|
|
středa 19. června, 09:22 Svátek má Leoš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 2
...... děkuji a také za tu mapu, tak to nás snad už minulo
úplně dolů je výběr předdefinovatelné polohy - tam si vyber místo . ten křížek nejsem já . to tam je od někoho předešlého ----..od včerejška to dělalo takový vír a pořád to drží dokola chvilkama přestane - a znova ..
Včera celý den lilo a dnes to není jinačí.Ráno jsem se šla podívat na zahrádku jak to vypadá po noční bouřce trávník pod vodou jen to čvachtá o zelenině ani nemluvím,z pole před naším tečou potůčky bláta a to má pršet i zítra
U nás taky tak
.
(podle GPS v mobilu 710m n.m.)
Právě začalo lejt jak z konve
Na chvilku přestalo.
U nás byl taky velkej liják,ale už je po všem.
Ale stejně vám řeknu,že jsme nevděčný ....když neprší,nadáváme ,že je sucho,když prší,tak zase že prší moc ...
Byla jsem v Praze u zubaře a šťastně jsem se dešti vyhýbala, sprchlo, když jsem byla v ordinaci. Celou cestu domů se kolem jen honily mraky a místy bylo mokro, teď docela leje.
...... tak to je za chvíli tady, sakra, jedu hlídat, to zase zmoknu
Je to o počasí, tak se to hodí i sem.
Věrko a kam jezdíš k zubaři?
Nejsem doma v Praze a podle radaru mám dojem, že u nás na severu Prahy (Kobylisy- Ďáblice) zase nic.
Chytlo to asi hlavně Jižní město .
Jezdím do Asklepionu, jsou v Londýnské ulici, tedy mezi Pavlákem a Mírákem.
Pořád prší,chvíli leje jako z konve,chvíli jen tak drobně.Ještě na dnešní noc hlásí hodně vody na Zlínsku
u nás slejvák až po čtvrté hodině. Nebyla jsem doma, jela jsem do Prahy, ale nádrž je plná, tak to lilo dostatečně.
... dobré ráno, zataženo, celou noc lilo, ale údajně nás čeké krásné počasí v příštích dnech