![]() |
sobota 28. ledna, 09:56 Svátek má Otýlie
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Tak to ho lituji, zvlášť v tom vedru.
když leží nebo sedí tak je to snesitelné . ale když se postaví , tak ho to zmáčkne.. jinak u nás je chladno - je puštěná klimatizace.
Káji,to ho teda lituju.Měl by jít na kapačky.
byl u doktorky- má nějaké léky , vodičku a mast .. nakažlivé to je jen přímým dotykem .. tak snad to nedostanu ..
je prý to oslabená imunita. -
Káji,to nedostaneš,ale je to bolestivé a dlouho to trvá,než se zahojí.
Kaaj, to ho lituju. Klára to má právě taky. Mívá to opakovaně. Většinou po různách stresových situacích a když přežene různé aktivity, Hlavně ať to neškrábe a pozor, aby si to nenanesl třeba někam kolem očí,
Míval soused, ale měl doma antibiotika a hned nasadil, rádo se vrací. Dnes jsem poslouchala na 2 rozhlas a byl tam dr. chemik a vypravovali o zkoumání léčivých bylin. Bylo to velmi zajímavé povídání, Teď zkoumají iris - kosatec, mají na 180 druhů v pokusech, obsahuje soustu důležitých látek, i protizánětlivých. Taky ožanka, tu vůbec neznám a guglila jsem, budu shánět, miluje sucho a teplo, což se k nám hodí. Mají herbář ze 16 století, kde na 1ní straně je vyobrazen iris, takže naši předkové
.
Je to podobný virus, jako ten co dělá opary na puse, ty se taky rády opakují. Já naštěstí měla jen jednou za život
Já ho neměla nikdy, ale kolegyně nedávno a říkala, že je to ukrutná bolest. Měla ho na krku i na obličeji. A přesně jak píše Regi - nadměrná aktivita a stres.
jako děcko a mladá jsem měla opar na rtu často . po dětech to přestalo . -
Kaaj, já na nose. Pásový jsem naštěstí neměla. Na nose vždycky v zimě, když jsem měla rýmu. Po straně nosu zvenku velikosti pětikoruny. To nemělo chybu, člověku tekla nudle, nos si pořádně utřít nemoh, protože to ukrutně bolelo. Smrkat se taky moc nedalo.
aha- tak jsi mi připomněla. u nosu hodně velký opar - po aplikaci kyslíku v nemocnici . pod tím náhubkem se mi udělal . a flek tam mám dodnes. -
Já taky tak,ještě někdy mám.Taky jsem ho párkrát měla na bradě.
Holky, držte mi palce
dneska jdu reklamovat bundu, u které se mi po dvou měsících rozbil zip. Doufám, že s tím nebudou dělat nějaké obštrukce.