Re: Bolení bříška a prdíky u miminek

Autor: Amee, Datum: 08.01.2014 15:51

Já přijela domů z porodnice, dala malou do postýlky a šla si uvařit pořádnej segedín. :D Vůbec mě nenapadlo, hlídat co jím a co ne. Jedla jsem vždycky všechno, normálně a s mírou. Od zeleniny až po buřty :D, Ale moje děti nikdy na žádný prdíky netrpěly, tak nemůžu radit. Kojila jsem a příkrmy jsem začala dávat kolem 5-6 měsíce, mě totiž kojení nebavilo. Já jsem asi v tomto jiná. Kolem roku a půl jsem přešla na normální kravský mlíko a dělala jsem jim kakao. Děti jsou zdravý jako řípy. Nemoci, kašle, rýmy, průdušky se nám vcelku úspěšně vyhýbají a co jsou antibiotika skoro neznáme. Dnes je jim 9 a 16 let. Nemají nadváhu, nejsou hubený, jsou akorát. A jedly a jí všechno. Tak jako já, od zeleniny po maso.

Ale mám kamarádku, která si nedá ani čerstvý chleba, aby dítě netrpělo. Nejí ani kuře na paprice, prý ta paprika dítěti škodí. Tak nevím, občas lidi strašně přehánějí.

Ale musí to být hrozný, když dítě pláče a člověk neví proč. Já tohle opravdu neznám, děti málokdy plakaly. Ani u své sestry, ta má teď 5ti letého a ten snad ani nikdy nebrečel eye rolling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 26.04.2024 06:05
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-boleni-briska-a-prdiky-u-miminek/read.php?1,896729,1088380#msg-1088380