![]() |
pondělí 25. ledna, 21:21 Svátek má Miloš
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Kočky
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kočičky II
......Leni klidně, čas od času zase značkuje a kouše, jinde by ho už nechali utratit
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Kordula, na mě nemáš, já už jich mám 8, ale to je konečné číslo.
Kordul, já si stejně myslím, že by Čendovi bylo líp někde, kde by byl úplně sám. Čímž nechci samozřejmě ani v nejmenším říct, že by se u tebe neměl dobře. To mě chraň bůh. Kdyby se všechny kočky měly jako u tebe...
Ale spíš že to bude takový samotář a pokud neucítí pachy jiných koček, bude třeba spokojený. Těžko říct, ale asi to bude opravdu sólista a těžko mu vidět do hlavy, proč je takový jaký je. Ale nabídni ho někomu, když víš, jak " zákeřný " umí být, co?
Jo, hold se zvířatama je to jako s lidma. Je to těžký.
Když jsem našla Čendu , už doma byla Tereza od mamky. S Kevinem jsou spolu v poho, ani kotě mu nevadí. To jeho značkování může být špatně provedená kastrace. Navíc testy na moč nejsou dobré, štípe ho. Až půjdu pro krmení, tak mu zase vezmu léky. Ona naše vetka furt něco míchá, trefí se, zabere to , ale ty nevíš co to je.
Čenda jako hlídač
Já myslím, jestli nezkoumá a nepřemýšlí, jak se k tomu dostat a okousat to.
bingo
Na stráži
Tak jsem Timiho odhlásila z kastrace, radši později tak kolem roku nechci to uspěchat.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já už včera dva půlroční kočičáky kastrovat dala a za týden jde poslední kocour a kočička. Mají přes 3 kg to už je OK. Veterinářka má stejně starou kočičku jako my, odkládala kastraci a kočička v 6 měsících má plné bříško koťat, to už bych neuživila. Takže už víc čekat nebudem. Bonifác byl kastrovaný v 7 měsících a nikdy žádné problémy neměl je z něho pan kocour 6-7 kg.
Dneska byl Čenda opět na zabití. Když jsme dávali dočasku začátkem prosince kastrovat, měla v sobě 6 koťat
Asi se tý můry nezbavim
Jaký můry?! Zlatíčko je to

Kordulko, vždyť ty se jí ani zbavit nechceš
. Jediná kočka, která je parťák pro dědu a ty ji chceš umístit jinam? Vždyť je jen + 1
.
Naše Ketlánová -mrcha jedna nevděčná - od té doby co jsem jí loni vyléčila obrovský absces na tváři se nesmím na ni ani podívat, zdrhá ihned, potom prý zvířata jsou vděčná, prdlačky, tak byla zaujata válením se v trvalovém záhonu po rašící lílii, že jí nevadilo ani, že ji fotím.
A sousedovic kocour, taky se přidává k našim, aby zahradNIČIL.
Na kousku, který se mi podařilo porýt, mám zasázenu a zasetu cibuli, mrkev, petržel ... sazečku cibuli každé ráno poctivě nastrkám nazpět do řádků do rána je opět všude jinde, samo, semínka nedohledám. V hrášku, který jsme sázely s Tony se nejraději vyvalují ... bestie jedny, nemám je už ráda (poctivě krmím, mazlím, neublížila bych, z vděčnosti mne občas některý z kocourů počúrá), a tomají min. dalších 1400 m čtv. naší zahrady - okolní zahrady nepočítám.