čtvrtek 9. září, 13:26 Svátek má Daniela
Není fotka
Vyhledávání

Chat
Online: nikdo

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Domácí mazlíčci
hodnocení: 4.90
Založte si eDeníček! Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..

Podkategorie:

Výsledné hodnocení: 5

Moje kočky

Autor: Kashika - expert
Datum: 09.10.2006 11:48

Toho si nevšímejte, chci jen vyzkoušet, pomocí pokusných králíků (koček), jak to tady funguje.......grinning smiley

Kashika

[www.kashika.bloguje.cz]

Galerie: Klikněte pro zobrazení
mimi_po_cinsku.jpg p6110019.jpg kocky_na_kladine1.jpg mimi_na_cihane.jpg siesta1.jpg

Komentáře a názory

• Re: Moje kočky

Autor: Mona - expert
    Datum: 09.10.2006 16:25

Funguje!! grinning smiley Kolik jich máš?

Autor: Missi - expert
    Datum: 09.10.2006 19:19

Kocour na talíři i s ochucovadly grinning smiley ten je! grinning smiley

Datum: 09.10.2006 20:04

Missi napsal(a):
    -------------------------------------------------------
    > Kocour na talíři i s ochucovadly grinning smiley ten je! grinning smiley

Missi, to jsme koupily novou pánev a kočka se do ní hned navezla grinning smiley

Mono, dvě stabilní a pořád nějakýho nalezence, kterýho dáváme dál. grinning smiley

Datum: 09.10.2006 20:06

Ono to na tý pánvi vypadá, jakože z tý kočky teče krev (že už je nařízlá na čínu grinning smiley), ale je to jinak - má to být ten bod, co se rozžhaví, když je pánev zahřátá (NIKDY se nám nerozžhavil!!)

Autor: LadaB - expert
    Datum: 10.10.2006 18:34

Kashiko, ty jsou skvělé... thumbs down Jestlipak dostaly nějakou odměnu,když byly za pokusné králíky... winking smiley

Datum: 10.10.2006 23:38

LadaB napsal(a): ------------------------------------------------------- > Kashiko, ty jsou skvělé... thumbs down Jestlipak dostaly > nějakou odměnu,když byly za pokusné králíky... winking smiley Ahoj Laduško, za chvíli dostanou odměnu - nakopu jim do zadku, protože co vyváděj tyhle 2 dny, to už je děs. Kromě shozenejch kytek, jak se rvou, dneska jedna porazila i žehlící prkno (svině!!!) Zuzka suše podotkla, že už nám ty zvířata trochu přerůstají přes hlavu. A šly jsme si ven zakouřit. Se psem, kterej se málem serval s jiným psem. Nejsou ňáký erekce na slunci? eye rolling smiley grinning smiley

Autor: anny - expert
    Datum: 17.10.2006 09:19

Kashiko,to nebude erupciami-to bude tým novým nalezencom.Asi sa mu chcú predviesť v tom najlepšom svetle!

Datum: 17.10.2006 20:05

anny napsal(a):
    -------------------------------------------------------
    > Kashiko,to nebude erupciami-to bude tým novým
    > nalezencom.Asi sa mu chcú predviesť v tom
    > najlepšom svetle!

Ahoj ANÍÍÍ !!!!

the finger smiley

Autor: LadaB - expert
    Datum: 19.10.2006 09:00

Ahojky Kasí, že bys byla, tak "krutá"?...Alespoň se doma nenudíte ne? grinning smiley

Datum: 25.10.2006 10:33

Ahoj Laduš, povšimni si, jak promptně odpovídám: Ne, my se doma opravdu nenudíme (Zuzka má zrovna zaražený větry a sténá už třetí den) grinning smiley

Autor: Majka - expert
    Datum: 26.10.2006 19:25

Přestaň zkoumat a pojď pokecat winking smiley

Datum: 27.10.2006 01:29

Ježíš já jsem si omylem zmáčkla jednu hvězdu, pokud se někde objeví, neberte to, že nadržuju mým kočkám, jo? grinning smiley grinning smiley Majčí, teď jdu hajají, zítra nevím, v sobotu jedu totiž do Mostu, ale v sobotu večer naklušu na pokec, slibuju, už mi chybíte, holky (a Otíku grinning smiley ) Otázko, nemám čas lízt do mailu, nezlobíš se, že jsem Tě předevčírem v noci vyrušila smskama, že néééé?! Nezlob se, jo? grinning smiley

Kashika

[www.kashika.bloguje.cz]

Autor: jaja99 - expert
    Datum: 19.02.2007 01:32
    Hodnocení příspěvku "Moje kočky": 5

Kashi jak se na ně dívám celou tu dobu jsou parádní thumbs down

Autor: skrblice - expert
    Datum: 07.09.2007 15:42
    Hodnocení kategorie "Domácí mazlíčci": 5

té na té pánvi to sakra sluší, jenom těch chloupků má na sobě ještě moc, hihih. By se blbě polykaly. No joooo noooo, už mlčím... bych je stejně polknout nemohla. Ale jinak hezký čičiny, k té číně fakt nemají daleko yawning smiley)))

Datum: 07.09.2007 22:43
    Hodnocení příspěvku "Moje kočky": 5

Soní, mám Tě ráda, ale kdyby ses opovážila vzít příbor (lžíci?) na moje kočky, osmahla bych si Tvý psy, prisahámbohu (toho většího!!) (smajlík mlsně se olizující a kupující si jízdenku do Opavy)

Kashika

[www.kashika.bloguje.cz]

Autor: Tigra - začátečník
    Datum: 12.08.2008 00:10

tongue sticking out smiley eye rolling smiley thumbs up

Podobné příspěvky
Diskuze: Jak jste objevili Week?   

Abychom si udělali představu, kdo odkud přichází :), tak navrhuji tuhle malou anketu - kdo vás sem poprvé nasměroval. Mě jedna z vás, livingářek, ale

Autor: Anavi - 26.02.2007 09:09
Rubrika: Internet a PC - Komentářů: 379

Adresář: http://www.mastibe.cz/hotel...   

Hotel MASTIBE pro zvířata v krásném prostředí nedaleko Pardubic. Pro vaše miláčky zde máme rozlehlou zahradu a ubytování jak ve venkovních kotcích, ta

Autor: mjaris - 13.12.2008 10:18
Rubrika: Domácí mazlíčci - Komentářů: 0

Odpověď na příspěvek
Jméno:  povinné
Email:  povinné
Titulek: 
help
Hodnocení příspěvků a sekcí je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Jak se vám líbí příspěvek "Moje kočky"?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
smiling smiley winking smiley sad smiley angry smiley grinning smiley tongue sticking out smiley thumbs up thumbs down spinning smiley sticking its tongue out eye rolling smiley eye popping smiley smoking smiley nono smiley confused smiley mls smiley stydlin smiley love smiley please smiley drinking smiley coffe smiley flower smiley
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:
Přidání rozšířených atributů je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Před odesláním příspěvku si přečtete Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz. Co je to komentářový spam?
Pro rychlou a nezávaznou komunikaci slouží chat.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - podpultovka.cz - sbaleno.cz - natriko.cz - aktivni.cz -

RSS vše - RSS vše - Blog - RSS - Domácí mazlíčci (Blog)

Přidej na Seznam

(c) 2006-9 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.