středa 24. dubna, 12:07 Svátek má Jiří
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Ostatní a volné téma
hodnocení: 4.70
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma
Diskutujte! Ostatní a volné téma. Aneb co se nikam nevešlo..
 
 
Podkategorie:
 
 
 
Autor: Evana
Status:

Nevšední zážitek všedního dne

Datum: 03.06.2007 13:09
 

Pojďte se podělit o vaše zážitky, veselé i vážné historky, které denně prožíváte. Na chatu často vznikne vtipná debata, ale s rychle přibývajícími stránkami mizí v propadlišti Weeku a tak se mi stává, že zajímavé vyprávění chytím za ocas, nebo vůbec.

Popusťe uzdu vašich vypravěčských schopností a vkládejte bílé i černé "perly" sem, do tohoto náhrdelníkugrinning smiley

Asi bych měla začít, že? Tak já zkusím, jen krátce, něco vážného s veselým nádechem.

Včera jsem potkala paní H. Znám ji a celou její rodinu léta. Je jí 85 let. Šla se svým mentálně postiženým synem, kterému je 51. Dali jsme se do řeči .... počasí, dokonce padlo i to, že jsem pořád stejně hezkágrinning smiley , a abych se revanžovala nějakým komplimentem, řekla jsem, jak je Bohoušek (její syn) hodnej, jak hezky se o paní stará atd. Paní H. mi to s radostí odsouhlasila, říkajíc: " Ano, je to štěstí, když se děti povedou."

 

Komentáře a názory

 
    Stránky: 12 | další
    Aktuální stránka: 1 z 2
  • Autor: Stano
    Status:

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 03.06.2007 14:13
     
    Láska je slepá, řiká se... sad smiley
     
  • Autor: Reklama

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

     
     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 03.06.2007 20:35
     
    Každé mamince se zdá vlastní dítko nejlepší (pokud není vyloženě lump) na tom postižení nic nezmění, ba naopak. Zdá se ještě lepší.... winking smiley a je to vlastně pravda
     
  • Autor: Evana
    Status:

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 22.09.2007 11:08
     

    Včera jsem měla dobrej den. Počasí podle mých představ a konečně mě přestaly bolet záda. Panebože, to zdraví je "věc". Když člověk může dělat to, co potřebuje a není na nikom závislej. Je to fakt něco úžasnýho. A když k tomu dni bez bolesti, přijde jako bonus, nějaká radostná zpráva, či jiná příjemná událost, je to prostě obyčejný lidský štěstí.

    Jsem vždycky připravená radost vracet, takže jsem "zachránila" ubrečenou sousedku, která přišla s ohořelými vlasy prosit o pomoc. Nojo, nový krbový kamna a dlouhý vlasy. Učila se zatápětgrinning smiley Už je z ní zase kočka.

    Přeplatek za topení taky nebyl k zahozeníthumbs down

    A večer jsem zašla na chat. Bylo nás pět a bylo to skvělý. Kdo nebyl, pochybil.

    Přeju vám hezký densmiling smiley

     
  • Autor: Didi
    Status: expert

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 22.09.2007 21:37
     

    Evano: ono to mozná bude znít divne, ale mozná ze to ta paní s tím postizeným synem myslela doopravdy.

    Vzpomínám si na 13 komnatu s Tánou Fischerovou, má uz dospelého postizeného syna, dost postizeného. Ale ona se to snazí videt z jiného uhlu, z pozitivního. Nedokázu ti to popsat, to bys musela opravdu videt. Pokud jsi to nevidela, je to mozno nalézt v archivu CT.

     
  • Autor: Evana
    Status:

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 22.09.2007 21:59
     

    Diddi, dlouho jsem tě neviděla, tak nejprve posílám pěkné pozdravenísmiling smiley

    Ano, paní H. to opravdu myslela vážně. Celá rodina je spokojená a šťastná. Chtěla jsem, aby to tak vyznělo, ale asi se mi to nepovedlo. Obdivuju ty lidi za to, jak se mají rádi a jak si navzájem pomáhají. A jak si váží jeden druhého. Je to mimořádnej vztah syna k rodičům a naopak. Je to opravdu něco nevšedního.

     
  • Autor: Didi
    Status: expert

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 23.09.2007 07:28
     

    Ahoj Evanosmiling smiley , pozdravení ráda vracím a omlouvám se, mela jsem pozdravit samozrejme jao první. Ale vcera jsem mela nejaký otroubený den.

     

    Tak mne napadlo, ze budeme mít taky krb a mám taky dlouhé vlasy.winking smiley Tak co ty na to?grinning smiley

     
  • Autor: Evana
    Status:

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 23.09.2007 21:08
     

    Didi, budu ti kdykoli k dispozicigrinning smiley

    Krb je senzační věc. Docela ho postrádám. Je z něj nádherný teplo, který se nedá ničím nahradit. Vím o čem mluvím, protože jsme otevřený krb měli v minulém bydlišti. Navíc jsme měli to štěstí, že byl dobře postavenej a doře hořel. Hlavně měl správnej tah a nevracel se kouř dovnitř. To je moc důležitý. Na to při stavbě krbu dbejte, jinak je po radosti. Napiš něco bližšího. O jakej krb se jedná?

    Přeju ti nevšední zážitky u krbusmiling smiley

     
  • Autor: Didi
    Status: expert

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 23.09.2007 21:52
     
    kago-orleans.jpg

    Ahoj Evano!

     

    Tak tohle je nás krb. Ale blizsí údaje krome výhrevnosti 6 Kw nevím.

