pátek 19. dubna, 17:36 Svátek má Rostislav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Vaření
hodnocení: 4.90
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: MASO VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ
Beruško, kdysi jsem to dělávala.Úplně jednoduše. Nacpala jsem kousky trochu tučnějšího masa do sklenice,osolila a 2 x hodiny sterilovala. Ale možná tady někde v receptech to najdeš.
Re: MASO VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ
www.jarcinystra..
Re: MASO VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ
moc děkuju za radu
Re: MASO VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ
To dela babicka taky...pri zabijacce....akorat jsem se nikdy neptala jak ale vim ze to je dobroucky!hlavne z domacich zdroju o to vic chutna...o vikendu tam pojedu tak se zeptam jak se to dela!
www.jarcinystra..
Re: MASO VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ
Suee díky
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: MASO VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ
Já to dělávala tak že jsem na jednu skleničku nacpanou masem dala dvě lžíce vody a lžičku soli a 2x ve dvou dnech po 2 hod sterilovala. Ale naposledy se mi to asi po měsíci zkazilo, naštěstí jsme vetšinu stihli sníst.