čtvrtek 28. března, 21:56 Svátek má Soňa
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Studená kuchyně
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.majkaj.webg..
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Veronika Vlková
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Téhle pomazánce bych dala obrovskou jedničku,kamarádka jí udělala na chlebíčky při oslavě narozenin a mňamka .
Marek
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Sloní žrádlo. Když jsem poprvé ochutnal tuto skvělou pomazánku tak není měsíc, kdybych si ji neudělal. Je fakt, že mě nenapadlo jí použít na chlebíčky, ale pro mě je největší zážitek rozkrojit podélně čerstvý rohlík namazaný vrstvičkou sloního žrádla. Prostě mňamka
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
To taky občas dělám, ale hořtici dávám kremžskou. Herdek, že bych to zase udělala. Jste mě nějak navnadili.
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Já taky....ale dávám rovnou i tu majolku na pánev a nechám přejít varem..A salám a cibuli šoupnu hned do teplého..okurku nedávám..ta mi tam nechutná
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Myslíš, že by si dala říct, když by slyšela název, pod nímž to znám já - "prdeláč" ?
Ale koukám, že v receptech to mám jako "pikantní salát", to pro jemnocitné dušičky.
Napíšu tady moji verzi receptu, protože já to nedělám jako pomazánku (musím zkusit), ale jako studený salát, který se konzumuje s pečivem.
2 lžíce oleje, 2 lž. octa, 2 lž. hořčice, 2 lž. kečupu, 2 kostky cukru, 3 lžičky vorčestru, chilli - vše smíchat a svařit
Nakrájet : 2 velké cibule, 2 okurky, 1/2 kg špekáčků (na silnější kolečka), 2 malé majolky, hodně rajčat (na měsíčky)
Vychladlý základ smíchat se vším dohromady a nechat 24 hodin v lednici proležet.
Věra
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
a nějaké foto by nebylo, aby byla ještě větší chuťka?
Re: pomazánka "Sloní žrádlo"
Jak jsem tu na to narazila, tak jsem si uvědomila, že jsem to nedělala (chtěla jsme napsat "nevařila ", ale to by nebyl asi správný termín ) už dlouho. Co nejdřív zařadím do jídelníčku a vyfotím. Věra