![]() |
čtvrtek 12. prosince, 14:30 Svátek má Simona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.majkaj.webg..
Re: Kávovar a vše kolem něj
Drahuš, to tam nepíšou, ale dnes si nemůžeš být jistá ničím
My dnes první kafe po týdnu s mléčnou pěnou. Už mám i náhradní tu vrchní kovovou trysku, takže když se jedna sundá na mytí, druhou se hned zakryje ta silikonová. Ta potvora kočičí už nás stála peněz navíc.
Já tu kovovou nasazuji hned. Ani ne kvůli kočkám, i když Denny, co je plast, tak rozkouše, ale že bych jí ehm, ztratila
Ale mít náhradní není vůbec blbý 
Jenže kapůčo dělám jen když někdo přijde a chce ho. Já do svého prdítka pěnu nedám, nevejde se a manžel o ní nestojí.
V Lidlu mají v eshopu dvouvrstvé (thermo) sklenice na kapučíno nebo latté
[www.lidl-shop.cz]
www.majkaj.webg..
Drahuš, my teď v Lidlu koupili espressovač za 2990, složily jsme se na něj s holkama v práci. Má nádobku na mlíko a kafe dělá výborný. Za ty prachy neuvěřitelný. Měly jsme ten levnější s tryskou, ale ten si vzala kolegyně, páč jí odešel po letech její a ona moc kafe nedělá. Taky není špatný, ale ten automat na mlíko je fakt pohoda.
Koukala jsem na něj. Je to úžasná cena a já jsem docela s jejich výrobky spokojená. Tak ať slouží
On i dobře vypadá 
www.majkaj.webg..
Přesně, po zkušenosti s tím s tryskou jsme do toho šli. Dělá fakt dobrý kafe, lepší pěna, než u toho mého, který vyhrál v testu.
Tak až se nám jednou (snad ne) vyse*e ten náš, budu vědět, kam sáhnout a za pusu
Majko, má nějaký čistící program a jde vyjmout spařovací jednotka?
Nevím, kde jsem vzala, že je to automat. To je pákový, ale vylepšený pákový. Automat tam mají jen Krups a ten nebrat!
Takže dotazy o programech na čištění jdou mimo
už jsem ten Lidl projela 2x, ale ten " Majky " jsem nenašla
[www.lidl-shop.cz]
Ten by byl akorát pro tebe Kordul
.....hrnky bych už měla
Uložit
Uložit
www.majkaj.webg..
V Německu je beznadějně vyprodaný a recenze víc než dobré. Nedají se dělat dva šálky naráz, protože je tam výsuvný šuplík, který je úzký, leda na něj ještě něco položit. Je to z toho důvodu, že na laté je třeba vyšší sklenice.
Nikdy nedělám dva hrnky naráz, protože káva neteče oběma otvory stejně. Co znám baristy a i vidím v TV pořadech, všichni z téhož důvodu dávají jen jeden hrnek pod trysky
www.majkaj.webg..
No jo, když nás je na to kafe víc. Tak nás to po jednom zdržuje, Dokonce jsme zjistili, že když děláme dva šálky, tak je z toho levného větší pěna. Je to divné, ale tu pěnu to dělá prakticky víc ke konci. Ale my si zvyknem. Stejně to kafe vařím všem já, tak to bude fuk.
Váhám jestli Catler ES 8013 nebo Catler ES 9010 - [www.covybrat.cz] co byste volily vy?