|
|
čtvrtek 23. května, 21:41 Svátek má Vladimír
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Psi
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pejsci....fotky vašich mazlíčků...
No on je tak trochu občas ufo
...myslím, že má povahu po mně-prostě nikdy nedospěje 
www.chlupatarad..
oni velcí dospívají až tak ve čtyřech letech.......
no a nebo i nikdy, no......to se pozná časem 
Ahá, takže uvidím za půl roku

Olke, bezva kamarádi
.
Denny, krásný ufo
.
A naše devastační jednotka.
...no tak devastační jednotka sakra "poskočila"!!! krása, živit bych to nechtěla
babkoelo, ta demoliční četa je sladká

ta předposlední fotka je úžasná...

www.chlupatarad..
babkaelo, ty jsou krásní a už takový macani, to si je necháváte? nebo jsou zamluvení? Nějak mi uniká ten jejich věk....
ale jsou fakt kouzelní, štěňata ovčáků jsou takový měkký....a ty ušiska...no jsou moc krásní, a demoliční četa? to si živě umím představit!

babkaela- roztomilí plyšouni

jsou krásně zbarvení a to předposlední foto je super

Díky. Bez týdne mají 3 měsíce, holku si necháváme a na kluka (to je ten chlupatější) se zatím neobjevil vhodný zájemce.
devastátoři jsou skvělí
... Bab, parádní pesani, ten fešák na 3. obrázku OK
poraďte, tžeba už tu byla zmínka ale rodiče mají také NO - takový obrovský pes je to a chudák má úplně rozpraskaný čumák, a tu "houbu" má takovou suchou, no je mi ho hrozně líto - čím to zkusit ošetřit? máti mu to natírala myslím b-panthenolem... já jí navrhla kalciovku. ale to si slízne... tak nějaký vitamín?
s tímto zkušenosti nemáme nikdo
dík
Ilko, zkušenosti nemám, s čenichem, ale rozpraskané (odřené) "paty" u štěnisek jsme natírali vždycky kalciovkou, sice si olízají, ale jednak neuškodí a něco se přece jenom vsákne. Používáme ji i v zimě na tlapky u starších psů.
www.chlupatarad..
napadá mě - co zkusit propolis? nebo jen čistou vazelínu z lékárny? na promaštění......nebo se zkusit zeptat veta, až půjdete....jestli nějaký vitamíny by pomohly, možná zkusit nějaký na zlepšení kvality kůže, srsti....já dávám psům denně pupalkovej olej, s koenzimem Q10 a vit.E......srst maj krásnou, nelámavou, takovou živou. Je to sice pro lidi, ale někde jsem četla, že i pro pejsky, na zlepšení kožní kondice.