čtvrtek 20. června, 12:12 Svátek má Květa
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Těhotenství
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Moje dítě > Těhotenství
Diskutujte! Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?

Status: nováček
Klikni pro filtrování

mohu otěhotnit z analnim stykem ale kondom nepouživam chci to vědět tak mi napište prosim

Datum: 14.10.2010 12:34

mohu otěhotnit z analnim stykem když to delam s přitelem ale kondom nepouživa chci to vědět tak mi napište prosim. please smiley

Upraveno 3 krát. Naposledy upravil daarinka.19 (16.10.2010 14:09)

Komentáře a názory

Stránky: předchozí123
    Aktuální stránka: 3 z 3
  • Autor: iriska
    Status: expert

Re: mohu otěhotnit z analnim stykem ale kondom nepouživam chci to vědět tak mi napište prosim

Datum: 06.02.2011 22:01

můj bývalý kolega po 15ti letech manželství a dvou dětech změnil orientacieye rolling smiley . Byl to šok pro všechny. Takže překvapit může kdykolivspinning smiley sticking its tongue out

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil iriska (06.02.2011 22:02)

• Autor: Reklama

Re: mohu otěhotnit z analnim stykem ale kondom nepouživam chci to vědět tak mi napište prosim

• Autor: Didi

Datum: 06.02.2011 22:04

Irisko: mozne je vsechno. Nakonec, ono by to mnohe vysvetlovalo. I tu nechut k blondynam.eye popping smiley

• Autor: iriska

Datum: 06.02.2011 22:05

Didi.....bingothumbs down

• Autor: Anavi

Datum: 07.02.2011 19:12

iriska napsal(a):

můj bývalý kolega po 15ti letech manželství a dvou dětech změnil orientacieye rolling smiley . Byl to šok pro všechny. Takže překvapit může kdykolivspinning smiley sticking its tongue out

mamčin kolega po 25 letech!!! Najednou se odstěhoval a v padesáti začal žít s druhem... eye popping smiley

• Autor: Arturka

Datum: 07.02.2011 20:00

Pro daarinku a jí podobné a znuděné puberťáky: [www.zpov]ědnice.cz Tady se najdete, tady to žije, tady se řeší vaše problémy, můžete vznést i hloupější dotazy a budete vyslyšeni.

Takové téma na weeku neberu nono smiley angry smiley Hodně tím ztrácí thumbs up Aspoň já tyto výlevy nepobírám.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Arturka (07.02.2011 20:01)

• Autor: drnda

Datum: 08.02.2011 11:46

Tak mi nějak nejni pár dní do smíchu, ale tady jste mě holky pobavily,děkujigrinning smiley grinning smiley grinning smiley eye popping smiley eye rolling smiley

• Autor: Dasa

Datum: 08.02.2011 13:31

drndo thumbs down thumbs down ať je brzo líp thumbs down thumbs down thumbs down

• Status: nováček

Datum: 24.04.2011 12:17

Panebože, to snad nemůže být možné při úrovni dnešní osvěty, aby si někdo myslel, že může otěhotnět análním stykem. To je jak pověstné články v bravíčku z mého dospívání, kdy se slečna dotazovala, zda je v pořádku aby měla klitoris na zádech, a že se jí pro to spolužáci posmívají...copak není na internetu dostatek informačních serverů, aby se tohle řešilo na diskuzích?? thumbs up

Stránky:  123 | <<předchozí komentáře

Podobné příspěvky
Diskuze: Rododendron Zajímavosti Toxikologie - číslo do vašeh..

Nejen, že mi ho okusuje lalokonosec, ale objevila jsem pod ním (přímo v ,,srdíčku´´) plíseň. Bílý povlak, který na dotyk ,,práší´´. Odstranila jsem ho

Autor: Mona - 27.08.2006 14:34
Rubrika: Zahrada - Komentářů: 620

2 ► Vlastimil Marek, 2.6.2006Nebojme se chválit – a vydržme! Všichni víme, že muži neradi chválí a nejvíc neradi jsou chváleni. Neumí to. Stydí

Autor: Mona - 06.10.2006 17:32
Rubrika: Ostatní a volné téma - Komentářů: 59

Toxikologické informační středisko radí při otravě dětí i zvířat 07.02.2008 09:52 Zdroj: ČTK založit diskusi >> diskuse dosud neobsahuj

Autor: Anavi - 28.03.2010 19:35
Rubrika: Co se jinam nehodí - Komentářů: 2
Blog: Tip na výlet - kamélie Holandsko jak naucit dite spat celou noc

V sobotu jsme se byli v SRN na zámku Pilnitz u Drážďan a v Zuschendorfu u Pirny podívat na kamélie. V Pilnitz mají nejstarší kamélii v Evropě (něco p

Autor: alca - 26.03.2007 05:45
Rubrika: Německo - Komentářů: 2

Co říct? Nejsem mistr pera, raději fotím. Navštívila jsem tuto krásnou zem jen krátce, ale hluboce na mě zapůsobila. Jaké Holandsko je? Je zvláštní,

Autor: drahus - 04.09.2010 09:31
Rubrika: Po Evropě - Komentářů: 31

Dobrý den,mám 5 měsíčního syna a v 7 ho koupeme a na 8 je krmeni.Kojim ale na noc už dávám nutrilon HA.jenže i přesto se mi vzbudí 3x až 5x za noc,Pra

Autor: LenkaJaskova - 31.12.2010 20:25
Rubrika: Miminka a batolata - Komentářů: 25
Galerie: Teplo domácího krbu Běh Moje rodná víska z ptačí per..
  Teplo domácího krbu
Autor: drahus - 26.12.2008 09:11
Rubrika: Psi - Komentářů: 14
Běh
Autor: drahus - 13.12.2009 19:39
Rubrika: Psi - Komentářů: 10
Moje rodná víska z ptačí perspektivy
Autor: SPIKE - 19.01.2010 17:45
Rubrika: Střední Čechy - Komentářů: 7
Adresář: http://www.katastrofy.com/sc.. http://www.giantmicrobes.cz/ http://www.kosmetika-hwc.wbs..

odstrašující, smutné, ale bohužel realita

Autor: Libi - 17.06.2007 16:44
Rubrika: Co se jinam nehodí - Komentářů: 0

Takové plyšáky jste ještě neviděli Cena vysoká, ale efekt taky

Autor: Majka - 02.07.2007 13:04
Rubrika: Ostatní a volné téma - Komentářů: 0

Nabídka výrobků je široká a je určena pro celou rodinu a KAŽDODENNÍ POUŽITÍ.Výrobky se řadí do tří kategorií: ZDRAVÍ, ČISTOTA a KRÁSA.Výrobky splňují

Autor: Zuzik - 02.03.2008 13:31
Rubrika: Krása a kosmetika - Komentářů: 0
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra

adoptivní dcera WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - Of.cz vytvoř si vlastní tričko a dárky - natriko.cz -

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Těhotenství (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-12 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.