|
|
neděle 26. května, 05:10 Svátek má Filip
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 2
...... a opět prsí
Napršeno je, ikdyž zrovna u nás jen málo, od zítřka má být teplo, tak to by měly růst houby (nejen u Anavi na zahradě
).
To by mě velice potěšilo.
zataženo drobně prší 16st.No snad to dnes zkončí vody je habakuk,tak teď jen sluníčko a teplo a hurá na hříbky už se těším

Tak počasí se umoudřilo,přestalo pršet je sice ještě zataženo,ale už se ukazuje i sluníčko a na teploměru je 22st
Neprší a chvílemi svítí i sluníčko. Hurá.
...polojasno, zima
Chčije, nechčije a furt dokola, včil zrovna chčije, ale je teplo. A o víkendu šup do bazénu hurá.
.......a takhle prší u Paříže
Uz by teda prset nemuselo, vsechny kytky v truhlikach se topi.
...... to máš pravdu, ještě chytnou nějakou plíseň, nebo uhnijí....
Kámoška dala nad samozavlažovák deštník, měla strach, že jinak se už pod tou tíhou napršené vody ulomí ze zábradlí. Vylejt ho nemůže, nemá silu ho s těmi převisy zvednout, protáhnout bytem a vylejt.
Vyrazila jsem ráno jen v tričku v domnění, že se pomalu bude vyjasňovat, a ono houby, velebnosti - leje sice jen zlehka, ale vytrvale. Holt se to srovná až v noci a ráno vstaneme do prosluněného rána.
pověsila jsem prádlo , slunko svítilo , větřík pofukoval . najednou tma , zima a liják jak hrom .úplná průtrž . ach jo - rychle všechno pod slunečník .- beztak to bude mokré ..
U nas krasne vysluneno
Tak už to sem jde!