úterý 21. března, 05:04 Svátek má Radek
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Otazka
Status: expert
Výsledné hodnocení: 5

O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 01.12.2007 21:54

Zkrátka jen tak si popovídat smiling smiley

Starší odpovědi byly automaticky odmazány

Upraveno 3 krát. Naposledy upravil Otazka (01.08.2014 09:31)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 3 z 21
  • Autor: kaaj

Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 08.10.2022 05:20

jj- je to kostelík a malý hřbitov . . střechy jsou tam dost porostlé a izolované trávou .

Častolovice - možná by byly lepší v červnu , kdy tam kvetou růže.

- a pokud se týká elektřiny. včera mi přišla zpráva od Centropolu , že máme státní příspěvek na elektřinu 3500kč a dají to na účet ,aniž by jsme museli žádat .. no jo , málo přidají a zbytek zvednou neskutečně.. - co už naděláme. jedině hledat možnosti úspory. takže voda v bojleru se bude ohřívat jen před sprchováním a pak se vypne . dříve to bylo zapnuté pořád. takže odhadem s plynem asi 10 000měsíčně. a to ještě není jisté , jestli ten plyn bude confused smiley nono smiley

• Autor: Reklama

• Autor: Pinka

Datum: 08.10.2022 09:32

Kaaj, to je nádhera, jak z pohádky smiling smiley

od E.onu mi to taky přišlo, ale ne na účet, ale do konce roku neplatím zálohy. každá koruna dobrá. Ještě dostanu 4 tisíce z jihočeského kraje- My v tom jihočechy nenecháme-hejtman Kuba.

• Status: expert

Datum: 08.10.2022 10:57

Kaaj, absolvovat bych to nemusela celou dobu ale třeba to cachtání v teplé vodě, to bych mohla. Mají to krásnou dovolenou.

Aleno, je docela slušně, aspoň tady, tak doufám, že Častalovice budou pěkný závěr zahradní sezony.

Datum: 08.10.2022 14:25

310999899_847151962955628_7694724266598444386_n.jpg
    Další fotografie:

jj- od zítřka za týden konec srandy- winking smiley

při hledání místa na zaparkování natrefili na zavřený kemp . - ale měli štěstí na otevřenou a opuštěnou prádelnu . pračka se sušičkou fungovaly - tak mají vypráno .. winking smiley

ještě pár fotek - Godafos

Upraveno 2 krát. Naposledy upravil kaaj (08.10.2022 16:14)

• Autor: bosk

Datum: 09.10.2022 10:01

No,to je nádhera. thumbs down

• Autor: tak63

Datum: 09.10.2022 20:46

20190501_122600.jpg
    Další fotografie:

Už jsem to asi jednou dával, ale je to nostalgie jako prase (jako, že velká).

Na mapách Seznamu jsem našel místo, kdy nás někdo vyfotil v roce1984 ve Znojmě, kde jsem sloužil na vojně. V roce 2019 jsme do Znojma zavítali a na tom samém místě se vyfotili. Znojmo stojí za návštěvu. Je moc pěkné.

Datum: 10.10.2022 05:18

Taku paráda eye popping smiley thumbs down - ve Znojmě nedávno na vinobraní byli naši - . i s dcerou v průvodu .. je to fakt hezké historické město ..

• Autor: Manca
    Status:

Datum: 10.10.2022 05:35

Copak město, ale paní to sluší. Vypadá na nové fotce mladší než tehdy smiling smiley

• Autor: gabca

Datum: 10.10.2022 06:02

Já myslím, že oba vypadají pořád stejně.👌

Datum: 10.10.2022 06:46

Taku, to je výborný nápad. A je to jako s vínem. Dobré zraje věkem. winking smiley

Datum: 10.10.2022 16:49

Kajo máte noční proud?? To co jste vymysleli je blbost, spotřebujete daleko víc elektriky než když se bojler bude o trošku nahřívat průběžně. Ohřát studenou na teplou to je děsná spotřeba.

Mě letos vraceli přes šest tisíc, jiné roky jsem doplácela nebo brala mnimum. Raději jsem ale sama zálohy navýšila abych se nedočkala za rok nějaké pohromy.

Datum: 10.10.2022 17:42

jo - máme noční proud.. a tu vodu ohřejeme , bojler drží teplo několik dní ..

tři dny tu sousedovi dělali na střeše ty panely. budeme se na to informovat. dědek se o to začal zajímat .. slunko nám tu pere do půlky střechy od jihu .

• Autor: Manca
    Status:

Datum: 10.10.2022 21:27

Panely nám ohřívají vodu přes léto, v zimě to nic neudělá. To o pak elektrikou nebo dřevem. Dřív by se ta investice asi nevrátila, se současnou cenou asi už jo. Ale zlobilo to. Jednou překously kuny něco, pak odnesly čidlo, jednou se to neseplo a přehřívalo se... Známí mají jiný typ a v létě se jim někdy přehřívá, to zas pouští horkou vodu do bazénu nebo do kanálu, aby přitekla studená. Ten bude asi výkonnější

Datum: 11.10.2022 06:00

no asi to nepotřebujem winking smiley tolik peněz a výsledek nic moc.. . nějak to zvládnem , máme dva důchody-že jo ... spinning smiley sticking its tongue out

Datum: 11.10.2022 06:26

Myslím si, samozřejmě je to jen můj myšlenkový pochod, nešla bych do toho. Zkušenost. Máme na vodu. V létě funkční, proudu by asi vyprodukovalo dost, v zimě nula prakticky. Co v létě s proudem? Přeprodávat. Jakmile bude výrobců více, zařne je tlačit vykupující organizace za tichého přihlížení státu do stále nižších cen. V průběhu posledních třiceti let se odehrálo již víckrát. Podpora přimotopům, podpora tepelným čerpadlům. Když se nachytalo dost lidí, zvýhodněný tarif prakticky neexistuje. Rozdíl je už minimální. Další možnost ukládání do baterií.Takže zakoupit baterie, kvanta, nemluvím o jejich ceně a v§bec případné likvidaci.

V těhle zeměpisných šířkách je to nesmysl. V Česku už vůbec ne, protože stát hraje na ruku ČEZu, místo vlastním obyvatelům.

Kdo má delší čas nižší a vyšší tarif a uložená vyúčtování, doporučuju se podívat na rozdíly mezi tarify. Až jsem se sama lekla, kolik to bylo.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil ''.phorum_html_encode('regina.mocova@gmail.com').'' (11.10.2022 06:31)

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.