|
|
sobota 18. května, 19:58 Svátek má Nataša
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Plevely a boj s nimi
drahus...to je ten hnusnej ,,kerhart´´, ne? Ten jsem nedávno vydloubávala z jednoho záhonu....všechny kytky ven, záhon komplet přerýt, vytahat i jen miniaturní kořínky, a zas kytky vrátit do záhonu.
Mně se letos rozmnožila červená hluchavka. Je všude.
www.drahusciny...
Mono, jak přerýt, když má kořeny do 1 mertu? Vím to, protože když jsme kopali předešlému pejsanovi hrob..........byl hluboký1,5m a do metru, či ještě víc, byly ty hnusný kořínky.....
Moni, jestli můžeš, dávej fotky a vlastně všichni, ať známe nepřítele
JJ,bršlice,můj úhlavní nepřítel spolu s kopřivou...až někdo vymyslí,jak se toho zbavit,tak dostane zahradnickou "nobelovku"
Rýt,mulčovat textilkou,rondupovat a do zblbnutí...
Holky a co mám dělat já, když jsem koupila pozemek 1272 m2 a na něm roste vojtěška.
Víte co se říká, že se zasadí a sedm let sklízíš. No mám co dělat.
(podle GPS v mobilu 710m n.m.)
"Dobytky" mám občas doma čtyry, ale ty se nějak pást nechtěj
Furt vyžadujou maso.
Hele vážně, nevíte někdo, nebo někdo z vašeho okolí, jak se jí nejúčinněji zbavit?
Kamarád pase na vojtěšce ovce a stejně to nepomáhá, ta mrcha roste stejně.
Ne vážně....jsem myslela něco jako travex..víš,ale to byla psina..Toto by mělo zabrat...já s tím vyhubila i bezinky..
[syngenta.cz]Re: Plevely a boj s nimi