Re: SE SLUŠNOSTÍ A POCTIVOSTÍ NEDOJDEŠ NIKAM:-(

Autor: Lotynka, Datum: 15.11.2009 09:40

Tak takováhle " sranda " se mi stala asi tak v 16. Zadrželi nás jenom kvůli tomu, že máme podezřelou náušnici v nose. Po zaplacení v drogerii na nás vyběhl detektiv nevalně vypadajicí a řek, ať jdeme s ním do zadu. Jasně a mi blbý kačeny s kámoškou šly thumbs up . Tam nás prošacoval a koukal nám do rukávů a do kapes. Vedoucí co u toho byla se na nás sama s šokem v tváři dívala. Domů jsem přišla a všechno ještě za tepla vyprávěla rodičům. Kteří nelenili vytočili číslo a po telefonu milého zlatého hlídače, nebo detektiva, nebo jak se to těmhle cvokům říká, pěkně podusili. Zpíval tam arie, jak v národním.

 

Ovšem před rokem se mi stala taková podobná příhoda znova u nás v Rossmannu. A to už jsem si na hlavu nasrat nenechala.

Jsem ten typ zákazníka co chodí a nákup si bere do rukou. A taky jsem ten typ, kterej si tam pro radost vybírá dost dlouho a nakonec odejde jen s balzámem na rty. Tak jdu zaplatit a za mnou takovej usmrkanec v uniformě a že mu mám ukázat tašku. A já jako proč??? Naběhla i paní vedoucí a chtěla to vidět. Povídám, že do zadu s nima nikam nejdu, že já má čistý svědomí. A tady to začalo i když člověk ví, že nic neprovedl, klepat se prostě začnete.

Ale nic se nebojte se staženým zadkem jsem neodešla. Já jim tam tu kabelku začala předvádět jak na jarmarku a řvala jsem co mi hlasivky stačily...A máme tu jeden exclusivně mokrej kapesník. A ten mokrej, unudlanej kapesník jsem připlácla na pult. A dál jsem pokračovala v rozčílení se vším mlátit a komentovat co s kabely vyndavám. Když viděla vedoucí, jak si to patřičně lidi užívají a jak mi fandí, rudá utekla kamsi do zádu. Na to já se otočila za tím šmírákem sociálního zjevu a dost povýšeně mu povídám " Mám pokračovat, nebo tady ten šmírung kurva stačí???"

Se otočil a utek mezi regály. Žádná omluva se mi nedostala. Naskládala jsem si věci zpátky do tašky a zvolala přes celej krám, že vizáží vypadá on, že by krad. A práskla jsem za sebou dveřma.... ono to nešlo ty dveře se pomalu zavírali grinning smiley grinning smiley grinning smiley

 

Kdybych tenkrát nepospíchala, trvala bych na tom ať tu policii zavolají. Nic by se mnou neprovedli. Byla jsem nevinná a obávám se že policie nebude vyjíždět kvůli předtuše kdejakého hlídače.


Vytisknuto z www.week.cz dne 23.04.2024 17:01
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-se-slusnosti-a-poctivosti-nedojdes-nikam/read.php?1,296310,296479#msg-296479