![]() |
čtvrtek 19. května, 18:06 Svátek má Ivo
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pivoňky
tak dnes první pivońka- Laura Desert . bílá s vanilkovým středem -
Kaaj a a paráda, nádherná
.....zítra na zahradu nejdu, tak jsem natrhala našim kytku
Letos u mně krásně rostou ty Patio pivoňky - řemeslníci mi zničili cedulky, tak už nevím, které to měly být (Regino, netušíš, které jsme objednávaly, nemůžu najít nikde názvy?). Ale o patio se teda moc nejedná, měřila jsem je a dvě mají 70-75 cm, jen jedna je 50 cm a když jsem měřila babičkovskou růžovou, tak ta má 75-80 cm. Bílá měla podle mě být Madrid a ta to určitě není, ta moje je plná, ale zato má krásné obrovské květy a jinou bílou nemám, tak se ani nezlobím.
Druhá je podle mě Kiev, ta vypadá, že sedí. A třetí nejmenší bych tipovala na Oslo, ale to jsem, myslím, neobjednávala. Mám pocit, jestli jsem neobjednala Moscow, ale na tu nevypadá.
A krásně mi letos kvetly Coral Charm, na jednom místě udělaly neuvěřitelně obrovské květy
Ta taky byl úžasný jediný květ té ulomené dřevité, ale moc dlouho vydrží.
Coral Charm je úžasná . kdysi jsem ji měla v objednávce . bud´ uhnila - nebo poslali záměnu
Kiko, úžasná přehlídka

Pivoňky jsou krásné, jen v tomto počasí nemají dlouhého trvání.
Pivoňky máte krásné, já je mám už odkvetlé! Obhlížím při obchůzkách co ještě kvetou
!
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Jdou rychle, dřevitou středně růžovou jsem ani nestihla vyfotit. Mám ji strašně dlouho od Missi, kvetla prvně
Krásné květy. Tahle je po bývalých majitelích a jak konečně vykvete, přijde déšť a nic nezbyde. Letoj jsem to ale vychytala. Jak pukly pupeny, šup do kuchyně do vázy velký puget, ať si je taky někdy užiju

Tos udělala dobře
snad nebude pršet dlouho - zrovna mi asi šest různých nakvétá - [portal.chmi.cz]
ještě nejsou moc rozkvetlé a taky dost od deště. hlavně , že ráno o půl osmé přestalo pršet . ještě mám 2 staré bílé babičkovské , ale bolí mně nohy tam nedojdu -
Kaaj, ty se povedly,
..... dneska jsem na zahradě nebyla, jedu do UO za kulturou, tak by mě zítra mohla překvapit ta od Regi. Ještě nám jedno eso od Ivika, ale ta asi letos nevykvete.