Re: Sikana ve skole

Autor: Didi, Datum: 03.04.2011 15:42

Trixinko, no to je prave ten problem. Ucitelka nema a nemuze mit oci vsude, to ja chapu a tak kdyz to primo nevidi, kdo si zacal, tak to vetsinou neresi. Nas syn uz se na to prestal spolehat, ze se docka spravedlnosti a zacal to resit po svem. Ten druhy kluk ma jeste ke vsemu bryle, tak jen cekame, kdy mu je rozbje.

Mne je te ucitelky docela lito, ocividne je na tu bandu kratka, i socialne pedagogicka pracovnice, ktera uz 2x byla pritomna vyucovani, rikala, ze je to trida s extremne agresivnim potencialem, pritom je jich tam jen 19 a jeste tam povetsinou byva jedna praktikantka, skoro hotova ucitelka a nejsou schopne si s nimi poradit.

Ja jsem to resila celkem jednodusse, kdyz jsem ucila na zvl. skole. Kdyz zlobili, delali tak dlouho drepy, sklapovacky a kliky, az padali na hubu. Ono je to preslo.

Musim upresnit, skola, kam chodi muj syn, neni zvlastni.grinning smiley Tuhle skoncila jedna holcina v nemocnici, protoze ji deti proti jeji vuli zvedly a tahly ji po schodech a ona jim vypadla.eye rolling smiley Nestesti nas kluk byl zrovna nemocny.

Ja fakt nevim ,co tam ty ucitele delaji, na cele skole je zhruba 100 zaku a 5 ucitelu, to se snad da o prestavkach uhlidat.

Jestli to takhle pujde dal, tak se neco bude muset podniknout, ja jsem to zatim nechtela hrotit.


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.04.2024 15:46
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-sikana-ve-skole/read.php?1,575310,575365#msg-575365