čtvrtek 28. března, 12:51 Svátek má Soňa
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček
 
 
Podkategorie:
 
 
 
Autor: drahus
Status: expert

Jak se ubránit

Datum: 18.12.2008 23:40
 

Hned mě nebijte. Jen jukněte, ať máte přehled, jo? winking smiley

Loket je nejsilnějším bodem na vašem těle. Pokud jste dostatečně blízko, abyste ho použily, udělejte to!
Tip z turistického průvodce v New Orleans: Pokud vás zloděj požádá o vaši náprsní tašku a/nebo peněženku, NEPODÁVEJTE MU JI. Hoďte ji co nejdál od sebe.....jsou šance, že se více zajímá o vaši peněženku než o vás a půjde si pro ni. UTÍKEJTE JAKO ŠÍLENÁ OPAČNÝM SMĚREM!
Pokud byste byly hozeny do kufru auta, vykopněte koncová světla auta a vystrčte ven z otvoru ruku a začněte mávat jako blázen. Řidič vás neuvidí, ale kdokoliv jiný ano. Toto už zachránilo životy.
Ženy mají ve zvyku nasednout do auta po nakupování, jídle, práci atd. a jen tak sedět (kontrolují si peníze, šekovou knížku nebo dělají seznam atd.). NEDĚLEJTE TO! Dravec vás bude sledovat a tohle je pro něj skvělá příležitost, aby se dostal na místo spolujezdce, přiložil vám zbraň k hlavě a nařídil vám, kam jet. PROTO HNED JAK NASEDNETE DO SVÉHO AUTA, ZAMKNĚTE DVEŘE A ODJEĎTE.
Pokud je s vámi někdo v autě, se zbraní u vaší hlavy, NEODJÍŽDĚJTE, opakuji: NEODJÍŽDĚJTE! Místo toho nastartujte motor a do něčeho narazte, poškoďte auto. Váš airbag vás zachrání. Pokud je osoba na zadním sedadle, schytá to nejvíc. Hned jak auto narazí vyskočte ven a utečte. Je to lepší, než aby našli vaše tělo na vzdáleném místě.
Pár poznámek o nastupování do vašeho auta na parkovišti nebo v garáži:
A.) Buďte opatrné: rozhlížejte se kolem sebe, podívejte se do auta, na podlahu u spolujezdce a na zadní sedadlo.
B.) Pokud parkujete vedle větší dodávky, nastupte do vašeho vozu ze strany spolujezdce. Většina sériových vrahů útočí na své oběti tím, že je vtáhne do své dodávky, když se ženy pokouší nastoupit do svých vozů.
C.) Podívejte se na auto parkující vedle vašeho auta u strany řidiče a u strany spolujezdce. Pokud tam sedí samotný muž na sedadle nejblíže vašeho vozu, bude lepší, když se vrátíte zpátky do supermarketu nebo do práce a požádáte ostrahu/policii, aby vás doprovodila ven. JE VŽDY LEPŠÍ BÝT V BEZPEČÍ, NEŽ LITOVAT. (A lepší paranoidní než mrtvá.)
VŽDY jeďte raději výtahem, než po schodech. (Schodiště jsou děsivá místa na to být tam sama a skvělá místa zločinu. To je pravda zvláště V NOCI!)
Pokud má násilník pistoli a vy nejste pod jeho kontrolou, VŽDY UTÍKEJTE! Útočník vás trefí (běžící terč) pouze ve 4 ze 100 možností. A dokonce i tehdy to NEBUDE do životně důležitého orgánu. UTÍKEJTE, pokud možno způsobem cikcak (kličkujte).
Jako ženy se vždy snažíme mít soucit: PŘESTAŇTE! Může to způsobit, že budete znásilněna nebo zabita. Ted Bundy, sériový vrah, byl dobře vypadající, vzdělaný muž, který VŽDY hrál na soucit nic netušících žen. Chodil o holi nebo kulhal a často požádal "o pomoc" do svého auta nebo se svým vozem a tehdy unesl svou příští oběť.
Další Bezpečnostní Bod: Někdo mi zrovna řekl, že její přítelkyně slyšela včera večer plačící dítě na své verandě a zavolala policii, protože to bylo pozdě a domnívala se, že je to divné. Policie jí řekla "Ať se děje cokoliv, NEOTVÍREJTE dveře." Žena pak řekla, že to znělo jako kdyby se plazilo dítě blízko okna a ona měla strach, že by se mohlo dostat na silnici a něco jej přejet. Policajt řekl, "Už máme hlídku na cestě, cokoliv děláte, NEOTVÍREJTE dveře." Řekl jí, že se domnívají, že sériový vrah má nahraný dětský pláč a používá to k vylákání žen ven z domu, když se domnívají, že někdo upustil dítě. Řekl, že to nepotvrdili, ale měli několik telefonátů od žen, které říkaly, že slyšely dětský pláč venku za dveřmi, když byly v noci samotné doma. Prosím pošlete do dál a NEOTVÍREJTE dveře při dětském pláči. Mělo by to být bráno vážně, protože teorie Plačícího dítěte byla zmiňována v pořadu Nejhledanější v Americe, kde udávali profil sériového vraha v Luisianě.

 

Komentáře a názory

 
  • Autor: anny
    Status:

    Re: Jak se ubránit

    Datum: 18.12.2008 23:48
     

    Drahu,ja myslím,že na teba s tvojmi obranármi si nikdo netrúfne.winking smiley

     
  • Autor: Reklama

    Re: Jak se ubránit

     
     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Jak se ubránit

    Datum: 19.12.2008 00:08
     

    S nimi ne, ale bez nich confused smiley

     
  • Autor: Andora
    Status:

    Re: Jak se ubránit

    Datum: 13.01.2009 15:46
     

    To je moc hezký, jen si na to všechno vždycky vzpomenoutthumbs up

     
  • Autor: balanclady
    Status:

    Re: Jak se ubránit

    Datum: 13.02.2009 21:03
     

    Doufám,že při poslechu plačícího dítěte nebudu ta starostlivá matka ,abych se podívala co tomu dítěti je.- Opravdu bych se ráda tomu vrahovi vyhla. A přesto děkuji za informaci. confused smiley

     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.