|
|
Navigace: Interiérový design
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
|
Status: nováček |
Ahoj,
zustal mi panelakovy byt po babicce. Rada bych jej zrekonstruovala, protoze se vlastne za celou dobu nemenil. Rada bych jej pak pronajimala, ale v takovamto stavu by do toho nikdo nesel. Ma nastesti uz zdene jadro. Nemate nejake tipy jak ho udelat moderni a zaroven nejak usetrit? A co rikate na zajizdeci dvere do pouzdra? Rada bych do nich investovala jak je to s montazi, udrzbou atd?
|
|
|
Komentáře a názory
| |
Ja to zkusim, ale vzhledem k tomu, ze jsem porad na mobilu, tak netusim, jak to dopadne.
Takze blbe, jak se pokusim pridat fotku, je z prispevku nova
Autor: amazonka01 - 20.06.2009 17:56
Rubrika: Zahrada
- Komentářů: 0
|
Ahojte všichni,mám malý problém s mobilem.Už nějaký čas mi chodí na mobil smska,která obsahuje nějaká čísla poskládaná takto : 18613 (1820) H ....takh
|
nadherny ostrov
skvela kuchyne
lide mili,proste PARADA
Autor: isy - 25.01.2012 16:14
Rubrika: Asie
- Komentářů: 30
|
| |
Biodiverzita je něco, co by se ve své nejvíce zjednodušené podobě dalo označovat jako druhová rozmanitost ekosystému. Definice biodiverzity samozřejmě
|
Proinvestováno 26 milionů Eur během půl roku. A výsledek? Zbrusu nová podoba lyžařského velikána Schladmingu! Nová parkovací místa, dokonalejší infra
Autor: rejnok - 29.09.2011 17:50
Rubrika: Rakousko
|
Za prvním letošním aktuálním reportem jsme vyrazili do rakouských Korutan na ledovec Mölltal.
Tento ledovec jsme si zvolili hned z několika důvodů
Autor: rejnok - 26.11.2011 16:26
Rubrika: Rakousko
|
| |

Autor: evelina - 16.09.2009 21:35
Rubrika: Slovensko
- Komentářů: 4
|

|

Autor: quendery - 04.08.2012 17:42
Rubrika: Zahrada
- Komentářů: 9
|
| |
JOBlist - vaše nová práce, job, jobs, volná pracovní místa, nabídky práce,zaměstnání a kariéra
personální server pro on-line nábor nových pracovníků
|
Nabízejí službu bytového architekta a návrhy interiérů.Nebylo to zadarmo, ale vyplatilo se to, jsou opravdu dobří.
|
www.navylet.net- Cíl výletu najdeš hned....
Stránky věnované tipům na výlet po Česku a blízkém zahraničí.
Informace u každého tipu na výlet - lokali
|
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.majkaj.webg..
Re: modernzace
Jestli myslíš JAP, tak rozhodně ne, je to šmejd.
,,, moc se do té modernizace nežeň, proč. Jádro je vyzděné , na podlaze je co, sektorka zůstane ?, jinak bude byt prázdný. . Jde o to, na jaké nájemníky kápneš. Někdo má svůj nábytek. Stačí vymalovat, nebo si vymalují sami, podle svého, třeba i tapetu.
Budeš do toho strkat peníze a oni ti no vybydlí a ještě můžou mít malé děti, nebo být nepořádní.
( Brno, 250m n.m.)
Já jsem určitou dobu pronajímala zrenovovaný dům. Už bych to nikdy neudělala, naštěstí jsem jakžtakž včas přestala (poslední nájemnici jsem vystěhovávala 1/2 roku a to se mnou neměla smlouvu, protože se tam nastěhovala sama bez mého vědomí i s dospělou dcerou(nájemníkovi jiného bytu v domě řekla, že ji posílám). Potom na mě volala policii, že ji nesmím vystěhovat na ulici. A já to opravdu řešila půl roku na úřadech. Přitáhla si tam 2 kočky, zlikvidovaly močí plovoucí podlahy, všechno poškrábané, starým harampádím otloukla rohy, nechala všude bordel, bylo to skladiště, platila jsem nakonec za ni i inkaso, nájem samozřejmě neplatila vůbec. Dala jsem všechno znovu do pořádku a dům raděj prodám
Meli -
Mám za sebou řadu panelákových rekonstrukcí.Dnes už nemám síly,zdraví mi v důchodu už tak neslouží,ale jsem k dispozici radou.Jen se musí začínat postupne detaily.Nejde udělat vše najednou.Já osobně prosazuji řadu technologií,které značně zlevňují rekonstrukci.
JABRAKA
My jsme nedávno modernizovali ložnici nebo spíše dělali nějak tak celou znova. Byla tam pouze postel
Takže abychom to nemuseli nějak řešit a každej kus nábytku zvlášť hledat a tak, tak jsem si koupili ložnici přímo sestavenou :-) Ne drahou, prostě koupili jsme tak, aby se nám líbíla, ale byla levná. A musím říct, že jsem rád a je super! (www.mabyt. cz/10905-loznice-monako-1.htm)
My jsme dělali celej byt od začátku. Pár věcí jsme koupili jako samostatných a dětský pokoj a ložnici už sestavené. Nakupujeme jen na internetu, protože jsme z malého města a tady toho bohužel tolik nemají. Takže máme už celý byt, krom teda ještě kuchyně. Ale to už bude taky za pár! (www.mt-nabytok.sk)
Zravim, taky za sebou mame rekonstrukci a co muzu rozhodne doporucit, jsou vestavene skrine od firmy STAKO (nejde mi vlozit odkaz, ale to si kdyztak urcite dohledas
). Potrebovali jsme udelat jak skrine do "normalniho" prostoru, tak i do zkoseného a s obojim jsme velmi spokojeni. 
Rekonstrukce v paneláku (jádro) nás čeká tohle jaro. Docela se toho bojím :-(.
Soused si to dělal před 4 měsíci, , jádro, koupelna Wc výměny :146 tisíc.