![]() |
pátek 1. července, 23:57 Svátek má Jaroslava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Kočky
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kočičky II
páteční odpoledne se sousedem
Kordulko, nebojí se, když večer odjíždíš, že tam zůstane? Předpokládám, že už je u tebe definitivně doma.
Regi, ten si mě hlída a já bych bez něho neodjela.
dnes jak mladí dělali na zahradě, tak v kůlně v bývalém kotci od králíků najednou zelené oči . zeťák se vylekal . nemohli kocoura vyhnat ven . nevíme , jak se tam dostal .
Naše číči mají opravdu těžký život.
Když jdeme ven, tak jsou najednou kamarádky a společně nám kráčejí v patách. Už 2x jsme se vraceli, abychom je zavřeli doma, jinak by s námi šli asi dost daleko a těžko říct, jestli by potom trefily zpět. Ono stačí dát jim kapsičku, aby se na chvíli zabavily jejich oblíbenou činností, a my zatím musíme nenápadně zmizet.
Něco je se sousedem, prakticky stále spí, / na stole v krabici /. Mám tady vnuka, kocoura vyčesává, a najednou koukám, kocour má úplně holá místa na hřbetě. .....co to zase znamená
Doporučuji se poradit s vetem (činnost štítné žlázy).
K nám začala chodit nějaká černá kočka. Hlavně nenápadně přiběhl k miskám a rychle je vyprázdnila. Klidně vleze až do bytu, když jsme misky dali víc dovnitř. Poznáme, když se krmí ona, protože děsně rachotí s miskou a nahlas chroupe granule, jak se snaží to sežrat co nejrychleji. Hlad je holt silný impuls.
Není nikoho z našich sousedů, jejichž číči znám. A před pár dny se bohužel vysvětlilo, proč je kočka tak hladová - z dřevníku, který mají sousedi u našeho plotu, vykoukla koťátka. Budeme to muset se sousedy nějak řešit, nebo tu za chvíli bude celá kolonie toulavých koček. Ale oni to budou nejspíš potomci sousedovic nekastrovaného koucoura, tak ať se otec stará.
A to už jsme si říkali, že kočku asi adoptujeme, když se jí tu líbí a evidentně ji nikdo nepostrádá. (Mám tušení, komu asi patří - ta paní má koček víc a nikdy si jich nehleděla, teď je vážně nemocná, takže se jim nevěnuje vůbec.)
To mě něco připomíná
odpoledne se sousedem
Ještě jsem do kočiček nepřispěl, tak aspoň nějakou troškou do mlýna jak se říká, že.
Taku, jedině obě.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já přsně takovou mám:-)
Taku,
.
Jajo, jednička nemá chybu.
Jak na dálnici.