úterý 19. března, 09:23 Svátek má Josef
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Zdraví a fitness
Diskutujte! Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Status: expert
Klikni pro filtrování
Tagy: ostruhy patě

Ostruha v patě

Datum: 22.05.2008 21:56
 

Mám ji už roky, bolí pořád ať jsem se snažila ji s pomocí doktora léčit a nebo jako teď na ni kašlu a dělám že neexistuje, vždycky chvíli o ní nevím , ale hned se zase spolehlivě ozve je mi věrná.

Na srazu jsem se dozvěděla , že Drahuš je taky Malá mořská víla...při každém kroku bodnutí nožem. Je to výstižné, kdo nezažil neuvěří, člověka to nezabije, ale život to řádně znepříjemní.

Povedlo se Vám někomu se té šílené bolesti alespoň na čas zbavit?

 

Komentáře a názory

 
    Stránky: 123456789 | další
    Aktuální stránka: 1 z 9
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 23.05.2008 12:58
     

    jajo, co zkusit něco takového - ale údajně neproplácí zákrok pojišťovna sad smiley.

    [www.klouby.com]

     

    [www.ostruha-paty.cz]

     

    [www.ibolest.cz]

     
    Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Anavi (23.05.2008 13:15)
     
  • Autor: Reklama

    Re: Ostruha v patě

     
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 23.05.2008 13:02
     

    Anebo homeopatikum Hekla lava:

    [www.ilekarnik.cz]

     

    Ovcím, pasoucím se na úpatí sopky Hekly na ostrově Islandu, se tvoří výrůstky na kostech. Homeopaticky zpracovaná láva (Hekla lava) ze sopky se s úspěchem používá pro terapii patních ostruh /výrůstků/.

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 23.05.2008 13:04
     

    A ještě jeden názor:

    Problémová místa na nohou mají souvislost s problémovými místy v těle. Pata je reflexem pánve a tak bych Vám poradila ještě před tím, než budete absolvovat různé operační zákroky, navštívit doktora celostní medicíny, který pracuje s homeopatií, reflexologií, akupunkurou. Ten, na rozdíl od běžného lékaře "přes patu", Vám zjistí související problém vnitřního orgánu. Když se Vám podaří tento problém vyřešit, zjistíte, že se upraví i deformace nohy. Doporučuji si přečíst nějakou knihu o reflexologii - je to v podstatě terapeutická masáž chodidla, která ale dokáže navodit léčebný proces, právě proto, že zná souvislosti mezi stimulačními body chodidla a tělesnými orgány.

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 23.05.2008 13:09
     

    jajo, a tady nějaká diskuze k tématu, třeba si tam pro sebe něco najdeš:

    [www.ordinace.cz]

     
  • Autor: Keria
    Status: expert

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 23.05.2008 14:39
     

    ..asi aj ja patrim medzi vas.....mmt. mesiac!!! az moooc dobre viem, ze mam pravu patuangry smiley ...a obcas mam obavy, ze aj lavuangry smiley angry smiley ..K lekarovi sa mi absolutne nechce ( ja totiz idem len vtedy .. ked sa uz skrabem po stene.winking smiley .. Hm.. a uz som si nieco o tom precitala - aj tie odkazy co tu davate....a tiez uz moc v zazraky neverim..

    Okrem ineho som citala, ze vraj na tom maju podiel aj vysoke podpatky...lenze asi pred 5-6r. som ich vysku zacala rapidne znizovat..a teraz 2 r. chodim - vlastne lietam!!! - takmer uz len na nizkych...a mam dojem, ze ma dorazili prave posledne topanky, co najcastejsie nosim k nohaviciam !!!.

    ..vzdy som totiz mala pocit, ze mi nizka obuv nevyhovuje, pri vsetkom co bolo pod 5cm sa mi zdalo, ze nejak divne naslapujem - prave na patu... a mozno do 50-ky som takmer ani nizke topanky nemala.. ...Na topankach som si vzdy dala zalezat, casto to bola najvyssia polozka v mojom obleceni winking smiley ...a aj teraz , ked uz toho na seba moc nekupujem - musim mat pohodlne a kvalitne topanky (.. lebo okrem toho priserne "trpim" na pluzgiere...)

    Prave dnes som sa v jednej lekarni pytala na podpatove gelove vlozky, ktore su obcas niekde spominane na zmiernenie bolesti pri naslapovani - lenze tam ich nemali, na buduci tyzden skusim inde...Skusim to, lebo tie bolesti su naozaj moc neprijemne - mam teraz obdobie, kedy si 3x rozmyslim kazdy krok!! ..a zial musim prave riesit dost vela veci...a obcas by som najradsej uz chodila po rukach, uz ma pobolievaju aj bedrove klby a krize, co tak krivam!!

    Sice gelove vlozky su dost drahe, napr. mam take v jednych topankach vlepene na patach prave kvoli pluzgierom a....som maximalne spokojena - este si ich kupim aj do dalsich...a na leto planujem do jednych vyssich sandalkov - na tu cast pod prstami( ak viac pochodim, aj tam mam hned pluzgiere)..

