|
|
středa 19. června, 01:26 Svátek má Leoš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Javor Acer palmatum
silvia: slíbené foto
já jsem si minulý týden přivezla z Pelhřimova (odtud, kde jsem si koupila tu cesmínku na kmínku) acer palmatum atropurpureum (na visačce píšou 2 - 2, 5 m, na netu dle stránek 3 - 6 m
, konečky lístů má nic moc - ale četla jsem, že to buď může být jarním mrazíkem nebo jarním sluníčkem
www.drahusciny...
Mám ho taky. Je stále maličký. Je na plném slunci u jezírka. Sice ho sluníčko nespálilo, ale nějak neroste.
Pak mám ještě jiný, není červený, ale do oranžova a ten je přímo nad potůčkem a toho zase musím umravňovat.... Také na celodenním slunci, mezi šutrama
Tak som ho nakoniec zasadila do tieňa, blízko javora dissectum- ten zelený, ktorému sa tam veľmi dobre darí. No uvidím, či som spravila dobre, či bude mať takú červenú farbu aj v tieni.