem tak stála u přepážky, říkám slečně za ní, že bych zrušila ten kreditní účet, jelikož ho nevyužívám. Byla samý úsměv jak z reklamy, že přece za to nic neplatím, tak ať to nechám běžet, že se to někdy v budoucnu může hodit. Já kráva blbá!!!!! jsem naletěla a ten účet nechala běžet. No a včera jsem vytáhla ze schránky složenku, že mám uhradit 250 Kč na další rok na VYUŽÍVÁNÍ kreditního účtu!!! No lituju tu paní, co si před chvílí vyslechla můj dvacetiminutový nadávací monolog! Nadala jsem jim do zlodějů, podvodníků, co dělají z obyčejných lidí pitomce a že každá služba, kterou nabízej, je už dopředu plánovaná tak, aby nás v závěru odrbali. A že jsem tak našláplá, že plánuji zrušit nejen ten STRAŠNĚ VÝHODNÝ kreditní účet, ale i veškeré účty u nich. angry smiley thumbs up A slíbila jsem, že se jim postarám o negativní reklamu, tudíž takto činím thumbs up thumbs up thumbs up .

Pořád hlásají individuální přístup, ale kdyby se ty kurvy nejdřív podívali, že člověk něco půl roku nevyužívá... možná by jim mohlo přijít jako vrchol sprostoty za to požadovat peníze i další rok. Kvůli každý kokotině mě otravujou na mobilu a nabízej nesmyslné půjčky bez rizika a možnost jít do mínusu až do výše 100 tis., když musej vidět, jaké mám na účtě mizivé obraty a že nevím, z čeho bych třeba těch sto litrů asi splatila angry smiley Hovada hovadský. Ale aby člověka upozornili, že končí bezplatné období? No tak to ani náhodou, že? Co kdyby si to klient náhodou rozmyslel.

Paní měla ještě tolik statečnosti, aby mi řekla, že ale určitě jsem byla upozorněna na to, že karta je bezplatná pouze NA ROK. Tak jsem se jí jen zvýšeným hlasem zeptala, proč mi teda u nich na přepážce někdo před měsícem tvrdil, že je bezplatná BEZ OMEZENÍ!!!????? Asi proto, že je buď ta paní na přepážce úplně blbá nebo že programově lžou, aby nás takhle odírali a pak si z toho porozdělovali královský odměny a mnuli si ruce, jak že je ten malej českej člověk blbej. Sere mě, že jsem se nechala takhle oblbnout zrovna já, která na tyhle VÝHODNÉ NABÍDKY naprosto neslyší sad smiley. Jenže když je toho kolem vás takový kvantum, tak i nejopatrnější prostě naletí. Takže vás varuji před podobnými službami a když vás někdo ubezpečuje, že máte něco zdarma, tak si to x krát prověřte.

Když si uvědomím, kolik mají klientů a kolik z nás "zapomnělo", zvedá se mi z té vynásobené částky, kterou shrábli, kufr... No to je možná slabé vyjádření. Je mi z nich na blití!!! angry smiley thumbs up

Omlouvám se, že jsem v tomto veřejném médiu užila tolik sprostých slov, ale nějak v takovémto případě ztrácím sebeovládání! stydlin smiley angry smiley

• Autor: cancourek

Datum: 30.05.2012 13:48

Ale jó,čím víc člověk užije sprostých slov,tím spíš se mu uleví ...

Hele,Ivuš,to chce čerstvej vzduch,čepovanou Plzeň a bude zase dobře .... grinning smiley

Datum: 30.05.2012 14:01

No už jsem jim ty prachy poslala a do zprávy pro příjemce napsala: UDAVTE SE TIM!

Jinak jsem normální, nebojte winking smiley , ale když jsem si spočítala, že při počtu 100 tis. klientů by jen na tomhle vybrali 25 mega, tak sorry, ale nerada přispívám takový s*áčům na prémie angry smiley

• Autor: daga

Datum: 30.05.2012 14:03

Ivko, já vím, že ti nemůžu, ale naletěly jsme takto s manželem oba, takže krát dva angry smiley angry smiley angry smiley angry smiley

Ukecala nás naše paní pojišťovačka - paní, se která se stará o naše pojištění v Generali , že dostaneme od nich jako bonus kreditní kartu zdarma ... dneska už odmítám, aniž bych poslouchala dál, ale tenkrát jsme naletěli .. a to stylem, dostanete ZDARMA kartu a necháte si pro "strýčka Příhodu" , třeba kdybyste vycestovali a něco se vám stalo, tak máte finanční zálohu..