    Este spomeniem, ze vcera som vytiahla masazny strojcek na chodidla, co dostal manzel na vianoce...aj toto chcem vyskusat.. Uvidim, ci si trochu pomozem.. a ked sa mi podari pozhanat aj tie vlozky, dam vediet ako som na tom..confused smiley ..

    (UFF!..este doplnim, ze som vcera vyhrabala aj knihu o "Su Jok" - pokusim sa pripadne popracovat aj s tymconfused smiley )

     
    Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Keria (23.05.2008 14:44)
     
  • Status: expert

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 23.05.2008 16:56
     
    Vítej mezi postiženými vílo Keriesad smiley . Já nikdy vysoké podpatky nenosila, jen mírně zvýšené, mám malou nohu a špatně se mi chodilo, navíc mám už od mládí artrozu 3. stupně v palci u nohy takže opravdu musím být na boty vybíravá a nic co by mi zatížilo palec jsem nenosila.
     
  • Autor: Mona
    Status: expert

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 23.05.2008 17:35
     
    Jájo...bojuje s tím ta má kolegyně. A ředitel. Vůbec netuším, jaká je to bolest, ale asi o nic nepřicházím.
     
  • Status: expert

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 23.05.2008 17:36
     
    Rozhodně nepřicházíš, je to fakt pocit Malé mořské víly co krok to bodnutí nožem, tu horší tu mírnější.
     
  • Autor: Mona
    Status: expert

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 23.05.2008 17:38
     
    Ona si to někak dávala brousit nebo co. Poptám se v pondělí.
     
  • Autor: Evana
    Status:

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 23.05.2008 21:08
     

    Jájo, po tom, co ti napsala Keri, by ti měly patičky přestat bolet navždy. To bylo skoro jako milostné vyznání a láska hory přenáší, léčí všechny bolístky a nasazuje růžové brýle. To by bylo, aby ti to nepomohlothumbs down

    Keri, já čtu tvoje příspěvky moc ráda. Vždycky popíšeš situaci živě a s humorem. Přitom je vždycky jasné, kdy se zlobíš a kdy si děláš legraci. Když zavřu oči, vidím tě chodit po rukách a dokonce i ty tvoje pluzgiere, o kterých už ses tady jednou zmiňovala, ale dneska jsem se jim od srdce zasmála. Je to totiž příšerný slovo, my říkáme puchýřegrinning smiley Nejhorší je, že oba bolí stejněgrinning smiley

     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 23.05.2008 21:52
     

    Mě osobně velmi pomohly kvalitní sportovní boty. Nechci dělat reklamu, ale od doby, kdy si kupuju adidasky s luftem na patách, mám klid. Samozřejmě jsem prodělala u ortopeda ultrazvuk a nevím co ještě, ale bez efektu. Pak jsem se ulakomila a začala jsem si kupovat výše zmíněné boty (přiznám se, že jsem vždycky čekala a čekám na výprodej) a nohy se po několika měsících uklidnily a zatím - klepity klep, mám po bolestech. (Jen občas se mírně ozvou, ale mírně a to se dá vydržet winking smiley )

    Myslím, že je velmi důležitá obuv. Celá leta jsem se šidila, co se týká bot a doplatila jsem na to. Protože mě nohy musí nosit až do smrti, začala jsem si je hýčkat smiling smiley

    Masíruju si je, krémuju..... Mám velkou výhodu, že se mi nedělá tvrdá kůže na patách a zatížených místech. Mám na nich kůži, jako mimino smiling smiley Na pedikůře jsem byla jednou v životě a pedikérka krom masáže nevěděla, co mi má na nohách dělat... smiling smiley

     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Cocopes

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 19.06.2008 13:46
     
    Ja bych se te Drahusko, chtela jen zeptat, co myslis nazvem Adidasky s luftem? Ja bych je hned rada vyzkousela, ale nejsem si jista, ze v obchode mi budou rozumet, co vlastne chci. Dekuji za odpoved, Jana.
     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 19.06.2008 14:19
     
    No, to jsou tenisky, které mají v patě zabudovaný vzduchový polštářek a myslím, že je to i na botě označeno slovem air nebo nějakým podobným výrazem nebo je na botě napsáno vibram - na zmírnění vibrací, takže také pohodlně měkké a určitě by ti rozumněli. winking smiley
     
    Upraveno 1 krát. Naposledy upravil drahus (19.06.2008 14:20)
     
  • Autor: LuciLei
    Status: nováček

    Re: Ostruha v patě

    Datum: 20.06.2008 09:55
     

    Ahoj tak to vám vůbec nezávidím a přeji vám úspěšný boj s bolestí.

    Mě úplně stačilo že jsem si na dovolené píchla mořského ježka do paty a skoro měsíc jsem nemohla chodit no hrůza. a nedokážu si představit že bycho to měla každý den.

    sad smiley 

     
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zdraví a fitness (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.