Re: batoh do školy

Autor: samanka, Datum: 22.07.2019 18:41

Zas tak extra to není, nemá to žádnou vnitřní přepážku, takže je vše nacpané v jedné hromadě. tzn. věčně potrhané sešity i učebnice. Navíc to vzrůšo, kdy si do batohu přibalil jogurt nebo nedovřel pití. Syn tak musel nosit všechno učení v tvrdých deskách, tím si navýšil hmotnost učebnic o další kilogram. Po dvou letech ji musel vyhodit. Přezka ulítla jako první, věčně měl tašku dokořán, tak občas něco ztratil, nakonec se vyškubnul popruh. A břišní popruh, který batoh drží na správném místě??? - ani jednou jsem neviděla, že by ho měl někdo zapnutý. A to těch děcek vidím každé ráno desítky.

Doporučuji si tašku někde v krámě prohlédnout, zkusit ji naplnit a zatížit - tak jsem odhalila aktovku, která konstrukčně nevydržela zapnutá - přitom to nebyl žádný levný šunt. Výhodou je nepropustné dno a možnost praní.

Také bacha na penál - kdysi jsem koupila krásný, prázdný, lehký, na 2 řady tužek, no když se naplnil obyč. pastelkama, tak nešel zapnout. Tak jsem kupovala již naplněný, obsah vyházela a nebo zase v obchodě do penálu nastrkala tužky a pastelky, abych měla jistotu, že se hned nevyrve zip.

Dnes už to mám jednoduchý, synek se zhlédnul v batohu pro notebook, polstrovaná pevná záda, 2 velké vnitřní kapsy na učení, 2 menší na penál a např. věci na tělák, kapsu na svačinu a pití zvenku. A to tehdy stál 400 Kč


Vytisknuto z www.week.cz dne 20.04.2024 10:48
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-batoh-do-skoly/read.php?1,1509568,1542977#msg-1542977