Re: Jak zabavit děti?

Autor: Hanule, Datum: 01.12.2011 05:14

Sakra, to je dobrá hra, to musíme hned zítra taky začít hrát! grinning smiley

Si tu zase vylepším mateřský profil, že, Evčo, Kači zatím ze všech her nejvíc baví práce. Pořád stojí pod odkapávačem a chce utírat nádobí, takového biče na sebe jsem se nenadála, ale to bych se ještě vymluvila, jenomže ona mi už nosí i utěrku až do ruky.. Kdyby mohla, pořád škrabe mrkev a krájí chleba a porcuje moučníky, ale to je ještě dost adrenalin.. Mám strach o ni i o škrabku.. Také by ráda šila, někde jsem vyfotila plastickou prvotinu, asik drapérie.. (Zeptám se Majky.) Co zbyde z buchty, asi líčit nemusím, nevím nevím, zda by takový preparační styl servírování Majka ocenila. grinning smiley winking smiley Dále je výborná v postupném přisypávání mouky do vyráběného těsta thumbs down love smiley love smiley , na tuto schopnost jsem opravdu hrdá, ta nám dala zabrat, tedy hlavně mým sporým nervům, ehm. Špatně snáší, když jí kecáte do šlehání bílků, ale hotového sněhu se od ní zase nedočkáte, to ne. Se žloutky s cukrem je ten problém, že by jich do buchty moc nezbylo.. Prádlo máchá dost vodnatě, leč vytrvale, v zametání je rozevlátá. Ráda hrabe trávník a seká, ovšem k tomu zahradničení má přístup hodně blízký matečnímu, prostě vlítne na sekání, dvakrát šmrncne sekačkou a už se vidí jinde nono smiley. Listí hrabe nejradši tam, kde žádné není. Rostlinky zaštipuje nevratně a narozdíl ode mne i teda urputně pleje (hlava nehlava, já jen to hl-nehl, urputně ani náhodou).

K čemu nemá vztah, to je skládání prádla a jeho ukládání do skříní (vůbec se jí nedivím). Naopak ráda věší, takovou hustotu kolíčků na běžný metr pověšené textilie by nezdolal ani uragán. Uklízení vlastního bordelu ji neinspiruje, raději uklízí ten můj.. nebo instruuje k jeho uklízení. Krásně rozestýlá a stele.. (máme teda jinou metodu než je klasika, ukládám peřiny přes den mimo ložnou plochu)

Samozřejmě ráda řídí. Miluje bublifuk. Obecně ráda přesypává sypké věci a přelévá věci tekuté. Ráda vyhazuje vytříděný odpad do barevných kontejnerů. Ráda něco cupuje napadrť eye rolling smiley, tak jsem dumala, že bych ji využila k drcení šípků..

Knížky občas, nejraději mi je odebírá a vrací na odkladní místo. Ráda provozuje striptýz, ehm, ale už, už konečně se je občas ochotna i obléknout. Ráda nadává.

Výborně vaří čaj a kafe z mikrovlnky. Kafe ji baví víc, čaje víc vaří, takže tam už občas neprojeví zájem a já se jí vůbec nedivím. Vášeň pro loupání cibule byla bohužel jen jednorázová.. Zaujetí pro míchání věcí na plotně ji zatím také přešlo a to jsem moc ráda.. Ráda kouká do trouby šmírovacím okýnkem na průběh pečení. Nějakým "jako" se moc obalamutit nedá, všechny činnosti musí být opravdové, má to nějak vysledované a přísně si to hlídá.

Co je nedocenitelné, tak to je ochota odnášet hrnek od vypitého kafe na stůl love smiley love smiley love smiley, to si vždycky říkám, že mi ta mateřská dřina stojí zato.

Neskutečně ji zabaví nahánění kočky (chuděra zvíře) a hra na schovávanou za stromy a předměty. Ráda telefonuje, zejména na cizí účet a tančí. Jo, kočičku pak ráda krmí, Kačule vůbec ráda někoho krmí. S ní hladem nezůstanete.. ochotně vám nacpe celou svou porci. eye rolling smiley

Třídí šroubky. Ničí špulky. Jednou mi odlovila na zem odloženou vrtačku (důsledně odpojuji) a teda valila jsem oči, jak profi ji přiložila ke stěně.. profi přístup s kladivem mě vyděsil víc, to už na zem neodkládám ani na pikosekundu. V práci s vodováhou je zdatná a gumování a popisování stěn by jí šlo skvěle, kdyby jí to někdo umožnil. Spotřeba pryže je u toho ovšem šílená.

Jsem upřímn zvědavá, kam ten vývoj půjde dál.

Optimální by bylo, kdyby jí zůstalo to nadšení pro šití, protože zašívání je peklo.

................

Marcel, já mám podobně jako slunino také ještě prtě. winking smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.03.2024 06:52
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-jak-zabavit-deti/read.php?1,675578,677301#msg-677301