![]() |
pátek 9. června, 04:14 Svátek má Stanislava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Pivoňky
U nád na horách teprve začínají dřevité, čínské ty mají poupátka jak kuličky na hraní, my si ještě počkáme
Na chatě mě kvete jenom červenofialová,bílá a růžová mají jen poupata.
Ta je Jájo krásná, taková něžná.
Jajo, pěkná pivoňka.
Jak jsem předvídala, pivoňky rozprší. A nejvíc mě štve, že když už rozprší, tak ale pořádně nenaprší, spíš stále jen mrholí. Už provádím sestřih, přijde mi, že takhle nadělají víc parády. Hlavně ty plné.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Tu mám od Missi a ještě mám podobnou od Hespy ta má snad 20 poupat a odkvetla tmavá mám jen mizernou fotku (ta barva se mi pranic nelíbí)
Jajo ta první je dřevitá? Nádherná a plná poupat.
Jajo, až to rozbalí, bude parádní, pokud na ni něco nepřijde. I kočky to okukují, jak vidím.
( Brno, 250m n.m.)
U nás když prší, tak to stojí zato. Prší dlouho ajsou to většinou provazy. Je tak mokro, že nezalévám a 12 m3 nádrž už dlouho odtíká do odpadu. Brno se v posledních letech hodně s počasím změnilo. Asi to způsobila Haškova fotovoltaika, která je všude na jihu místo polí. Určitě to klimatu neprospívá
vykvetla první pivoně.. a dokonce poprvé z toho jednoho ocásku . má krásný květ . horní část je do něžně růžova a spodní do slabě žluté .. musím se podívat, jestli najdu papír od objednávky.
Kaaj, parádní květ? A voní?
Já zas vůbec poprvé vidím kvést tu růžovou v prostředku. Je jednoduchá a co má ta krajní žluté, má růžové.
Ivo, tady Hašek nemá žádné panely
, i když tu samozřejmě jsou. Počasí se taky změnilo ale úplně jinak než v Brně. Tady skoro neprší vůbec.
Ta jednoduchá je krásná, takovou nemám. Ale letos poprvé kvete kříženec dřevité a bylinné Bartzella a ze strachu, že kvůli dešti nic neuvidím, jsem si utrhla domů poupě a takhle rozkvetlo
( Brno, 250m n.m.)
Pinko, je nádherná, také jsem ji měla objednanou, ale už nevěřím, že bude. Myslím, že už ukázaly květ všechny, snad až na jednu. Ta jaksi nechce ani růst, je sotva vylezlá
[www.krasneruze.cz] pro zajímavost dávám odkaž z KR , pivoňky. pokud si chcete zalistovat
- já našla papír s mými kdysi od Lukon Bulbs - takže nejdražší byla za 200kč a je to RASPBERRY SUNDAL - to je ta na fotce .
další jsem objednala Laura Desert - ta už kvete několik let
ještě jsou ve skupině Sarah Bernhard ,Lady Alexandra Duff, a Coral Charm -tak u té to asi bude záměna.teprva rozkvete a je dost červená ..takže to asi Coral nebude.
druhá fotka je Laura Desert - mívá ale střed více vanilkový . je to první květ-
( Brno, 250m n.m.)
Kájo, ta Coral má poupata dost červená, třeba bude. Je to krásná pivoňka, má hodně pevné stonky