![]() |
pátek 1. července, 23:03 Svátek má Jaroslava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Balkonové květiny
hodnocení: 4.10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Květiny v truhlících a nádobách II.
Anavi, něco takového tu mají v jedné zahrádce, asi dva nebo tři. Pod tím na záhonkách normálně kytky a tak. Jako vylezou, ale dá se to myslím ohlídat.
Nasypu kolem granule, to pude.
Nechám to stát na terase, ono se jim po té rozžhavené zámkovce obvykle moc lézt nechce a na noc to zavřu.
Takhle dopadla milionka přes dovolenou, ani jeden list. Musím obsypat, asi se drží pod jukou. Jinak květináč na špalku vedle terasy, v přísušku u domu.
Už by to chtělo kabátek, vím....
Pán tady byl, změřil, volal, a zatím s nabídkou ještě nepřišel. Nikomu se do toho našeho domečku křivýmu nechce.
Jakou vyberete barvu fasády? My máme tmavě žlutou/okrovou a jdou k tomu jen výrazné barvy kytek. A to jsme původně vybrali jinou, překvápko. Manželovi se ale tahle hned líbila, tak jsme to neřešili.
Gabčo, já s bojím, že se mi ten váš barák s fasádou nebude líbit.
Cihly jsou prostě pro ta romantická zákoutí kouzelné pozadí. 
(výška 360 m.n.m.)
Se závistí koukám na balkónovky GABČI a BERDY. Děvčata, umíte a já vám tu krásu přeju, i když trochu závidím.

Anavi, super a nebudeš se ohýbat
Gabi, ta fotka bez fasády je úžasná
Ze samého nadšení jsem objednala ještě 2 ks
.
Chtěla bych nějakou do béžova, ale aby nebyla úplně moc světlá a zase ne moc tmavá. No bude to ještě oříšek, jsem v těchto věcech dost náročná. Nevím totiž sama co chci, ale vím co nechci.
Gabco, asi to bude problém.Ale věřím, že to pořešíš dobře.
Dneska jsem se jela podívat do Tesca. Měli mít nějaké hortenzie.Tak jen aby mi třeba náhodou nic neuteklo. A objevila jsem tam něco, nač jsem ještě nenarazila. Jak jsem dostudovala, jedná se o nějaké nové šlechtění begonií. V češtině jsem toho moc nedohledala ale dobrý odkaz je třeba tady [www.dgiplants.com]
Rostliny byly ve slevě z 250Kč na stovku.A v docela slušném stavu. Tak to jsem tam nemohla nechat.
Regino, zírám na obrázek a říkám si, co to je, to je ale pěkné, udělala jsi koupí dobře
Nooo Regi, je moc pěkná.

Regi v Tescu jsem také byla, hortenzie opet mrňavé a drahé.