středa 8. září, 20:35 Svátek má Mariana
Není fotka
Vyhledávání

Chat
Online: nikdo

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Dotazy a rady
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Dotazy a rady
Diskutujte! Pro všeobecné rady, které se většinou týkají všech kategorií a dotazy na rostliny

Status: nováček

lepší fofo fakt nemám, květina je ze zahradnictví

Datum: 02.06.2008 18:59

thumbs down thumbs down thumbs down love smiley love smiley love smiley smoking smiley

Galerie: Klikněte pro zobrazení
fotografie-0005.jpg fotografie-0005.jpg

Komentáře a názory

• Autor: Kveta
    Status:

Re: lepší fofo fakt nemám, květina je ze zahradnictví

Datum: 02.06.2008 20:36

Nejspíš ze všeho to bude najký latnatec ( ceanothus)

[www.calfloranursery.com]

[www.jamesdeandesign.com]

u nás není zcela mrazuvzdorný

pouze odhad, fotka je hodně špatná

• Autor: dolinek

Datum: 01.07.2009 12:07

Je to určitě latnatec. Mám ho a podle listů i květů ho poznávám. Mám ho venku už pár let a zatím všechny zimy přežil.

• Autor: Keria
    Status: expert

Datum: 01.07.2009 12:16

dolinek napsal(a):

Je to určitě latnatec. Mám ho a podle listů i květů ho poznávám. Mám ho venku už pár let a zatím všechny zimy přežil.

Jeeej...a vies presne o ktory druh ide?...A tiez mozes pridat aj viac informacii o polohe - teda klimatickej a hlavne ako ho mas zasadeny.. alebo ci ho na zimu nejak extra chranis, do akej vysky dorastol, ako bohate kvitne..atd...Samozrejme by som uvitala aj nejake fotky flower..Aj ked nemam zrovna miesto v zahrade...ale pre ceanothus by som bola ochotna nieco aj obetovat.. smiling smiley

• Autor: dolinek

Datum: 01.07.2009 14:20

Mám kultivar Concha, bydlím ve středních Čechách (asi 15 km na východ od Prahy). Je chráněný plotem a domem a zatím dorostl asi do 1,5 metru. Jestli dobře počítám, tak jsem si ho koupila v roce 2005 asi 20 cm vysoký. Hned jsem ho zasadila ven a mám ho na jednom místě pořád. Letošní zima ho ale dost poničila, musela jsem ho hodně zkrátit, ale naštěstí mi obrazil. Taky jsem ho loni stihla namnožit, takže už mám zasazený nový keřík. Loni vypadal nádherně viz foto. Letos nevím, jestli vykvete, hlavně, že přežil. Na zimu ho asi tentokrát nějak zakryju, pokud by tedy měla být taková zima, co byla teď.

Galerie: Klikněte pro zobrazení
    kytky.jpg kytky_(1).jpg

• Autor: Keria
    Status: expert

Datum: 01.07.2009 15:26

thumbs down thumbs down thumbs down Mala si ho nadherny!!!......Dik!...S tym chranenym stanovistom by to u mna asi bol problem...my sme na kopci - otvorenom silnym severnym vetrom.
    No nic, budem vam obom drzat palce, nech sa mu to uz viac nestane...Ono tie prve roky mnohe dreviny su chulostivejsie..a ako starnu, tak viac vydrzia... smoking smiley

Podobné příspěvky
Diskuze: Jak jste objevili Week?   

Abychom si udělali představu, kdo odkud přichází :), tak navrhuji tuhle malou anketu - kdo vás sem poprvé nasměroval. Mě jedna z vás, livingářek, ale

Autor: Anavi - 26.02.2007 09:09
Rubrika: Internet a PC - Komentářů: 379

Galerie: Gerbera Lantana květ kany
  Gerbera
Autor: evelina - 05.08.2006 15:24
Rubrika: Zahrada - Komentářů: 3
Lantana
Autor: LadaB - 07.10.2006 07:01
Rubrika: Balkonové květiny - Komentářů: 3
květ kany
Autor: Amee - 19.07.2007 21:27
Rubrika: Fotografování - Komentářů: 5
Adresář: http://www.krasa-netresku.cz http://www.paletegarden.cz  

Sukulenty, skalničky, netřesky, Sedum -nenáročné a stále více atraktivní a žádané sukulentní rostiny pro byt i zahradu.

Autor: petrli - 27.12.2008 10:39
Rubrika: Zahrada a květena - Komentářů: 0

Specializované zahradnictví v Ředhošti . Největší nabídka rozchodníků v České republice, skalničky, netřesky, trvalky a okrasné trávy. Naše zaměření j

Autor: gasha - 08.01.2010 14:45
Rubrika: Okrasná zahrada - Komentářů: 0

Odpověď na příspěvek
Jméno:  povinné
Email:  povinné
Titulek: 
help
Hodnocení příspěvků a sekcí je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Jak se vám líbí příspěvek "lepší fofo fakt nemám, květina je ze zahradnictví"?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
smiling smiley winking smiley sad smiley angry smiley grinning smiley tongue sticking out smiley thumbs up thumbs down spinning smiley sticking its tongue out eye rolling smiley eye popping smiley smoking smiley nono smiley confused smiley mls smiley stydlin smiley love smiley please smiley drinking smiley coffe smiley flower smiley
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:
Přidání rozšířených atributů je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Před odesláním příspěvku si přečtete Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz. Co je to komentářový spam?
Pro rychlou a nezávaznou komunikaci slouží chat.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - podpultovka.cz - sbaleno.cz - natriko.cz - aktivni.cz -

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Dotazy a rady (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-9 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.