|
|
čtvrtek 20. června, 12:12 Svátek má Květa
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Těhotenství
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: mohu otěhotnit z analnim stykem ale kondom nepouživam chci to vědět tak mi napište prosim
můj bývalý kolega po 15ti letech manželství a dvou dětech změnil orientaci
. Byl to šok pro všechny. Takže překvapit může kdykoliv
Re: mohu otěhotnit z analnim stykem ale kondom nepouživam chci to vědět tak mi napište prosim
Irisko: mozne je vsechno. Nakonec, ono by to mnohe vysvetlovalo. I tu nechut k blondynam.
Didi.....bingo
mamčin kolega po 25 letech!!! Najednou se odstěhoval a v padesáti začal žít s druhem...
Pro daarinku a jí podobné a znuděné puberťáky: [www.zpov]ědnice.cz Tady se najdete, tady to žije, tady se řeší vaše problémy, můžete vznést i hloupější dotazy a budete vyslyšeni.
Takové téma na weeku neberu
Hodně tím ztrácí
Aspoň já tyto výlevy nepobírám.
Tak mi nějak nejni pár dní do smíchu, ale tady jste mě holky pobavily,děkuji

drndo
ať je brzo líp

Panebože, to snad nemůže být možné při úrovni dnešní osvěty, aby si někdo myslel, že může otěhotnět análním stykem. To je jak pověstné články v bravíčku z mého dospívání, kdy se slečna dotazovala, zda je v pořádku aby měla klitoris na zádech, a že se jí pro to spolužáci posmívají...copak není na internetu dostatek informačních serverů, aby se tohle řešilo na diskuzích??