středa 24. dubna, 13:06 Svátek má Jiří
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co dům dal
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: hlávkové zelí
hespo, teď je ideální doba na to, jíst zelí v syrovém stavu. Je čerstvé, právě sklizené z polí a není nijak ošetřované proti plísním a hnilobě. Takto ošetřené hlávky se prodávají uprostřed zimy a na jaře. V té době navíc ztrácí chuť.
Proto využívám zelí a stejně tak mrkev na výrobu salátů, v tuto dobu. Zelný salát si udělám ve větším množství, dám do mísy s pevným víkem a chroustám ho průběžně celý týden. Jde nakombinovat s mrkví a je moc dobrý a hlavně zdravý. Teď je potřeba jíst vitamíny, a těch má syrové zelí spoustu.
Je pravda, že ze dvou hlávek bys ho chroustala asi dva měsíce já ho dělám z půlky, nebo z jedné menší hlávky.
Re: hlávkové zelí
Re: hlávkové zelí
Re: hlávkové zelí
Re: hlávkové zelí
Díky moc za rady.
na ty saláty jsem si taky vzpomněla.
Re: hlávkové zelí
Re: hlávkové zelí
Re: hlávkové zelí
Re: hlávkové zelí
Re: hlávkové zelí
Re: hlávkové zelí
Ocet taky bere pachy. Vytírám octovou vodou lednici. To zelí dokáže pěkně nevonět, což?