![]() |
pátek 9. června, 04:39 Svátek má Stanislava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Balkonové květiny
hodnocení: 4.10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Květiny v truhlících a nádobách II.
Korýtko stále drží, ono ví, že muškáty jsou malé
.
No já už to začínám mít mišmaš. Je to takové přechodné období jarních a letniček.
Kytky už jsem roztahala po oknech a do závěsů. Ale jarní kytičky se furt snaží.
Já je mám taky samotný.
Jednou jsem viděla bílé stojací muškáty a modré převislé lobelky.....bylo to pěkné
Irisko, to byla určitě pěkná kombinace, jen ty lobelky nejsou na moc dlouho. Aspoň mně nikdy celou sezonu nevydržely.
Gabco, ty bys měla mít na přechodný období dvoje schody a zápraží.
Jinak je to prekérní
situace. Macešky a jaro jsou stále krásný ale už začíná být krásný i to ostatní.A co dřív. 
Mám ty muškáty samotné, protože jsem se pořád nedostala do zahradnictví. Potřebuju dva velké květináče a dva truhlíky a to se mi s dvěma dětmi nechce táhnout. Nějak není čas. Teď sice babička hlídala, ale zas jsou nějaké nachlazené...
Jinak macešky stále krásné, za ty muškáty s třemi listy se mi je měnit nechce.
Řešení je mít truhlíky i květináče 2x. Až budou vedra, tak macešky rychle odchází a pak vyměnit. V polostínu to dýl drží.
Tak já mám na oknech popínavé jahody Mara de Bois. To vám fotit opravdu nebudu. Moc to nezdobí, ale snad nás to aspoň trochu nakrmí.

Tak jsem zkusila na zimu dat do květináče a přece se povedlo. Objednávala jsem na narsisy.cz
Ty tulipany se tedy povedly
. A něco od nás
Irisko, krásný oleandr.
Oleandr už je stařešina má přes 30 let. Předloni jsem ho ořezala nakrátko a takhle obrazil. Před 14 dny jsme ho přesadili, dalo to fušku. Květník má na spodku kolečka, tak se bude na zimu dobře stěhovat
Taky jsem na něj koukala. Je krásně hustý. Já svoje taky radikálně ořezala ale takhle hustý nejsou. Jsem zvědavá až pokvete.
Berdo vínová surfinie, nebo co to je, jak samet s hvězdičkama. Hezká.
začíná to obrůstat