Re: Mladá, možná i malá maminka?

Autor: vimrova, Datum: 10.02.2015 14:47

Terezo, přesně tak. Běž, kup si dvoubalení těhotenského testu ( asi za 40,-Kč) a zkus jedno hned, jedno za cca 10dní. Do 10 dnů po otěhotnění by měl test už něco ukazovat (pozor, doba než se 2. čárka ukáže je v tak ranné fázi delší než udávaných 5 minut a čárka může být velmi slabě viditelná).

 

Přeju ti, aby byly testy negativní.

Pokud je to ten pravý ( sama jsem s manželem od mých 16 let, tj. už víc jak 25 let celkem, takže to není nic nemožného), tak určitě bude stejně tak ten pravý i za 4-6 let, až už budeš mít školu za sebou.

Ostatně v 21 letech to ještě není žádnej chlap ( ačkoliv vím, že ti tak připadá - mě ten můj taky tehdy tak připadal winking smiley ) a z toho, že bude muset hodit za hlavu všechny svý zájmy a starat se o miminko určitě nadšenej nebude. Užijte si společné chvíle spolu ve dvou, ten pravý čas na miminko teprve přijde.

 

A Hanka má v tomhle pravdu - vždycky je to na ženské, na chlapy se v tomhle nedá spolehnout (myslím, že je to pro ně i dost "náročné" se hlídat a partner určitě uvítá, pokud budeš mít antikoncepci a on se nebude muset hlídat). Pořiď si antikoncepci co nejdřív - nejlépe ihned!

Edit: Mmch. pokud už s přítelem spíš, měla bys každopádně být registrovaná u nějakého gynekologa- gynekoložky. Pokud ještě nejsi, tak si to rychle zařiď. Tím se ti vyřeší i ta antikoncepce - lékař ti pomůže vybrat tu správnou. Hormonální antikoncepci ti může předepsat jen lékař.


Vytisknuto z www.week.cz dne 20.04.2024 17:12
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-mlada-mozna-i-mala-maminka/read.php?1,922017,1255742#msg-1255742