No jasně, ale karty - každý ke svému pojištění jsme ani neaktivovali, jak doporučovali .. protože jsem si řekla, že aktivujeme, až bude potřeba. Začal nám chodit nulový výpis od Raifeeisenbanky a kdo si jako má všimnout pidi malilinaktého sdělení, že se změnili podmínky a karta je pojištěná a platí se 50 měsíčně?

Takže po roce nám přišel výpis, že máme zaplatit šílenou sumu za kartu za pojištění a že nám ani jednu nechtěli zrušit a že jsem to museli zacálovat krát dva vám nemusím říkat, i když jsme se bránili, že při sjednávání nebylo o pojištění ani řeč a karty nejsou aktivovány thumbs up thumbs up thumbs up angry smiley tongue sticking out smiley tongue sticking out smiley tongue sticking out smiley

• Autor: drahus
    www.drahusciny...

Datum: 30.05.2012 14:11

Ivko, promiň, ze srdce jsem se zasmála, ne tobě, ale tvému vtipnému textu ve zprávě pro příjemce. Až mě někdo nakrkne taky příště tuto kolonku využiju thumbs down thumbs down thumbs down

Datum: 30.05.2012 14:21

No kolegyně mě podezírala, jestli nejsem duševně chorá smiling smiley, ale pak se ptala: Udělá ti to dobře? Já na to: si piš! A ona: Tak to tam napiš grinning smiley

Datum: 30.05.2012 14:22

Dago, taky dobrý angry smiley thumbs up

• Autor: skrblice

Datum: 30.05.2012 14:29

dago, tak tohle je k nasrání tím tuplem..... za nulové služby zaplatit, to je kšeft jak prase... hovada, fakt..

Ivčo, taky jsem se zasmála zprávě pro příjemce grinning smiley grinning smiley grinning smiley a určitě by se mi ulevilo taky.

Datum: 30.05.2012 14:30

mě na tom fakt ničí ta bezmoc confused smiley

Podobné příspěvky
Diskuze: O všem a o ničem Česko Slovensko má talent KLASICKÉ TIŠTĚNÉ KUCHAŘKY

Zkrátka jen tak si popovídat

Autor: Otazka - 01.12.2007 22:54
Rubrika: Co se jinam nehodí - Komentářů: 5249

Zakládám novou, ať máme kde hodnotit   Pro mě včera velký zážitek třináctiletý kluk, co tancoval jako Jackson a dvě sestry, které krásně z

Autor: Anavi - 30.08.2010 19:35
Rubrika: Televize - Komentářů: 131

Tak tuhle kuchařskou knihu mám jako velice oblíbenou dostala jsem ji od rodičů snad někde ve 14-ti letech a najde se vní opravdu všechno a do té malé

Autor: Vladana - 10.12.2010 10:39
Rubrika: Vaření - Komentářů: 58
Blog: Vole, jsem jakoby starej…. Liško, chceš panáka? Tulák se vrací

Když jsem byl mladej, bylo v módě slůvko „vole“. Oslovovali jsme se „ty vole“, zvolání téhož bylo projevem úžasu, nadšení….. Byli mezi námi tací, kteř

Autor: Blb - 04.04.2009 18:35
Rubrika: Životní styl - Komentářů: 13

Liško, chceš panáka? Tato věta zněla v denním baru starého hotelu Palace na rohu Jindřišské a Panské dost často. Stejně jako „Liško, koupíš mi panáka

Autor: Blb - 07.05.2011 11:53
Rubrika: Ostatní a volné téma - Komentářů: 9

Dobrý den, tak mně tady máte. Kde jsem byl? Pořád ve svém bytě, ven jsem vylézal jen s Tobískem a také do Thomayerky na operaci kýly. Mezi lidi se mi

Autor: Blb - 06.10.2011 15:36
Rubrika: Co se jinam nehodí - Komentářů: 17
Galerie: Komu patří tyhle "oči" ? Orava Kterak jablko dopadlo velmi ..
  Komu patří tyhle
Autor: Vladka - 20.09.2010 21:38
Rubrika: Co se jinam nehodí - Komentářů: 33
Orava
Autor: evelina - 22.09.2010 21:43
Rubrika: Slovensko - Komentářů: 4
Kterak jablko dopadlo velmi daleko od stromu...
Autor: Galad_Elen - 30.09.2010 21:26
Rubrika: Moučníky - Komentářů: 32
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra

adoptivní dcera WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - Of.cz vytvoř si vlastní tričko a dárky - natriko.cz -

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-12 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.