![]() |
sobota 28. ledna, 11:16 Svátek má Otýlie
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Kočky
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kočičky II
Emilko,držím palce,ať to s kočičkou dopadne dobře.
Emilko, ať to číča zvládne. Zrovna tak Kevin.
Týna se z malého miminka, kterým byla před rokem, vykrmila do pořádné velikosti. Teď jí před zimou krásně houstne srst a taky hromadí sádlo, aby jí nebyla zima.
Týna je fešanda
krásná kočenda, tygři se mi líbí
Taky mám "tygra"
no nádhera
, to jsou krasavice
Bobeš odpočívá po blbnutí tedy po hře / běhání za třásňěmi.
Snímek focen mobilem.
Bobeš je taky krásnej tygr, na těch packách dokonalej
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já na ty moratý nejsem u nás je to všechno černobílé, cistě bílé a siamka:-). takhle nějak a podobně
. Al nikdy nespí spolu, vždycky každý sám, a venku se asi dost rvou s cizími, poslední dobou řeším šrám za šrámem. Siamky se bojí všechny venkovky ve vsi já ji neviděla rvát se, ale už je po problémech s cizími kočkami na naší zahradě Faleb je vyřešila. Ta nikdy šrámy nemá kočky se jí asi bojí a nebo se rvát umí.
Jájo,já jsem zase nebyla na černobílý a nakonec jsem měla 3.Kočku a dva kocoury.Byli to miláčci,ty tvý kočičky mi je hodně připomínají.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
To jsou moje dětičky tyhle 4 vyrostly v košíku u mě v posteli, maminku mají siamku Faleb otec neznámý dárce spermatu:-), tušíme, že je to kocour ve vsi přezdívaný po svém pánovi:-). Alimenty nám byly odmítnuty
. Miluju když má kočka růžový čumáček. Pak mám jeste starého Bonifáce ten je bílo moratě flekatý a Čupakabru ta je modrooká bílá a Vrnělku která se namíchla a rok a půl žije někde ve vsi netuším u koho ta je stejná jako Bonifácek. Nedávno jsem ji viděla, má se dobře přiběhla ke mě na půl metru, ale ona vždycky byla plachá a moc se nemazlila, takže zase odběhla. Chápu ji u mě je koček 7 a třeba je někde jediná.
Jajo to jsou fešandy.
Čenda mourovatý, ale moc pěkně, želvovinová Peršanka, dvě černý
a momentálně vypelichaný Kevin.Nikdy jsem neměla zrzečka
Buď ráda, zrzouni jsou drzouni, vysírači, superego .... Drahuška by se mnou nesouhlasila, ale opravdu ... měli jsme 3 kocoury zrzky, jeden větší mazlík
než druhý, ale ... jak nebylo "po jejich", prostě, co uznali a vhodné pro jejich dobro ... nas.áno přesně v mých nášlapech (kudy chodím ke psům a ke králíkům, do skleníku), poch.ána nasrpená tráca pro králíky, s vyzívavým pohledem se vy.ral 1 m ode mne když jsem pro králíky srpila trávu .. ten poslední, debil, po dvou měsících se objevil doma, nažral se k prasknutí, poškrábal mne na ksichtě (krmila jsem králíky a nevěnovala jsem mu dostatek pozornosti) .... ráno byl tuhej a studenej ... nas.at na kočky .... krmím je, vymýšlím jim pestrou stravu (momentálně máme 6 dospělejch a dvě koťata ... o jedno jsem si málem dnes rozbila hubu - zašlápnout nebo upadnout, potmě, dilema - a kocour mne opět pochcal) - na koťata ani ruku vzztáhnout nemohu (ktom ťafky) - v so si byl Tonytátův kolega pro cdvě koťata - já jen sekundovala
- Tonda, táta, kolega - všichnni vypadali jak při odchytu dravé zvěře ... dobře jim tak