Re: imunita

Autor: Anavi, Datum: 28.11.2010 09:28


stepanka napsal(a):

Ahoj, muzete mi prosim nekdo poradit. Mam tri male deti 5let, 3,5 a 18 mesicu. Loni mi nejstarsi zacla chodit do skolky a byli jsme porad vsichni nemicni, letos jsem ji ze skolky odhlasila, ale jak tam byla jen jednou zacli nam od te doby nemoci. Nejvice na to dobplaci ten nejmladsi, uz mel chudak nekolikrat pichane usi a ted je na antibiotikach. Ted jsme domarodili a cekam, kdy to zase prijde. Zacli jsme chodit na krouzky a mezi deti a je ted vsude plno chripek.

Na vasi diskusi jsem cetla o vyrobcich firmy OKG, ale nevim, co z toho bych jim mohla doporucit jako pravidelnou prevenci kazdy den. Take mi prosim napiste vas kladny a zaporny nazor na vyrobky Colostrum direct, krome tedy toho, ze kdyz mate 3 deti, tak vam to zrujnuje zcela vas rozpocet. Dekuji

Stepanka

Měli jsme doma to samé. Ze školky přitáhl starší, dostal mladší, a jelikož jsem s ním byla doma na mateřské, za pár dní jsem kašlala a smrkala taky. Zkoušela jsem všechno možné, od rakytníku přes echinaceu, že by bylo něco "zaručeného" říct nemůžu.Naštěstí se to po čase nějak ustálilo.


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.04.2024 19:49
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-imunita/read.php?1,445031,498288#msg-498288