Re: Promázávání příspěvků

Autor: Kukuc, Datum: 21.07.2008 18:15

Ups, to patřilo sem....

--

Co furt řešíte? Přestaňte se bavit se zmrdama, kteří nemají ani tolik slušnosti, aby svoje psycha řešili někde jinde, kde nejsou jejich "přítelkyně" a máte po starostech. Na co si je tady držíte? Na srazy nejezdí, kloudný příspěvek nenapíšou, kytičku nepošlou, nic neumějí, aby poradili a navíc vám serou na hlavu, neváží si vás ani natolik, aby vás neotravovali, mají vás jen na to, aby se za vás schovali. Při první příležitosti vás podtrhnou.

Anebo si založte soukromé forum, vlastní, ne veřejné, patřící některé z vás...jako Ketry, tam jsme si se zmrdicema poradili.

Vždyť i majitel tady toho musí vědět, že čím víc toho přesune do soukromí, tím méně čtenářů bude mít. Jo, já vím, váš admin je člověk zásadně proti mazání, banům, zákazům, zveřejňování...na druhou stranu musel vědět, do čeho jde, když si vás sem přivedl, že bude mít stejné problémy jako Mimibazar.

Měly byste se začít zabývat domobranou, jestli se chápete jako skupina osobních kamarádů, ne veřejnost, tak si pořiďte a zaplaťte vlastní server, nepřiživujte se na veřejném, cizím, zadarmo. Anebo se začněte chápat jako veřejnost, nornálně komunikujicí na náměstí, zatím jste jen typičtí exkomunikující Krysaře.

Až vám server zemře, protože tady nebude co číst, tak Admin vám to asi dotovat nebude.

 

No, jdu kouknout na nepromazaný server, na nějaké vylomeniny Anavina manžela. Asi to vrazím do diskuse na server jedné vesnice poblíž ZOO.

 

PS: Admine, ty si myslíš, že když to smažeš, nebude se o tom mluvit, tak že se to nestalo? Jako tehdy Anavi? No, myslím, že schránky na SZ přetékají citacemi....winking smiley

Čau.


Vytisknuto z www.week.cz dne 25.04.2024 12:18
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-promazavani-prispevku/read.php?1,100751,100909#msg-100909