čtvrtek 28. března, 20:07 Svátek má Soňa
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Teplá kuchyně
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: Anavi
Status: expert
Klikni pro filtrování
Tagy: Hermelín

Hermelín na grilu

Datum: 20.07.2007 23:51
 

Pro milovníky Hermelínu:

 

Hermelín potřeme směsí Koření na sýry (přímo se to tak jmenuje, tuším od Vitany) smíchanou s olejem a zabalíme do alobalu. Pak dáme na gril, po osmi minutách otočíme, potom grilujeme dalších osm minut. Poté už jen rozbalit a požírat (měl by lehce téct). Je to dost syté, ale výborné. V tom koření je zelený pepř, takže to nechce přehnat, jinak je to až dost pikatní a přehluší to chuť Hermelínu.

 
Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Anavi (23.07.2007 09:21)
 

Komentáře a názory

 
    Stránky: předchozí12
    Aktuální stránka: 2 z 2
  • Status:

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 18.01.2012 14:51
     

    Anavi..já použím hrnečky na presso - peču v nich i muffínky grinning smiley

     
  • Autor: Reklama

    Re: Hermelín na grilu

     
     
  • Autor: hespa
    Status: expert

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 18.01.2012 16:59
     


    Anavi napsal(a):

    Zní to dobře, jen pořád přemýšlím, do jaké nádoby to do té trouby umístit, abych mohla ty hrnečky napůl zalít vodou confused smiley

    Do kastrůlku bez plastů nebo pekáčku.

     
  • Autor: Amy7854
    Status: nováček

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 25.05.2019 23:15
     

    Ještě je dobré zdůraznit, že na gril se nehodí úplně každý sýr typu camembert/hermelín. Doporučuju koupit někde v obchodě speciálně sýry na gril. Když jsou potom v akci (https://www.letakomat.cz/penny-market/ctvrtecnik-od-ctvrtka-23-05-2019/?page=10), tak nevyjdou vůbec draho.

     
  • Autor: PETRA353
    Status: nováček

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 29.04.2021 22:44
     

    Hermelín na grilu je super. Máme ho doma moc rádi, a děti ho dokonce zbožňují mnohem více než maso. Často grilujeme také zeleninu. Snažím se když už grilujeme, aby to bylo alespoň trošku zdravé. O zdravém grilování jsem se i snažila něco najít na internetu, a na těchto stránkách [casnazdravi.cz] píší, že to není jen o vhodném výběru surovin, ale také o tom že si musíte vybrat kvalitní uhlí a hlavně grilovat správně, tedy nikoli na přímém ohni...Máte i vy nějaké tipy jak si to udělat zdravější?

     
Stránky:  12 | <<předchozí komentáře
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Teplá kuchyně (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.