pátek 29. března, 10:04 Svátek má Taťána
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Teplá kuchyně
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: Anavi
Status: expert
Klikni pro filtrování
Tagy: Hermelín

Hermelín na grilu

Datum: 20.07.2007 23:51
 

Pro milovníky Hermelínu:

 

Hermelín potřeme směsí Koření na sýry (přímo se to tak jmenuje, tuším od Vitany) smíchanou s olejem a zabalíme do alobalu. Pak dáme na gril, po osmi minutách otočíme, potom grilujeme dalších osm minut. Poté už jen rozbalit a požírat (měl by lehce téct). Je to dost syté, ale výborné. V tom koření je zelený pepř, takže to nechce přehnat, jinak je to až dost pikatní a přehluší to chuť Hermelínu.

 
Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Anavi (23.07.2007 09:21)
 

Komentáře a názory

 
    Stránky: 12 | další
    Aktuální stránka: 1 z 2
  • Autor: Hanule
    Status: expert

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 22.07.2007 18:40
     

    [www.zpatkydomu.cz]

    Přihodím odkaz na sourozeneckou lahůdku, ať je to u sebe.

     
  • Autor: Reklama

    Re: Hermelín na grilu

     
     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 23.07.2007 13:17
     

    Smažený sýr bez smažení

    POTREBNÉ INGREDIENCE

    150 g tvrdého sýra,
    200 g šunky, 6 celých vajec, 6 čajových šálků, tuk a strouhanka na vymaštění hrnečků

    POSTUP PŘÍPRAVY

    Toto je tip na výbornou a rychlou večeři,přičemž odpadá obalování sýra v trojobale. Není to tak tučné a sýr nevytéká na pánvi. Postup je velmi jednoduchý.....

    Potřebné suroviny,ještě tu chybí tuk a strouhanka na vymazání a vysypání hrnečků.

    Sýr nastrouháme a šunku najemno nasekáme na malé kousky

    Hrnky řádně vymastíme , vysypeme strouhankou a jdeme plnit ....

    Začínáme vrstvou struhaného sýra

    Na sýr následuje nasekaná šunka

    Na šunku rozklepneme 1 vajíčko

    Na vajíčko opět navrstvíme šunku

    A na konec opět vrstvu struhaného sýra

    Naplněné hrnky vložíme do vyššího plechu nebo pekáčku a zalejeme vroucí vodou , tak do ½ výšky hrnečků.

    Celé vložíme do rozpálené trouby a pečeme při vysoké teplotě cca 230 stupňů po dobu cca 20 minut do zlatohnědé barvy.

    Podáváme z vařenými či opečenými brambory a tatarskou omáčkou.

    Výborné a dobrou chuť .

     

     

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 23.07.2007 13:19
     
    drahus, zní to výborně, jen marně přemýšlím, jaký tam dát hrnky, aby se tím žárem nerozskočily!!! grinning smiley
     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 23.07.2007 13:23
     
    Dostala jsem ten recept od známé i s fotkama, ale ve Wordu, tak nejdou ven, ale jsou tam normální bílé, porcelánové hrnky. Pokud je prudce nezchaldíš, tak by se tomu nic stát nemělo. Vždyť porcelán se glazuje v teplotě nad tisíc stupňů. Ještě jsem to nezkoušela, ale až se ochladí a bude víc hlad, určitě na takto upravený sýreček dojde. Mňam! thumbs down smoking smiley
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 23.07.2007 13:45
     
    drahus, no asi to taky zkusím, vypadá to fakt lákavě thumbs down
     
  • Autor: gaga
    Status: začátečník

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 09.11.2007 10:09
     
    Anavi,ten hermelín na grilu může být dobrý.thumbs down
     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    pesi 80

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 25.06.2008 20:43
     

    Ahoj jen bych chtěla podotknout k tomu hermelínu na grilu je úúúúúúúúžasnej!!!!!!!!!!! akorát na nás je to origoš koření na sýr na grilu moc klackovaté,ale dělám si na něj marinádu jakou mám já ráda.Třeba gril.koření,sojovka..... prostě co komu chutná tak vyzkoušejte a přeji dobrou chuťthumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 12.03.2011 13:21
     
     
  • Autor: monca0209
    Status: nováček

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 18.01.2012 10:11
     

    Doporučuji hermelín ohřátý v mikrovlnce (cca 1 - 1,5 min., aby se nafouknul, ale neprasknul), k tomu brambory nebo bramborovou kaši. Na hermelín pak brusinkovou zavařeninu, příp. i tatarku. Rychlá večeře.

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 18.01.2012 10:16
     

    Kombinace hermelín, brusinky thumbs down thumbs down , jé, tys mě teda navnadila mls smiley

     
  • Autor: Majka
    Status: moderátor
    www.majkaj.webg..

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 18.01.2012 10:22
     

    To taky můžu.

     
  • Autor: hespa
    Status: expert

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 18.01.2012 11:49
     

    To v těch hrnečcích jsem myslím kdysi dělala ale nebyl to pravděpodobně hermelín, ale asi eidam. Dávala jsem to do čajových šálků. Jen si matně vzpomínám, že mi to nešlo vyklopit. Jedli jsme to z těch hrníčků. Zřejmě jsem to blbě vymazala.

     
  • Status:

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 18.01.2012 13:53
     

    tenhle hrníčkový smažák mám taky moc ráda. Dá se to udělat i tak, že se hrneček vymaže a vysype mletými oříšky (kdo nedělí stravu jako já tak strouhankou) nebo se hrníček vyloží peč.papírem thumbs down mňam

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Hermelín na grilu

    Datum: 18.01.2012 14:41
     

    Zní to dobře, jen pořád přemýšlím, do jaké nádoby to do té trouby umístit, abych mohla ty hrnečky napůl zalít vodou confused smiley

     
Stránky:  12 | další komentáře>>
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Teplá kuchyně (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.