     
  • Autor: Otazka
    Status: expert

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 24.09.2007 20:18
     
    Mám jeden všední zážitek dnešního všedního dne. Ráno, cestou do práce, jsem na přechodu dávala přednost chodkyni, na první podívání mladá žena, zřejmě též spěchající do zaměstnání. Tupě zírám před sebe a čekám až přejde. Když mě míjela, otočila hlavu, kývla jakože "díky" a krásně se na mě usmála. Blondýnka s brýlemi, kolem dvacítky, žádná miss, hezká takovou tou obyčejnou krásou se sluníčkovým úsměvem v prosluněném ránu. Někde tam, kde asi máme duši mě krásně zahřálo. Být mužský, tak snad vystoupím a dám jí pusu. Ještě teď se při vzpomínce usmívám .smiling smiley
     
  • Autor: Evana
    Status:

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 17.10.2007 20:14
     

    Ahoj Didi. Tak jsem se konečně dostala k tvému krbu. Klidně bych poseděla, faktgrinning smiley

    Krb působí velmi romanticky. Interier pokoje si k němu nedovedu představit. Ty už představu o dalším zařízení máš? Opravdu mě to zajímá. Ráda bych si to porovnala s mojí dcerou, která má krb jednoduššího, moderního tvaru a vybavení pokoje - IKEA.

    Jak už jsem psala, já bych volila otevřený krb i přes jeho menší praktičnost a nižší výhřevnost.

     
  • Autor: Didi
    Status: expert

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 17.10.2007 21:02
     

    Ahoj Evano.

    Krb bude obývýku v podstate dominovat. Predstavu zatím nemám reálnou, jenom vím, ze budeme mít na beton zulovou podlahu, takové ruzovocernosedobíle zilkování, máme i cerný zulový stul. Nabytku bude poskrovnu, jenom docela velká 3 dílná sedacka sedacka, tu zatím pouzijeme ze starého bytu, je to cerná kuze, pak neco na co se postaví televize, a nejakou komodu nebo tak neco. To jeste fakt nevím , co konkrétne.

    Nejdrív ten obývák musí stát, abych si to mohla vnitrníma ocima promítnout. V zádném prípade tam ale nebude lampa s ruzovým stítkem a podobný svícen jako na obrázku.

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 17.10.2007 21:37
     

    Otázko, já tohle dělám téměř vždy, ale nebyla jsem to já, zdaleka mi není dvacet, že jo grinning smiley.

    Jsem totiž tolik vděčná, když chci přejít jednu rušnou silnici tady u nás (ve vleku většinou psa, staršího kluka s kolem, mladšího v golfkách nebo za ruku), když se mezi dvaceti hovady, který přelítnou ten přechod sedmdesátkou, objeví jeden slušnej člověk. To se pak málem klaním až k zemi... winking smiley

     
  • Autor: Evana
    Status:

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 07.11.2007 19:25
     
    praha 017.jpg
    Další fotografie:

    Včera jsem si vyrazila do Prahy. Zastesklo se mi po naší stověžaté krásce, tak jsem hodila foťák do baťůžku a za třičtvrtě hodiny jízdy po dálnici jsem zaparkovala na odstavném parkovišti. Do centra jsem jela metrem. Až později jsem ocenila svoji prozíravost.

    Jízdu metrem jsem si docela vychutnala. Bylo něco málo po deváté hodině, takže ranní špička pominula a metro bylo poloprázdné. Pokukovala jsem po pražských holkách, co nosí na sobě, účesy, líčení a tak. Prohlížela jsem si jednotlivé stanice, (tuhle trasu totiž neznám). Stanice LUKA mě inspirovala k tomu, abych si jen tak v duchu zanotovala ... Pojedeme na luka, až kukačka zakukágrinning smiley , no a za chvíli jsem byla v centru.

    Prošla jsem si tradičně Zlatý kříž a zamířila na Josefov. Je to moje zamilovaná čtvrť Prahy. I když už to tady není co to bývalo, pořád má tenhle kousek Prahy své kouzlo.

    Neměla jsem v úmyslu brouzdat po obchodech, ale neodolala jsem a zašla jsem se podívat do OC Palladium. Váhala jsem, jestli to není ztráta času, fakt jsem nechtěla nic kupovat, ale když jsem přece jen vešla dovnitř, nestačila jem se divit. Stará kasárna proměnit v takovou nádheru, to jsem nečekala. Architekti se tady fakt vyznamenali.

     
  • Autor: Otazka
    Status: expert

    Re: Nevšední zážitek všedního dne

    Datum: 01.04.2008 20:36
     
    Začínám věřit na předtuchy, vnuknutí a podobné nesmysly. Měla jsem na včerejšek sen, hlavní roli v něm hrála kamarádka, se kterou už se znám nějakých 20 let, její starší syn je o den mladší než můj mladší, a ona má ještě dvojčata v předškolním věku. Neviděla jsem ji skoro tři roky, jednou jsme si poslaly smsku k Novému roku, jinak jsme nebyly v žádném kontaktu. A tahle kamarádka se mi chtěla nakvartýrovat do bytu, s tím starším synem, jen mu v tom snu nebylo dvacet, ale nějakých 10 -11, a tomu mému mladému taky tak. Ta dvojčata ve snu nebyla, jen se tam mihl její manžel ( je podruhé vdaná, při rozvodu jsem byla její důvěrník a rádce). Tak jsem večer sedla a napsala jí mail, jen pár vět, že se mi o ní zdálo a tak... Dnes mi přišla odpověď. Píše, jak na mě myslela, že se chce rozvést a že se musíme sejít a probrat to.
    Už se mi podobná věc stala od podzimu potřetí a to nemůže být jen tak. nono smiley Esli já nebudu nějaký to médijum. winking smiley
     
Stránky:  12 | další komentáře>>
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Ostatní a volné téma (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.